Yaaa çok üzüldüm gercekten eldende bsy gelmeynce daha çok üzülüyo insan allah hayırlısını versin ne denir ne yapılır baska bilmiyorum...Kizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
Geçen yıl atlattım canım bu durumu.Seni çok iyi anlıyorum.Allah yine nasip eder inşallah sağlıkla...Kendini çok yıpratmadan atlatmaya gayret et.Allah sabır versin.Kizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
Herkese tesekkur ederim, iyi ki varsiniz desteginiz cok oldu bu güne kadar. Hala da destek oluyorsunuz, bir suru arkadas edindim arada takip edicem yine sizi, hayirlisiyla kucaginiza alin insallah bebeklerinizi.
Çok üzüldüm umarım kendiliğinden olur üzme kendini desem de boş allahım sabır versin umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder allahım sanaKizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
canım nasibi yokmuş ne desek acını hafifletmezKizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
Amin canım inşallahAllah yardımcın olsun, düşük tehlikesi geçer umarım en kısa zamanda. O duyguyu iyi biliyorum bana da kanamam olunca yatış vermişlerdi geçti gitti, senin de geçecek inşallah
şu keseden cinsiyet tahmini miramzi teorisiydi sanırım adı
Canim telaslanma ben 4+3de ogrendigimden beri kahve pembe leke hep yasadim 8Güzel Ekim anneleri nasılsınız. Ben çok psikolojik olarak yorucu bi gebelik geçiriyorumçarşamba günü sata göre 5+1ken hafif sarı kahve arası akıntım oldu doktorum ilaç iyne yazdı ertesi gün doktora gittim dış gebelik ihtimalini öğrenmek için çok şükür keseyi anında gördük 4 mmdi nokta kadar sata göre 5+2 usm göre 4+3 normal dedi tam yerinde bi problem gözükmüyo 6 gün geride o da bende zaten reglin 28. günü hcg 12.09du geç döllenme diye küçük dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Şimdi 2 gündür de çamur gibi akıntım var çok koyu kahve bildiğin çamur rengi yine iyne dedi yaptım ama aynı çamur gibi geliyo bugün sata göre 5+6 ama normalde 5+0 oldu mu sizde de böyle garip akıntılar ya çok üzülüyorum ha düştü düşecek diye
İn şa Allah canım benim❤Doktorun bu kadar guzel konusuyorsa ona güven o zaman tehlikeli bir durum olsaydi daha kisa surede cagirirdi ben haftada 1 gidiyorum su anbence de keyfini cikar insallah kalp atisini duyacaksin 12 sinde merak etme
yassı demek istedimşu keseden cinsiyet tahmini mi
Dr bana 2 hafta önce gittiğimde ilk baktı hemen
Buda erkek hayırlısı dedi
Nerden anladınız dedim söylemem dedi
eve geldim araştırdım keseden anlıyorlarmış
benim kesen yaşlıydı belki sana fikir verir
İn şa Allah bende de aorunsuzdur canım5+3 te benim de kahverengi lekelenmem oldu, o günden beri günde 400 mg progestan kullanıyorum. O lekelenme bir iki gün kahverengi oldu ve geçti. Son 6+5 teki muayenede ikinci keseyi de görünce ikiz olma ihtimaline karşı 12. Haftaya kadar kullanacağız dedi Dr progestani. Lekelenmen artmadigi ve kırmızıya dönmediği sürece sorun yok.
Böyle şeyler duyunca çok rahatlıyorum teşekkür ederim❤maşaAllahCanım benim kuzenimde hamileliğin ilk iki, üç ay çamur gibi akıntısı olduğunu söylemişti hatta o ilk kanda öğrenmiş ve iki ay hiç doktora gitmedi şimdi gayet sağlıklı 3 yaşında kızı var.
Canim telaslanma ben 4+3de ogrendigimden beri kahve pembe leke hep yasadim 8
Haftayi bitirdim cok sukur kesildi. Bir kac kez kirmizi bile gordum dusuk tehtidi ilk 3 ay hep olur ama leke tutunma belirtisi de oluyor.
Kirmizi ve bir pedi dolduracak kadar kan gormedigin takdirde endiselenmene gerek yok zaten doktorun igne baslamis yeterli gelecektir. Takip et kirmiziya donerse git. Ama camasira gelen wc de peceteye gelen kahve pembe akintilar ilk zamanlarda herkesde oluyor benimde buraya yazmaya basladigimdaki ilk sorum buydu megerse yasamayan yokmus
evet bu kanama leke işi cok yaygun gercekten bende okuyorum burda bi cok kişi yasıyor ama bende hiç olmadı zaten zor regl olurdum 2 ayda bi hamilelikte de kan leke hiç bsy görmedm cok akıntım olurdu benm akıntı olmadıgı günüm yoktur hatta su andada öle günde 2 kez çamasır değiştiriyorumCanim telaslanma ben 4+3de ogrendigimden beri kahve pembe leke hep yasadim 8
Haftayi bitirdim cok sukur kesildi. Bir kac kez kirmizi bile gordum dusuk tehtidi ilk 3 ay hep olur ama leke tutunma belirtisi de oluyor.
Kirmizi ve bir pedi dolduracak kadar kan gormedigin takdirde endiselenmene gerek yok zaten doktorun igne baslamis yeterli gelecektir. Takip et kirmiziya donerse git. Ama camasira gelen wc de peceteye gelen kahve pembe akintilar ilk zamanlarda herkesde oluyor benimde buraya yazmaya basladigimdaki ilk sorum buydu megerse yasamayan yokmus
Sana korkma diyeceğim ama bende senden farklı değilim canımBöyle şeyler duyunca çok rahatlıyorum teşekkür ederim❤maşaAllah
Gunaydin canim sendede mi 2. Kese ben baslarda 6 ve 7. Haftada 1 bebek 1 kese 1 jalo atisiyken 8. Haftada yavruladi bi gittik 2. Kese ve kalp atisi ...5+3 te benim de kahverengi lekelenmem oldu, o günden beri günde 400 mg progestan kullanıyorum. O lekelenme bir iki gün kahverengi oldu ve geçti. Son 6+5 teki muayenede ikinci keseyi de görünce ikiz olma ihtimaline karşı 12. Haftaya kadar kullanacağız dedi Dr progestani. Lekelenmen artmadigi ve kırmızıya dönmediği sürece sorun yok.
Ped kasinti yapiyor oyuzden kullanmiyorum wc de temiz pecete koyuyorum kirlenirse yada islaklik olursa onu atiyorum camasirim kuru kaliyorevet bu kanama leke işi cok yaygun gercekten bende okuyorum burda bi cok kişi yasıyor ama bende hiç olmadı zaten zor regl olurdum 2 ayda bi hamilelikte de kan leke hiç bsy görmedm cok akıntım olurdu benm akıntı olmadıgı günüm yoktur hatta su andada öle günde 2 kez çamasır değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?