2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok geçmiş olsun.Malesef deprem ülkesiyiz ve bu gerçekle yaşamak zorundayız.
Allah yaralılara acil şifalar versin.

Arkadaslar merhaba
Doğum dikişleriniz ne durumda? Benimkiler çok ağrı yapıyor. Ebe her tuvaletten sonra yıkama hergün banyo yap dedi. Tabi ben ayakta da kaldım tek eşim var evde. İyi bakıyor ama ona da yük olmak istemedim. Zaten bebek 20 dk bir uyanıyor emiyor. Kalk otur kalk otur fena durumdayım.
Ne zaman geçer bu durum

Beklenen doğum tarihine göre canım atak haftaları erken ya da geçse doğması gerektiği tarihe göre hesaplayacaksın bu dönemler 40 haftalık gebelik baza alınarak hesaplanmış kitapta öyle yazıyordu
Tamam canım bu haftadan başlıycam hesaplamaya o zaman gelsin ataklar

8kere veriyoruz bizde canım bak bakalım bi azaltınca düzelecek mi diye

Bugun bebegimi kontrole götürdüm 2 haftalik olduk bebegim 280 grm almış 2 haftada doktor normal dedi dogum kilosuna gelmesi önemli bizim icin dedi ama ben cok az buldum aldığı kiloyu sizlerde durum nasil emziriyorum arada mama veriyorum hipp kullaniyoruz

2 gundur daha az veriyorum mama bakalim insallah duzelir
İnşAllah canım ama korkma bak oluyor öyle bizde bayadır var zeytin yağı verin diyorlar kakası kabız gibi çıkmıyor belli bi dönem bağırsaklar öğrenmeye çalışıyormuş işlevini sonra düzene giriyormuş

Kızlar aralarında fark varmı?aynı ürün biri kutuda digeri posette

Eklentiler

• 921CE6E2-A30A-4C4B-83D9-F6AFEEF557A7.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 7F0E0E12-A82A-4C5C-A1E5-0E00E4703514.webp
    24 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Deneyeyim bunları sagmak icin elektrikli makine kullanıyorum acaba mochi denen ürünü de mi alsam ki?

Moçhi kullanan arkadaş var mi acaba? Yorumları merak ediyorum.Ay inşallah çözüm bulurum.

Deneyeyim bunları sagmak icin elektrikli makine kullanıyorum acaba mochi denen ürünü de mi alsam ki?

Moçhi kullanan arkadaş var mi acaba? Yorumları merak ediyorum.Ay inşallah çözüm bulurum.
mochi elektrikli makina kadar olmaz. mochi olan sütü topluyor sadece. elektirikli de daha verim alırsın.

Benim zaten ciddi bir deprem fobim var. Bebek olunca bu korku ikiye katlandı.
Bnmde deprem fobim var ankarada cok deprem olmamasına ragmen fay hattı gexmemesine ragmen komidinin içine düdük bile koymustum eskiden balkondan atlarım diyodum ama smdi cocugum var diyorum allahım yaşatmasın kimseye cok kötü cok

valla sadece 2 küçük altınla 2bin tl civarında bir parası oldu oğluşun. daha uğrayacaklar olacaktır zamanla. işyerinden de gelecektir.
Aman bacım gelmesinler hediye de getirmesinler ben yandım sen yanma..kendimi asla affetmiycem birimize bile birşey olursa..hayatımın en büyük hatasını yaptım en yakınim deme en yakinindan geliyor sakın sokma kimseyi eve sonra uzulme.benim gibi..suan bos duvarlara bakiyorum keske gelip getirmeyeydi ceyrekleride kendilerinin olaydı..kaç çeyreklik param gitti zaten hastanelere testlere

Topuk kanını aman ihmal etmeyin bizde sorun çıktı yeniden testler falan yapıldı. Ne kadar erken o kadar iyi. Bizde 3. Topuk kanını kolundan kan alırken kolundan damlattılar ayrıca delinmedi yani.
12.gün yapmış olcak geç olur mu ? Hemşire doğumdan 1 hafta sonra gelşn demişti ama gidemedik. Sarılık testini özelde yaptık canım bunu da sağlık ocağı istiyor. Ayrı alınacak mecbur. Yine delinecek yavrum

Ben doğumdan evvel almıştım ama pek verim alamadım maalesef. Durmadı benim göğüste, düştü hep

Ah ah denemem mi hiç. Ne beyaz gürültü ne de makine sesleri. Uyumuyor. Sürekli sallarsam uyuyor ama saatlerce sallayamam ki. Şimdi sıcak kiraz çekirdeği torbası deniyorum. Karni sıcak sıcak iyi uyur belki.
Hiç olmazsa elektrikli beşik al canim, belki de sallanmayı seven bi bebek olacak. En azından rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…