- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Benimkide emdi üstüne 90cc mama yedi hala aç yeniden emziriyorum doymuyo mama yediği halde çözemedimBenimki ne güzel dalmıştı kundakladım yatırdım sonra ağlamaya başladı aldım kucağıma püskürterek kustu.Sonra kıyameti koparmaya başladı anlamadım niye ağlıyo sonra baktım meme istiyor şuan emziriyorum.Uyumadan önce emmişti üstüne kustu şimdi de emiyo ben anlamadım bir şey
Kusuyor mu peki?Yani kusmasa anlarım ama fazlasını da çıkarıyorBenimkide emdi üstüne 90cc mama yedi hala aç yeniden emziriyorum doymuyo mama yediği halde çözemedim
Ben işe temmuzda döncem cnm 6 ay ücretsiz izin kullanıcam yoksa ocakta raporum bitiyor.. Cok emin olmamakla birlikte 6 ay buzlukta duruyor dye biliyorumSen işe ne zaman dönücen ki ? Doğumdan sonra 8 hafta+ sen bide doğum öncesi 5 haftayı da çalışıp ekleyicen o zamana kadar bekler birde buzlukta 6 ay mı bekliyor ben 3 ay bekliyor diye biliyordum
Sennki ne markası.. Ya ben medeladan sonra ev tiplerini sevmedim ikisinide denedim birinde daha hızlı ve cok süt cıkıyor avent te 2 saatte anca cekiyorAvent diğer markalara göre pahalıda aslında demek sen pek memnun kalmadın.
Arkadaşlar sizce elektrikli sağma makineleri arasında kalite açısından çok ciddi fark var mıdır ? Benimki mi az sağıyor değiştirsem yeni aldığımdan daha çok mu süt çıkar diye düşünüp duruyorum sonra eğer sütün azsa makine ne yapsın diyorum
Aynen yorumlarına da cogu zamn yüzde yüz katılıyorum zaten ben yazmadan sen yazıyorsun geneldeNe kadar çok ortak yönümüz var
Yok canım kusmuyorKusuyor mu peki?Yani kusmasa anlarım ama fazlasını da çıkarıyor
Bende 2 yıl alabilirim işe gidip duruma bakıp karar vericem. Özel sektörde ücretsiz izin 6 ay mı ? Bende bi yerde okudum tek kapılı buz dolabının buzluğunda 3 ay çift kapılı ve derin dondurucu da 6 ay yazıyordu ama şu 3 kuralı var ya dışarda 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay o daha çok biliniyor.Ben işe temmuzda döncem cnm 6 ay ücretsiz izin kullanıcam yoksa ocakta raporum bitiyor.. Cok emin olmamakla birlikte 6 ay buzlukta duruyor dye biliyorum
BİM’e gelen kiwi baby markasıSennki ne markası.. Ya ben medeladan sonra ev tiplerini sevmedim ikisinide denedim birinde daha hızlı ve cok süt cıkıyor avent te 2 saatte anca cekiyor
Benimkide sürekli kusuyor doktor fazlasını çıkarıyor normal demişti bazen o kadar çok kusuyor ki ağzı açık tekrar emmek istiyorKusuyor mu peki?Yani kusmasa anlarım ama fazlasını da çıkarıyor
Benim de yaşadığım sorun bu. Kusunca tekrar aç sanıyorum çünkü emmek de istiyor. Özellikle doktora da sordum kusunca tekrar memeye alabilir miyim diye, yok dedi fazlasını atmış oluyor öyle tekrar alırsan gaz sorunu da artar dedi.Benimkide sürekli kusuyor doktor fazlasını çıkarıyor normal demişti bazen o kadar çok kusuyor ki ağzı açık tekrar emmek istiyor
Bizim bu saatlerde başlıyor saç kurutma makinesi sesi anne karnındaki ses ayakta sallama kucakta pış pışlama bakalım kaç saat sürecekKaç saattir huzursuz gaz devam bu gecede nöbetsırayla ninni açıyorum tavsiyem grup abdal bebeğin beşiği çamdan birde sen bir güzel meleksin dinlendiriyo insanı benimde uykum geldi
Sütün yararsada kusar dedi ama bazen çok kusuyor zaten midesi ne kadarBenim de yaşadığım sorun bu. Kusunca tekrar aç sanıyorum çünkü emmek de istiyor. Özellikle doktora da sordum kusunca tekrar memeye alabilir miyim diye, yok dedi fazlasını atmış oluyor öyle tekrar alırsan gaz sorunu da artar dedi.
Bende anlayamadım.. Memelt dolu iken güzel güzel emiyor uykuya dalıyor kısa sürüyor uykusu.. Sonra ağlıyor memeye alıyorm yine kavga başlıyor bu kez meme ile hırcınlasıyor iyicr sonra basıyor ağıdıBilemedim ya kafamda deli sorular. Şu açlık durumunu hiç çözemiyorum ufaklığın.Benim doktor da sık emzirme diyor.
Emzırme aralıgı kac saat suruyor sızın bız oylayana kadar canımız cıkıyo sonra kusmasın dıye o da yoruluyo aglamaktanBilemedim ya kafamda deli sorular. Şu açlık durumunu hiç çözemiyorum ufaklığın.Benim doktor da sık emzirme diyor
Emzırme aralıgı kac saat suruyor sızın bız oylayana kadar canımız cıkıyo sonra kusmasın dıye o da yoruluyo aglamaktan
Eğer ki uyursa ben hiç kaldırmıyorum 4 saate kadar. Ama bu çok nadie uyanıkken de huysuzlanmasina katlanamadigimda veriyorum memeyi ama em erken 1.5 saat sonra oluyor. Beklerse de 2-3 saati bekliyorum.Emzırme aralıgı kac saat suruyor sızın bız oylayana kadar canımız cıkıyo sonra kusmasın dıye o da yoruluyo aglamaktan
OburixlerBenimkide sürekli kusuyor doktor fazlasını çıkarıyor normal demişti bazen o kadar çok kusuyor ki ağzı açık tekrar emmek istiyor
AH canım ya doktor kolik diyor mu acaba öyle mi senin bebeUykuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?