Kızlar surum var ama sureli agliyo doymuyor tartıyorum 1haftadır kiloda almadı az once ilk Kez mama verdim 30cc emzirmen in ustune lık lık içti ne kadar veriyim mama bilemedim
Kızlar bsy sorcam su spa muhabbeti hakkında ne düşünüyorsun 40 ucurma yı spada yapmayı düşünüyorum vşdeolarda bebekler cok mutlu görünüyor götürmeyi düşünen var mı Bi sıkıntı olurmu sizce küçğk oldugu için
Kızlar bsy sorcam su spa muhabbeti hakkında ne düşünüyorsun 40 ucurma yı spada yapmayı düşünüyorum vşdeolarda bebekler cok mutlu görünüyor götürmeyi düşünen var mı Bi sıkıntı olurmu sizce küçğk oldugu için
ben haftaya yenidoğan çekimi yaptıracağım annem bir sürü laf etti. bi de spa desem ne der acabavalla bende düşünebilirim burda da var denk geliyorum instada. ama şu çekimi bşr atlatalım da.
Benim gibi 3 haftadir eds yapan var mi? Artik yildim ama sutum de artiyor tam sonuna gelmisken biberona alismasin diyorum. Su haftadan sonra memeye alisan bebek biberonu tercih etmez diye bir sey var mi?
Kızlar surum var ama sureli agliyo doymuyor tartıyorum 1haftadır kiloda almadı az once ilk Kez mama verdim 30cc emzirmen in ustune lık lık içti ne kadar veriyim mama bilemedim
Bebegin kac gunluk? Ben ilk hafta her ogunde 30 ile basladim. Eger mutlu olmaz huzurlu uyumazsa 45 verebilirsin. Her ogunde emdigi sut ayni bollukta olmuyor o yuzden biraz bebegin tepkisine gore gitmek gerekiyor. Ama uyurken lik lik icse de onu ciddiye alma. Refleks olarak emip gidiyorlar.
Bebegin kac gunluk? Ben ilk hafta her ogunde 30 ile basladim. Eger mutlu olmaz huzurlu uyumazsa 45 verebilirsin. Her ogunde emdigi sut ayni bollukta olmuyor o yuzden biraz bebegin tepkisine gore gitmek gerekiyor. Ama uyurken lik lik icse de onu ciddiye alma. Refleks olarak emip gidiyorlar.
35gunluk 4kg su an dun butun gun saat bası emzirdim 15 er dk 10 dk uyuyup kalkıp elini battaniyesini omzumu nereyi bulursa emdi doyuramadım babası artık inek alcam kızım Sana diyo:))
35gunluk 4kg su an dun butun gun saat bası emzirdim 15 er dk 10 dk uyuyup kalkıp elini battaniyesini omzumu nereyi bulursa emdi doyuramadım babası artık inek alcam kızım Sana diyo:))
Bizimkide aynı kilo alımı normal mi bizim doktor mama verme diyor kilo alımı iyi ama dün 40 dk emzirince dayanamayıp mama verdim onunda yarısını içti daha meme arıyor ağızlarında dursun istiyorlar heralde
O uyuma sorunu bizde de vardi hala da biraz var. Uyuladigi icin memede kaliyor ama emmiyor. Sut de bol bol degilse onu emmek yoruyor iyice rehavet basiyor.
Bizimkide aynı kilo alımı normal mi bizim doktor mama verme diyor kilo alımı iyi ama dün 40 dk emzirince dayanamayıp mama verdim onunda yarısını içti daha meme arıyor ağızlarında dursun istiyorlar heralde
40 dk emzirmek normal degil mi? Bir memeyi 17 dk da bosaltiyor diye biliyorum. 40tan sonraki aranmasi sut yetiyorsa refleks olabilir. Ben doyduguna eminsem emzik veriyorum.
40 dk emzirmek normal degil mi? Bir memeyi 17 dk da bosaltiyor diye biliyorum. 40tan sonraki aranmasi sut yetiyorsa refleks olabilir. Ben doyduguna eminsem emzik veriyorum.
Saol canım Allah razi olsun..insallah atlaticak kuzumda..aksi gibi emmesinede mani oluyo bu lanet sey cocuk yoruluyo dün gece 12 den sabah 5 e kadar emdi saatlerce iki emiyo geveliyo agzinda yavrum
Canım emmek de yoruyordur kuzuyu Arada sağsan ya da daha önce sağdığın varsa enjektörle versen ben memeye tutup yandan enjektörle veriyordum uyuyakalıp emmediğinde hasta olduğu için de meme de olmak istiyordur şimdi ama saatlerce memede olursa çok fazla gazı da olur hava yuttuğu için atlatacak merak etme sen bizden daha güçlü kuzularımız
Memeden ayıramıyorum ki sağlık ocağına annemlere falan gitmek bile gözümde büyüyor gidemiyorum. Olur olmadık yerde aranıyor hemen vermeyince başlıyor yaygara
Ben de beğeniyorum videolarda aynen rahatlamış duruyorlar götüren bir iki arkadaşım da var memnunlardı sadece bu aralar vakalar artışı beni korkutuyor yoksa kesin götürecektim
Tabi korona olayı var bide ama zaten odada ailecek olacagız kimse olmayacak onlar hazırlığı yapıyor cok temas etmiyorlar sadece suya sokarken ve alırken brn koronayı filan unuttum ZTen sürekli hastanedeyiz haftaya 2 3gün yine hastanede olacagız korkan da koruyanda Bi sekilde kapıyor valla alıstım ben sanırım korona işine