2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bide hastaneye kendn gidebiliyorsun diye blyrm bize Bi tek hastane ve eczaneye gidebilirsiniz demişlerdi

Son düzenleme:

Canim ayni sorun bizde de oldu ilk aptamil aldik epey kustu ama kusma sebebi bizim gazini cikarmadigimiz icinmis vermeden once gazini cikariyoruz birde arada yarisini icince de gazini cikariyoruz ve sonrasinda da biberonun seffaf kismi tamamen mama ile dolu olmali hava alirsa o da cok gaz yapiyor ve kusturuyor onun disinda aptamil bize de kabiz yaptigi icin hippe gectik fakat o daha beter yapti aptamille gunde 1 kez yaparken hippte 2 gunu gecirdi ve yine doktora gittik doktor anne sutunu fazla vermeye calis mamayi biraz azaltmaya git dedi ama sutum cogu zaman yetmiyor gunde 3 kez 1 cay kasigi mamaya zeytinyagi koyuyorum ve hoca fitille yaptirdi o gun kakasini sonrasinda mamayi degistirmeyelim surekli bebegin vucudu anca alisiyor bu sefer daha kotu oluyor dedi ve dun bebegim kakasini yapti 1 kez ama civik ve epey yapti bu da normalmis zaten gunde 1 veya 2 gunde 1 civik ve fazla ise kabiz olmuyormus bu mama isi cok zor keske bol bom.sutumuz olsa da mamalarla ugrasmasak ama napalim ac birakilmaz kucucuk bebeler

Hayır olsun kuzum ne oldu ?

Bebeğim hastalandı bile malesef çok geç onun için korkuyorum zaten ..kucagimda suan inliyor yavrum 38 olmuş ateşide

Canimm cok gecmis olsun rabbim bebeklerimiz korusun nasil bir illettir bu ya kurtulamadik hepimizde ayni risk var benim esimde hastanede calisiyor ve hastanede cogu personel doktor korona olmus Allaha emanetiz resmen bir an once atlatir insallah kuzucum dualarim sizinle

Hipp dene istersen bir de ben mama vermiyorum sadece ilk günler 2-3 gün verdim sevmişti gaz kabızlık yapmadı bebeğe göre değişiyor hepsini deneyeceksin artık
Bilmiyorum kuzum tek tek deniyorum çocuğun midesini bozacam diye de korkuyorum ama aç kalmasından iyidir ne yapayım

KUZum sen en azından süt vere biliyorsun ben onu da yapamıyorum sütüm gelmedi benim sezeryan olduğum için mecbur geçtik mamaya sonrasında 5 er dk zar zor sütüm yavaş yavaş geldiğinde verdim ama tövbe mamaya biberona alıştığı için emmiyor zaten sütümde yine aynı şekil azaldı hiç bi zaman foşur foşur gelmedi zaten , insanın psikolojisi bozuluyor olmazsa yine aptamile geçicem başka çarem yok kızım en azından onu severek içiyordu

Biz hipp kullandık hiç kabızlık ve kusma problemi yaşamadık canım

Allah razı olsun canım cok saol..Rabbim korusun bütün kuzuları bu lanet hastaliktan insallah

Cok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin bebekler kolay atlatıyor diyorlar c vitamini destegi al kendin 3 4gunde atlatıyolar İnsallah emzir emzirebildiğin kadar
Saol canım Allah razi olsun..insallah atlaticak kuzumda..aksi gibi emmesinede mani oluyo bu lanet sey cocuk yoruluyo dün gece 12 den sabah 5 e kadar emdi saatlerce iki emiyo geveliyo agzinda yavrum

Saol canim benim testim henüź cikmadi ..bebege de yaptirmadim bosuna zaten belli hasta oldugu..Dogru soyluyorsun hersey geciyor yeterki sagligimiz yerinde olsun olmadiginda da tez vakitte yerine gelsin..En kotu anlarimiz hastaliklarimiz bunlar olsun inşallah..bi de kuzular hic hastalanmasın

Yok canim kesinlikle cikmiycaksin dediler bize
Ya cnm öle bsy olurmu acil bsy oldu ambulans filan niye ugrasasın ki ben valla karsnyinafayken 2 3 kere hastaneye gittim kendi aracımla kmse k bakmasın millet dısarlarda geziyor hastaneye gitmek için de izin alamam soncta gittiğinde belirtiyorsun pozitifiz diye kimse yaklasmıyor

Saol canım Allah razi olsun..insallah atlaticak kuzumda..aksi gibi emmesinede mani oluyo bu lanet sey cocuk yoruluyo dün gece 12 den sabah 5 e kadar emdi saatlerce iki emiyo geveliyo agzinda yavrum
Ilık dus alip sag biraz sutu rahat ıcsın minnos

Lohusa psikolojisi de var tabi şimdi sen bebeğini dusunuyorsundur hep. Ama bublar hep gecici bunu unutma olur mu? Ve bebeğin çok güçlü artık annesinden bile güçlüdür o maşallah. Çabuk atlatacaktır.

Kızlar surum var ama sureli agliyo doymuyor tartıyorum 1haftadır kiloda almadı az once ilk Kez mama verdim 30cc emzirmen in ustune lık lık içti ne kadar veriyim mama bilemedim

Hemen ara bence. Belki aramışsındır bile bu mesajı yazana kadar. Ateş düşürücü veriliyor tabi. Ama doktor desin mutlaka. Bu kadar küçük bebeğe doktorsuz birşey yapmamak lazım. Bir an önce doktora gidin. Bakacaklardır ciğerlerine vs.

Kızlar surum var ama sureli agliyo doymuyor tartıyorum 1haftadır kiloda almadı az once ilk Kez mama verdim 30cc emzirmen in ustune lık lık içti ne kadar veriyim mama bilemedim
Ne kadar alırsa.ben de bu zamana kadar mamasız bir şekilde gelmiştim. İlk 3-4 gün mama vermiştim sadece. Şu an tok denecek kadar azaldı. Birdenbire gitti süt. Emmenin üstüne 60cc içti şaşırdım. Kusmadı bir de üstüne. Normalde süt içtiğinde bile kusardı. Demek ki sütüm iyice gitmiş açmış çocuk dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…