Ped kasinti yapiyor oyuzden kullanmiyorum wc de temiz pecete koyuyorum kirlenirse yada islaklik olursa onu atiyorum camasirim kuru kaliyor bi cozum islak gezmektem nefret ediyorummmm
Kizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
Lutfen kendini cok yipratma sagliksizdi sonlanmasi gerekiyordu .Gecen yil bu gunlerde ayni durumdaydim hem doktor rahim temizlendigi icin daha rahat gebe kalacagimi soylemisti.ben bu sene cesaret edebildim tekrar denemeye umarim en kisa zamanda saglikli bebegine kavusursun
Kizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
Canım benim üzülme demicem kim olsa üzülür ama inşallah çabuk toparlanırsın. Bunu söylemesi zor ama demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik sana yaşadıklarını unutturur.. Çok geçmiş olsun.
Herkese tesekkur ederim, iyi ki varsiniz desteginiz cok oldu bu güne kadar. Hala da destek oluyorsunuz, bir suru arkadas edindim arada takip edicem yine sizi, hayirlisiyla kucaginiza alin insallah bebeklerinizi.
Merhaba arkadaşlar ben de inşAllah Ekim annesi olacağım 5+6 dayım. Çok şükür kesemizi gördük geçen hafta bu cuma günü yolk-salk ve bebeği görmek için gideceğim. İlk gebeliğim çok heyecanlıyım Aşılamaya gidip aşılama öncesi tetkiklerde gebelik çıktı tam bir mucize Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli gebelikler doğumlar nasip etsin ❤
Güzel Ekim anneleri nasılsınız. Ben çok psikolojik olarak yorucu bi gebelik geçiriyorumçarşamba günü sata göre 5+1ken hafif sarı kahve arası akıntım oldu doktorum ilaç iyne yazdı ertesi gün doktora gittim dış gebelik ihtimalini öğrenmek için çok şükür keseyi anında gördük 4 mmdi nokta kadar sata göre 5+2 usm göre 4+3 normal dedi tam yerinde bi problem gözükmüyo 6 gün geride o da bende zaten reglin 28. günü hcg 12.09du geç döllenme diye küçük dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Şimdi 2 gündür de çamur gibi akıntım var çok koyu kahve bildiğin çamur rengi yine iyne dedi yaptım ama aynı çamur gibi geliyo bugün sata göre 5+6 ama normalde 5+0 oldu mu sizde de böyle garip akıntılar ya çok üzülüyorum ha düştü düşecek diye
Merhaba, canım seni çok iyi anlıyorum zira bende aynı durumdayım. İkinci gebeliğim ilkinden zor geçiyor ikincisi. 6. Haftamda lekelenme ve kanamam oldu şuan 10 hafta olduk ama hala arada bir dediğin gibi çamur gibi kahverengi lekelenmem oluyor. İlaç ve iğne kullanıyorum haftalardır. Kese etrafında kanama var Ama bebeğin durumu iyi hamdolsun. Sende dinlen iyice elinden geldiğince ayağa kalkma.İçini ferah tut Allah’ın izniyle bebeğini de görür tıp tıp kalp atışlarını duyarsın.
Günaydın kızlar mesajları gec okuduğum için bende coguna cvb yazmakta gecikiyor um bu arada 8+5oldum bende karnım cıktı ama bu neyin karnı bilemiyorum cok hafif vardı ZTen bide her gören kız filan diyor ben erkek hissediyorum ama gönlüm de kızdan yana sizinde cıktımı böle pantolonlarım cok dar oldugu için düğme acık geziyorum artık
Canımmm çok tatlı olmuşsun. Minicik bi göbek görüntüsü olsa da, aslında bebek. Ama kimse hamilesin demez bence, biraz göbek yapmışsın der. Bende pantolonlarımı açıyodum bir kaç gün öncesine kadar rahatsız ediyodu. Şimdi ne yersem çıkarıyorum, o yüzden rahatsız etmiyo artık. Şöyle koca göbekli hallerimizi de görür paylaşırız inşallah.
Canimm üzülmemek elde değil tabii ki ne diyebilirim. Ben kalp atışını hiç duyamamistim daha önce ama aynı sonucu yaşadım, öyle iyi anlıyorum ki seni. Tek tesellim "bu dünyadan nasibi yokmuş demek ki" demek oldu. Rabbim sana sağlık versin, tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yeniden inşallah
Günaydın canım, gecen hafta ben de 9 haftalıktım ve dediğin ağrıyı yaşadım. Kanama alanım da yoktu üstelik yani ağrını ona bağlama bence normal bir durumdu. Kanaman gelmiyor değil mi?
Yok bir kanama ya da lekelenme çok şükür. Doktora da gittim korkunca, kanama da durmuş. Hiçbir sıkıntı yok dedi. Hayırlısıyla bi şu 3 ay bitseydi :) Çok teşekkür ederim bu arada :)
Kızlarr bugün doktor randevum vardı şükürler olsun ki kalp atışlarını duydumm yaa o nasıl güzel bir ses duyduğum an gözlerim doldu nasıl.Tarif edilemez bir duygu anlatamam.allah herkese nasip etsin inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerlesin inş