2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
Canım Allah yardımcın olsun inşAllah en yakın ve sağlıklı zamanda tekrar bu duyguları yaşar ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Canım kaç haftalıksın şu an keseyi kaçta görmüştün inşAllah cuma günü ben de duyarım

Herkese tesekkur ederim, iyi ki varsiniz desteginiz cok oldu bu güne kadar. Hala da destek oluyorsunuz, bir suru arkadas edindim arada takip edicem yine sizi, hayirlisiyla kucaginiza alin insallah bebeklerinizi.
Canım ya çok üzüldüm.İnsan hemen bağlanıyo birbirine Sabır diliyorum rabbim hakkında hayırlısını versin

Merhaba kızlar,
Ben de bir süredir takip ediyorum burayı da artık süreçten emin olunca yazmak istedim. Gebeliğimin 9. haftasindayim. Ancak benim bulantılarım çok yoğun ve biraz zor geçiyor.

Merhaba canım, hoşgeldin. Benimde bulantılarım yeni yeni başladı. 6+2’yim ben bugün. Ne yersem çıkarıyorum maalesef. Öyle olunca da baş ağrısı yapıyor bende. İnşallah atlatırız bu günleri en kısa zamanda. Sağlıklı olsunlar da, çekeriz bulantıları da, ağrıları da Allah’ın izniyle.

Ayy bir de bende kusma korkusu var, çıkaramıyorum da İnşallah bakalım hafta sayıyorum. Bana doktorum şey demişti, bulantıların olması bebeğinin sağlıklı olduğunu gösterir. Ufaklık için çok şükür hiç endişem yok.
Bir 5 dk bulantım olmamıştı bir ara, koşa koşa lavaboya gitmiştim kanama filan var mı diye Allah korusun.

Merhaba, gözün aydın bana da bu sefer çok büyümüş gibi görünmüştü, 2 cm civarında değil mi? Tarama testlerinden bahsetti mi doktorun? Ben de 8+6 da gitmiştim 2 hafta sonra harmoni testi yaptıralım dedi.

Merhaba, burada bulantısı olmayan bir sürü anne adayı var siz böyle yazınca endişeleniyoruz. İyi niyetle yazdığınızı biliyorum ama hormonlardan kaynaklı herşeyi kafaya takıyor insan. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Ahahahaha yok ya bulantılarla bebeğin sağlığının ilgisi yok. Bulantısı olmayan çok kişi var. Benimde yoktu bi kaç güne kadar, belki yine kesilir de düzelirim. Aslında doktor bulantı olunca mecbur kalırsan ilaç veriyo. Çokta iyi bişey değil.
Sağlıklı olsunlar da çekicez artık herşeyi.

Seninde ilk herhalde, benim ilk. Bende kanama olucak mı diye sürekli tuvalete gidiyodum. Artık bıraktım akışına

Olur mu öyle şey, yanlış anlamayın lütfen. Benim 2 farklı arkadaşım var biri şu an hamile hiç bulantısı olmadı. Ben özeniyorum gerçekten. Ama benim çok erken dönemde başlayan bir bulantıydı 1 aydır kesiksiz bulantı yaşayınca ve bi anda kesilince anlık öyle bir hisse kapılmıştım. Genlerle ilgili sanırım çünkü annemde de aynı şekilde seyretmiş gebeliği.
Yani arkadaşıma sordum hiç mi bulantı olmadı dedim çünkü ben bulantısız yaşamayı unuttum. Ama arkadaşımda hiç olmamıştı 8 aylık hamile şimdilerde. Şans işte.

Evet bende ilaç kullanıyorum malesef. Kesinlikle iyi bir şey değil.
Benim ilk gebeliğim, henüz neler yaşadığımı anlayamıyorum bile. Öncesinde gebelik ile ilgili hiç okumamışım araştırmamışım. Her şey çok nizami, gerçekten bir mucize bu bebek olayı.

Tesekkur ederim senin de gözün aydın vallahi hic sormadım boyutunu doktor ölctü ama söylemedi. İkinci gebelik oldugunu söylediğimden de cok acıklamalar yapmadı biliyosundur dedi. Ben zaten ikili test icin prof recep has hocaya giderim yine muhtemelen. Onun görüşlerine sonsuz güvenim var bu işin duayeni. Gecen sefer 11+5 te gitmiştim ikili teste busefer 12yi doldurmayı beklicem 12+3 gibi filan gidicem

Teşekkür ederim. Benim ilk gebelik olduğundan ve yıllardır uğraştığımdan biraz halime acıdı detaylı bilgi verdi sanırım doktorum :) Şu testler de bitse de bir rahat nefes alsak keşke. Ben testlerden sonra aileme söyleyeceğim babamın doğumgününde söyleme hayalim var. O günleri de görürüz inşallah

tşk ederim bende düne kdr kusma filan yoktu sanırım bgn itibariyle ne yesem gidecek gibi bgn bi kötü oldum aynen henüz hamilelik göbeği değil tabi ama bu kdrınıda alıskın değildim yıllarca 48 kilo olunca :)

Ay nasıl dayandın bu kadar.Benim sağır sultan bile duydu.iyi Mitçi olurmuş senden.

Ayy iyi sabretmişsiniz bizimkiler duydu ama çok pimpirikliler bu seferde

Kizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
Çok üzüldüm canım benim Rabbim tez zamanda yerini doldursun in şa Allah böyle bi durumda ne denirki hiç bilmiyorum

Evet canım çok doğru nasibi varsa olucak bende kendime bunu aşılamaya çalılıyorum bi kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…