2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bnm takıntım var o konuda koydugum seyi yerinde bulamazsam sinir olurum kontrolü olmaktan kaynaklı heralde ama su an hiç bsyi bulamıyorum evde sinirlerim bozuluyo hem cocuk hem düzenleme nasıl yapcam bilmiyorum

Kızlar ya ben yarın kuru fasulye yemek istiyorum. Bir gece önceden kaynatıp gazını alsam da gaz yapar mi yine sizce ya?

Kızlar ya ben yarın kuru fasulye yemek istiyorum. Bir gece önceden kaynatıp gazını alsam da gaz yapar mi yine sizce ya?
Bende bu akşam dayanamayıp mercimek çorbası içtim içmez olaydım çok huysuzlandı benimkiler
Benim canımda acayip kuru fasulye istiyor ama korkuyorum yemeye..

Haklısın ama kusur arıyorlar gibi geliyor bebeğimde ne bileyimHaklısın gülüp geçmek lazım
Yok yahu hurafe teyze kafalarından dolayı illa bişe diyecekler işte. Benim kv de sürekli bişeler diyodu ha gidecek ha gidecek he dedim geçtim aha da gitti. Hurafeler de gitti

Bende bu akşam dayanamayıp mercimek çorbası içtim içmez olaydım çok huysuzlandı benimkiler
Benim canımda acayip kuru fasulye istiyor ama korkuyorum yemeye..
Ay mercimek çorbası da mi vukuatlı. Ben hep içiyorum ki onu Ya işte önceki akşamdan gazını alsam yine de gaz yapar mi ki? Onu yeme bunu yeme sinir bozucu olmaya başladı.
Bana dr fazla değil bikaç kaşık gibi yiyebilirsin dedi. Sonuçta bakliyat faydalı.
Ben böyle bir tabak yemekden bahsediyorum aslında.

Ben de bayılırım şöyle bi çayeli kurusu yesem ama malesef
Başlarsam bitiririm kendimi biliyorum

İyi yapmışın işe dönmeden ne kadar çok stoklarsan o kadar iyi
Sen Avent kullanıyordun dimi bende o iyiyse alayım diyordum ama elimde olan elektrikli pompadan çokta bi farkı yoksa almaya değmez o zaman.
Cnm ben işe dönene kdr onlar beklemez 6 ay süresi var bide ben su an geceleri kullanıyorum zaten süt dolsun uyurken emzirmiyorum pek kendmde rahatsızım ZTen ben avent aldım ama kullanmadım hastane tipi olunca o bana güçsüz ve yavas geldi

Yok sıvı değil normal hamilelik öncesi gelen beyaz akıntı geliyor benim, enfeksiyon mantar falan olmasın canım koku var mı?
Yok öle mantar enfeksiyon işi değil onları biliyorum bu bYa böyle kırmızıdan sarıya döndü git gide rengi açılarak bide sıvı baya su gibi bnde akıntı cok olurdu öncesinde ama bu akıntı gibi de değil ve cok sıkıldım bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…