• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım uyarsanız kaç günlük bebeğin. Bir külah yapıp ucunu zeytinyağına batırıp hafifçe poposundan uyarın. İlk oğlumda hep öyle yaptırıyorduk kendi yapmayı başaramıyordu bir türlü. Doktor dedi böyle yapın diye.

Biz 25 gunluk.olduk canim ama tuvaletimizde 3 gundur sorun yok hergun 1 kez yapiyor cok sukur doktorumuz bizi uyarmisti arkadasa onu yazdim

Kızlarrr, bugün 4. Gün hala kaka yok, sanırım 5 günden sonra kabızlık teşhisiyle fitil veriyolar öyle mi. Var mı başına gelen, ne verdiler size?
Enjektörle popodan zeytinyagı ver canım yapıyor elinle masaj yap ben hep öyle yapıyorm eger kabızsa zeytınyag dısarı cıkıyo hemen zeytınyag gidene kadar ver cnm masaj yaptıkdan sonra yapıyorlar genelde ogluma hep öyle yapıyorum

Ben büyük oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim canım.O ne kadar emerse vucut okadar üretecek benimde öyle sert falan değildi üzme kendini sütü stres yapma seninki maaşallah çok güzel kilo almış tecrübe ettilçe göreceksin yumuşak meme sütsüz meme değil.
1 ayda 1200 almıştı ama bu ay ne kadar alır bilmiyorum 🤷‍♀️

Kızlar bu yorgunluk uykusuzluk nasıl olacak. Nerdeyse her gün migren tutuyor. Halsizim. Gece bebek uyumuyor. Gündüz büyük oğlan uyutmuyor. 17 günde çöktüm resmen daha bunun kaç ayı var. Aralık’ta doğum izni de bitiyor işe başlama var. Bebeğe kim bakacak derdi falan. Bugün iyice düşündükçe sıkıldım. İşin içinden çıkamadım. Ücretsiz izne ayrılacak durumumuz da yok. Bakalım nasıl halleşeceğiz bilmiyorum.

Allahım bu kv lere deli oluyorum bence ilgilendiklerini göstermek için saçmalıyorlar.
Bence Böyle bir şey dediğinde gül kahkaha at tiye alıyormuş gibi önemsemediğini düşünsün üzerinde bile durma eşine de aynısını yap
Sadece güleyim mi diyosun?yani öyle yapayım bari

Kızlarrr, bugün 4. Gün hala kaka yok, sanırım 5 günden sonra kabızlık teşhisiyle fitil veriyolar öyle mi. Var mı başına gelen, ne verdiler size?
Kakası katıysa zaten kabızlık var 4 gün beklemene gerek yok bizim doktorumuz kaka cıvık olacak eğer katıysa günde 1 çay kaşığı duphalac ver değişmezse her gün 1 kaşık arttır dedi..

İyiyim kuzum möhteşem hissediyorum rabbime binlerce kez şükür 🤲

Değdi tabi değmez mi biz baya baya aşık olduk bizim nazlı yavruya. Bi şebeklikler yapyo görsen 😄 bana gülüyor 🤩 ablam o seni daha görmüyor dese de bence görüyor hissediyor anlıyolar. Bi kez değil bikaç kez gülüyor çünkü
Dün banyo yaparken fileyi bi tutuşu var. 😄 Kv zor alıyodu fileden sıpacık ya 😄
Şuan da çok tatlılar ama biraz daha büyüseler daha bi tatlı olacaklar 🥰

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor annelik. Özlüyo musun hamileliği o mesajın hâlâ aklımda. Doğumdan sonra rahatlasak da istediğimiz gibi yatabilsek hafiflesek de karnımızdaki günleri özlicez. Bazen barsak hareketi oluyor karnımda. Bi an bebek sanıyorum sonra yok o yanımda diyorum😄 insan özlüyomuş o anları cidden 😥
Annelik güzel alışmaya çalışıyorum ben hala çok özlüyorum 😥 evde çoğu şey hamileliği hatırlatıyor dün gebelik kıyafetlerini kaldırdım oturdum ağladım 😭dolapta gördükçe daha kötü oluyordum benimki biraz anormal seviyede oldu bu durum acaba diyorum kıza sürekli eğitim için bekle bekle dedim aman gelmesin etmesin derken sanırım o çok içselleşmiş bende doğumdan sonrasına hazırlamamışım kendimi saolsun kızım eğitimi gördük bir gün sonra geldi dinledi anneyi ama ben neden böyle oldum bilmiyorum geçer bu günlerde elbet Hamileyken hep ninni açardım şimdi onları da açamıyorum söyleyemiyorum direkt Ağlamaya başlıyorum İyi anlarda sıkıntı yok da gazı vs olunca keşke içimde olsaydı böyle sıkıntılar çekmeyecekti bizim yüzümüzden işkence çekiyor diye Eşime çemkiriyorum bir de 🤣 39+5 de oldu daha erken olsa tümden kafayı yerdim sanırım😬
birkac gundur evet iyice azaldı ama.oncesinde de vardı cok farklilik..hic oteki emzirme donemimdeki gibi dolup tasmadı ustum basimin islandigini bile gormedim..yaslandim diyemi sutum olmadi acaba :KK43:
Yok artık kız saçmalama olur mu öyle şey tamamen yaşadığın strese bağlıdır biraz rahatlayınca normale dönecek o da 😊

Cinsel ilişki için 40 gün diyorlar ama bence 40 dan sonra ne zmn hazır hissedersen dikişlerde filan sıkıntı yoksa istekliysen 40.gün bile yaparsın sesrryanda nasıl olur bilmiyorum da normal dogumda 40 gün az bile bence hala dikişler duruyor 34.günüm bide 😱
Dışarda mı dikişler bende birini hissediyorum kaç dikiş olduğunu söylemiyor doktorum o hissettiğimi gecen gittigimde sordum dikişin bitişi düşer dedi ama hala duruyor 🤔

birkac gundur evet iyice azaldı ama.oncesinde de vardı cok farklilik..hic oteki emzirme donemimdeki gibi dolup tasmadı ustum basimin islandigini bile gormedim..yaslandim diyemi sutum olmadi acaba :KK43:
Kız ne yaşlanması ya ben 37 yaşındayım stres yapıyosun çok şu korona belasını atlat hayırlısıylada sen mantıklı hatundun yavaş yavaş döneceksin eski haline birazda kilo alırsa Şakirin ,tam olacak sen ona taktın.

Kızlar size bir şey danışacağım.Bebeğimin bir yerinde ben var eşim ve ailesi bu konuyu çok konuştu yok boyutu ne kadar yok doktora gösterin yok resmini çek at bana falan aşırı sinirim bozuldu eşimle tartıştım şimdi korkusuna bakamıyo bile beninin olduğu yere elinde olsa inceleyecek.Bugün de kv ye foto attım bebeğim uyuyor ağzı açık böyle tatlı bi foto.Ne dese beğenirsin hep ağzı acık mı uyuyor??Ben de niye sordun dedim.Takip et dedi.Bu tarz şeylere sizce ne cevap verebilirim?Sinirim çok bozuluyo bunların bu saçmalıklarına
Ben olunca ne oluyormuş?
Bende de ben var ondan merak ettim..

İyiyim kuzum möhteşem hissediyorum rabbime binlerce kez şükür 🤲

Değdi tabi değmez mi biz baya baya aşık olduk bizim nazlı yavruya. Bi şebeklikler yapyo görsen 😄 bana gülüyor 🤩 ablam o seni daha görmüyor dese de bence görüyor hissediyor anlıyolar. Bi kez değil bikaç kez gülüyor çünkü
Dün banyo yaparken fileyi bi tutuşu var. 😄 Kv zor alıyodu fileden sıpacık ya 😄
Şuan da çok tatlılar ama biraz daha büyüseler daha bi tatlı olacaklar 🥰

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor annelik. Özlüyo musun hamileliği o mesajın hâlâ aklımda. Doğumdan sonra rahatlasak da istediğimiz gibi yatabilsek hafiflesek de karnımızdaki günleri özlicez. Bazen barsak hareketi oluyor karnımda. Bi an bebek sanıyorum sonra yok o yanımda diyorum😄 insan özlüyomuş o anları cidden 😥
Bizimkiler de fileye yapışıyorlar zor ayırıyoruz 😁
Benim bıdıklar birde banyoyu çok sevdiler 😍

Alcagımız makinalarla sütününün var olup olmadıgı pek anlasılmıyo bende avent var onla sağıyorum hem com yavas hem cok cıkartmıyor hastane tipi kiraladım cok güzel dağılıyor önce Bi kiralayıp deneyin derim
Sen hala hastane tipi pompayla devam mı ediyorsun canım onun baya süt çıkarttığını söylüyordun

Kızlar bu yorgunluk uykusuzluk nasıl olacak. Nerdeyse her gün migren tutuyor. Halsizim. Gece bebek uyumuyor. Gündüz büyük oğlan uyutmuyor. 17 günde çöktüm resmen daha bunun kaç ayı var. Aralık’ta doğum izni de bitiyor işe başlama var. Bebeğe kim bakacak derdi falan. Bugün iyice düşündükçe sıkıldım. İşin içinden çıkamadım. Ücretsiz izne ayrılacak durumumuz da yok. Bakalım nasıl halleşeceğiz bilmiyorum.
Özelde mi çalışıyorsun canım devlette mi biraz daha rapor zorlasan anneler yok muydu yakında bebeğe bakacak ilk çocukta ne yaptın bakıcı bakacaksan yavaş yavaş bakmaya başlasan biR de alışma süreci olacak işe başlamadan seninle bakıcı zaman geçirse

Bizimkiler de fileye yapışıyorlar zor ayırıyoruz 😁
Benim bıdıklar birde banyoyu çok sevdiler 😍
Ben de iki günde bir yıkıyorum banyoda artık ağlamıyor ama çıkınca üşüyor mu ilk ne kurulamada ağlamaya başlıyor 😭 suyu sevmeyecek diye korkuyorum valla 😥

Ben de iki günde bir yıkıyorum banyoda artık ağlamıyor ama çıkınca üşüyor mu ilk ne kurulamada ağlamaya başlıyor 😭 suyu sevmeyecek diye korkuyorum valla 😥
Bende 2 günde bir yıkıyorum çıkınca biraz üşüyorlar ondan biraz ağlayıp susuyorlar😊
suya alışan bebek suyu seviyor abimiz de suyu çok seviyordu büyüsünler üçünü birden banyoya koyucam hem eğlenceli olacak hemde banyo işini 1 seferde halletmiş olacaz😍

Dışarda mı dikişler bende birini hissediyorum kaç dikiş olduğunu söylemiyor doktorum o hissettiğimi gecen gittigimde sordum dikişin bitişi düşer dedi ama hala duruyor 🤔
Yok baya içerde bnmde o düğüm elime geliyordu ama artık daha küçüldü sanırım ama hala gecmiş değil malesef bana 4 dikiş var dedi de ne kdr dogru bilmiyorum 😊

Back
X