2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimkide emdi üstüne 90cc mama yedi hala aç yeniden emziriyorum doymuyo mama yediği halde çözemedim

Sen işe ne zaman dönücen ki ? Doğumdan sonra 8 hafta+ sen bide doğum öncesi 5 haftayı da çalışıp ekleyicen o zamana kadar bekler birde buzlukta 6 ay mı bekliyor ben 3 ay bekliyor diye biliyordum
Ben işe temmuzda döncem cnm 6 ay ücretsiz izin kullanıcam yoksa ocakta raporum bitiyor.. Cok emin olmamakla birlikte 6 ay buzlukta duruyor dye biliyorum

Sennki ne markası.. Ya ben medeladan sonra ev tiplerini sevmedim ikisinide denedim birinde daha hızlı ve cok süt cıkıyor avent te 2 saatte anca cekiyor

Ben işe temmuzda döncem cnm 6 ay ücretsiz izin kullanıcam yoksa ocakta raporum bitiyor.. Cok emin olmamakla birlikte 6 ay buzlukta duruyor dye biliyorum
Bende 2 yıl alabilirim işe gidip duruma bakıp karar vericem. Özel sektörde ücretsiz izin 6 ay mı ? Bende bi yerde okudum tek kapılı buz dolabının buzluğunda 3 ay çift kapılı ve derin dondurucu da 6 ay yazıyordu ama şu 3 kuralı var ya dışarda 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay o daha çok biliniyor.
Kızlar sizler kaç ay olarak biliyorsunuz arada 3 ay gibi büyük bi fark var.

Sennki ne markası.. Ya ben medeladan sonra ev tiplerini sevmedim ikisinide denedim birinde daha hızlı ve cok süt cıkıyor avent te 2 saatte anca cekiyor
BİM’e gelen kiwi baby markası öylesine almıştım hiç çekmese anlıcam ama azda olsa çekiyor o yüzden suçta bulamıyorum demek ki sende olan süt bu diyorum.
Ama nette bazı markaların yorumlar okuyorum daha önce çıkmayan sütün çıktığı filan yazıyor ama en çok beğenilen ve övülen marka Avent ti

Benimkide sürekli kusuyor doktor fazlasını çıkarıyor normal demişti bazen o kadar çok kusuyor ki ağzı açık tekrar emmek istiyor
Benim de yaşadığım sorun bu. Kusunca tekrar aç sanıyorum çünkü emmek de istiyor. Özellikle doktora da sordum kusunca tekrar memeye alabilir miyim diye, yok dedi fazlasını atmış oluyor öyle tekrar alırsan gaz sorunu da artar dedi.

Kaç saattir huzursuz gaz devam bu gecede nöbet sırayla ninni açıyorum tavsiyem grup abdal bebeğin beşiği çamdan birde sen bir güzel meleksin dinlendiriyo insanı benimde uykum geldi
Bizim bu saatlerde başlıyor saç kurutma makinesi sesi anne karnındaki ses ayakta sallama kucakta pış pışlama bakalım kaç saat sürecek

Sütün yararsada kusar dedi ama bazen çok kusuyor zaten midesi ne kadar bide doktor mama gibi olmaz 15 dakikada sindirilebilir anne sütü tekrar emebilir dedi

Bilemedim ya kafamda deli sorular. Şu açlık durumunu hiç çözemiyorum ufaklığın. Benim doktor da sık emzirme diyor.

Bilemedim ya kafamda deli sorular. Şu açlık durumunu hiç çözemiyorum ufaklığın. Benim doktor da sık emzirme diyor.
Bende anlayamadım.. Memelt dolu iken güzel güzel emiyor uykuya dalıyor kısa sürüyor uykusu.. Sonra ağlıyor memeye alıyorm yine kavga başlıyor bu kez meme ile hırcınlasıyor iyicr sonra basıyor ağıdı
Bende mama veriyorum ancak o zaman uykuya uzun kalıyor... Sarılığı var ondan mamayı da mecbur veriyorum. E bir da az sanrım daha sütüm.

Emzırme aralıgı kac saat suruyor sızın bız oylayana kadar canımız cıkıyo sonra kusmasın dıye o da yoruluyo aglamaktan

Bizim gece uyuyo olursa iki saat sadece saatte bir emiyor yoksa iki saati beklemiyor dışarı çıkın a zorluyor

Emzırme aralıgı kac saat suruyor sızın bız oylayana kadar canımız cıkıyo sonra kusmasın dıye o da yoruluyo aglamaktan
Eğer ki uyursa ben hiç kaldırmıyorum 4 saate kadar. Ama bu çok nadie uyanıkken de huysuzlanmasina katlanamadigimda veriyorum memeyi ama em erken 1.5 saat sonra oluyor. Beklerse de 2-3 saati bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…