2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
Yaaa çok üzüldüm gercekten eldende bsy gelmeynce daha çok üzülüyo insan allah hayırlısını versin ne denir ne yapılır baska bilmiyorum...(

Kizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
Geçen yıl atlattım canım bu durumu.Seni çok iyi anlıyorum.Allah yine nasip eder inşallah sağlıkla...Kendini çok yıpratmadan atlatmaya gayret et.Allah sabır versin.

Herkese tesekkur ederim, iyi ki varsiniz desteginiz cok oldu bu güne kadar. Hala da destek oluyorsunuz, bir suru arkadas edindim arada takip edicem yine sizi, hayirlisiyla kucaginiza alin insallah bebeklerinizi.

Canım bu arada söylemeden geçemeyeceğim, Allah kısmet ettiğinde o kadar iyi bir anne olacaksın ki eminim, çok güzel bir kalbin var. Ben 4 senedir uğraşıyorum ameliyatlar, tüp bebek tedavileri, gözyaşları... Neler neler yaşadım, bu uğurda yaşanan acıları çok iyi biliyorum, seni de çok iyi anlıyorum şu anda. Üzüleceksin ağlayacaksın ama toparlanacaksın, yeniden deneme gücü bulacaksın.

En kısa zamanda tekrar güzel haberler ile geleceksin biliyorum. Dualarım seninle.

Çok üzüldüm umarım kendiliğinden olur üzme kendini desem de boş allahım sabır versin umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder allahım sana

ramzi teorisiydi sanırım adı
şu keseden cinsiyet tahmini mi
Dr bana 2 hafta önce gittiğimde ilk baktı hemen
Buda erkek hayırlısı dedi
Nerden anladınız dedim söylemem dedi
eve geldim araştırdım keseden anlıyorlarmış
benim kesen yaşlıydı belki sana fikir verir

Canim telaslanma ben 4+3de ogrendigimden beri kahve pembe leke hep yasadim 8
Haftayi bitirdim cok sukur kesildi. Bir kac kez kirmizi bile gordum dusuk tehtidi ilk 3 ay hep olur ama leke tutunma belirtisi de oluyor.
Kirmizi ve bir pedi dolduracak kadar kan gormedigin takdirde endiselenmene gerek yok zaten doktorun igne baslamis yeterli gelecektir. Takip et kirmiziya donerse git. Ama camasira gelen wc de peceteye gelen kahve pembe akintilar ilk zamanlarda herkesde oluyor benimde buraya yazmaya basladigimdaki ilk sorum buydu megerse yasamayan yokmus

Doktorun bu kadar guzel konusuyorsa ona güven o zaman tehlikeli bir durum olsaydi daha kisa surede cagirirdi ben haftada 1 gidiyorum su an bence de keyfini cikar insallah kalp atisini duyacaksin 12 sinde merak etme
İn şa Allah canım benim❤

yassı demek istedim

İn şa Allah bende de aorunsuzdur canım

Böyle şeyler duyunca çok rahatlıyorum teşekkür ederim❤maşaAllah

ay içim çok rahatlıyı şuan teşekkürler canım benim

evet bu kanama leke işi cok yaygun gercekten bende okuyorum burda bi cok kişi yasıyor ama bende hiç olmadı zaten zor regl olurdum 2 ayda bi hamilelikte de kan leke hiç bsy görmedm cok akıntım olurdu benm akıntı olmadıgı günüm yoktur hatta su andada öle günde 2 kez çamasır değiştiriyorum

Böyle şeyler duyunca çok rahatlıyorum teşekkür ederim❤maşaAllah
Sana korkma diyeceğim ama bende senden farklı değilim canım
Oğluma kendiliğinden hemen hamile kalmıştım ama kanama ile başladı
4 ay bitene kadar da devam etti nasip olacaksa oluyor elhamdülillah
Şimdi tüp bebekle hamileyim ondan mıdır bilmem
İlk hamilelğimden daha endişeliyim
Ancak herşey nasip olacaksa oluyor nasibi yoksaa nspsak boş
Yüreğini ferah tut inşallah tek dayanağım dua

Gunaydin canim sendede mi 2. Kese ben baslarda 6 ve 7. Haftada 1 bebek 1 kese 1 jalo atisiyken 8. Haftada yavruladi bi gittik 2. Kese ve kalp atisi ...
Ama doktorum izin vermiyor durumum biraz farkli ikiz gebeligi tasiyamayacak kadar kucuk bir rahime sahibim. Birisi geriden geliyor ztn. Ne diyecegimi bilemiyorum. Birisi sonlanabilir dedi doktorum biz de 12.haftaya kadar gozlemleyecegiz. Rabbim sana nasio etsin insallah.. bana da hakkimda hayirlisini.. benim normal gebelik rabbimin hediyesi ama durumum cok riskli dusunmemeye calisiyorum.

Ped kasinti yapiyor oyuzden kullanmiyorum wc de temiz pecete koyuyorum kirlenirse yada islaklik olursa onu atiyorum camasirim kuru kaliyor bi cozum islak gezmektem nefret ediyorummmm

Hep beraber çıktığımız bu yolda malesef yavaş yavaş azalarak ilerliyoruz olumsuz haberleri duyunca onlar adına çok üzülüyorum emin olun kızlar sizin duygularınızı çok iyi anlıyorum 4 ay önce bende bebeğimi kaybettim ama Allah ım tekrar nasip etti ve tekrardan hayata bağlandım İnşAllah sizde en kısa sürede yarım kalan bu mutluluğunuza devam edersiniz. Asla isyan etmeyin Allah ımızın bize verdiği olumsuz bi durum bile aslında bizim için bi mükafatmış böyle düşünün lütfen

Merhaba arkadaşlar ben de inşAllah Ekim annesi olacağım 5+6 dayım. Çok şükür kesemizi gördük geçen hafta bu cuma günü yolk-salk ve bebeği görmek için gideceğim. İlk gebeliğim çok heyecanlıyım Aşılamaya gidip aşılama öncesi tetkiklerde gebelik çıktı tam bir mucize Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli gebelikler doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…