Kızlar çok teşekkür ederim merak etmişsiniz. Fiziksel olarak iyiyim ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Bebek var dışarı çıkamıyoruz, evde de diken üstündeyiz. Haberlerde gördüğünüz o yıkılan binaların semtinde oturuyorum. Durumumu tahmin edersiniz. Enkaz altında olan, yaralı olan herkes için dua edelim lütfen.
Arkadaslar merhaba
Doğum dikişleriniz ne durumda? Benimkiler çok ağrı yapıyor. Ebe her tuvaletten sonra yıkama hergün banyo yap dedi. Tabi ben ayakta da kaldım tek eşim var evde. İyi bakıyor ama ona da yük olmak istemedim. Zaten bebek 20 dk bir uyanıyor emiyor. Kalk otur kalk otur fena durumdayım.
Ne zaman geçer bu durum
Beklenen doğum tarihine göre canım atak haftaları erken ya da geçse doğması gerektiği tarihe göre hesaplayacaksın bu dönemler 40 haftalık gebelik baza alınarak hesaplanmış kitapta öyle yazıyordu
Kızlar çok teşekkür ederim merak etmişsiniz. Fiziksel olarak iyiyim ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Bebek var dışarı çıkamıyoruz, evde de diken üstündeyiz. Haberlerde gördüğünüz o yıkılan binaların semtinde oturuyorum. Durumumu tahmin edersiniz. Enkaz altında olan, yaralı olan herkes için dua edelim lütfen.
Bilmiyorum ki canim oyle dedi mama 8 kere falanda verdigim oldu 60cc veriyorum son 2 gundur azalttim emzirmeye calisiyorum 3 veya 4 kere verdim hipp kullaniyorum doktor ani mama degisikliklerinden de olur dedi hipp i degistirmek istemedi tekrardan bakalim sut agirlikli gidicez yetmedigi zaman mama icine zeytinyagi ole vericem insallah 4 gunu bulmaz
Bugun bebegimi kontrole götürdüm 2 haftalik olduk bebegim 280 grm almış 2 haftada doktor normal dedi dogum kilosuna gelmesi önemli bizim icin dedi ama ben cok az buldum aldığı kiloyu sizlerde durum nasil emziriyorum arada mama veriyorum hipp kullaniyoruz
İnşAllah canım ama korkma bak oluyor öyle bizde bayadır var zeytin yağı verin diyorlar kakası kabız gibi çıkmıyor belli bi dönem bağırsaklar öğrenmeye çalışıyormuş işlevini sonra düzene giriyormuş
Canım sol memeyi az emzirdiysen süt kanalları tıkanmış olabilir sıcak suyla lahanayla kompres yap açılır merak etme emdikten sonra 20 cc gelmesi iyi Merak etme onlar daha çok vakumluyor pes etme sıcak duş falan sık sağ gelmese de sağ düzenli ki meme uyarılsın
Bnmde deprem fobim var ankarada cok deprem olmamasına ragmen fay hattı gexmemesine ragmen komidinin içine düdük bile koymustum eskiden balkondan atlarım diyodum ama smdi cocugum var diyorum allahım yaşatmasın kimseye cok kötü cok
Aman bacım gelmesinler hediye de getirmesinler ben yandım sen yanma..kendimi asla affetmiycem birimize bile birşey olursa..hayatımın en büyük hatasını yaptım en yakınim deme en yakinindan geliyor sakın sokma kimseyi eve sonra uzulme.benim gibi..suan bos duvarlara bakiyorum keske gelip getirmeyeydi ceyrekleride kendilerinin olaydı..kaç çeyreklik param gitti zaten hastanelere testlere
Topuk kanını aman ihmal etmeyin bizde sorun çıktı yeniden testler falan yapıldı. Ne kadar erken o kadar iyi. Bizde 3. Topuk kanını kolundan kan alırken kolundan damlattılar ayrıca delinmedi yani.
12.gün yapmış olcak geç olur mu ? Hemşire doğumdan 1 hafta sonra gelşn demişti ama gidemedik. Sarılık testini özelde yaptık canım bunu da sağlık ocağı istiyor. Ayrı alınacak mecbur. Yine delinecek yavrum
Ah ah denemem mi hiç. Ne beyaz gürültü ne de makine sesleri. Uyumuyor. Sürekli sallarsam uyuyor ama saatlerce sallayamam ki. Şimdi sıcak kiraz çekirdeği torbası deniyorum. Karni sıcak sıcak iyi uyur belki.