2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende de var. Gebelikte doktorum hormonlardan demisti. O zaman hafifti. Simdi deri buzulunce daha bi koyu renk oldu sanki. Karin kendini topladikca ve hormonlar eskiye dondukce gecer diye dusunuyorum.
Bnmde öle sanırsın zenci göbeği tamam ben ZTen cok beyaz biri değildim ama bu Baska Bi karalık

Sen işe ne zaman dönücen ki ? Doğumdan sonra 8 hafta+ sen bide doğum öncesi 5 haftayı da çalışıp ekleyicen o zamana kadar bekler birde buzlukta 6 ay mı bekliyor ben 3 ay bekliyor diye biliyordum

Avent diğer markalara göre pahalıda aslında demek sen pek memnun kalmadın.
Arkadaşlar sizce elektrikli sağma makineleri arasında kalite açısından çok ciddi fark var mıdır ? Benimki mi az sağıyor değiştirsem yeni aldığımdan daha çok mu süt çıkar diye düşünüp duruyorum sonra eğer sütün azsa makine ne yapsın diyorum

Ben bime kiwinin elektrikli sağma makinesi gelmişti 100 ₺ almıştımo kadar iyi cıktı ki iyi ki almışım tek kalmıştı bana nasipmiş

Ben bime kiwinin elektrikli sağma makinesi gelmişti 100 ₺ almıştımo kadar iyi cıktı ki iyi ki almışım tek kalmıştı bana nasipmiş
İşte aynısından bende aldım aktüel ürünlere gelmişti burda çoğumuz akın edip almıştık işte biz ondan başkasını bilmediğimiz için acaba diğerleri daha mı iyi diye düşünmüyor değilim

Herkese iyi geceler kızlar sütünüz azaldı mı benimki bazen hiç yok memeler sarkik bazende dolu sizlerin bir önerisi varmı sütü artırmak için....bide başka bir şey daha soracam kahvalitada sucuklu yumurta yiyorum çevremdeki herkes yumurta iyi değil diyor sizler ne düşünüyorsunuz...oğlumda biraz sarilik var bide oğlumun ten rengi eleri felan bembeyaz yüzü öyle değil koyu sarı siyah bir rengtir bu da beni korkutuyor..

Hee ama şakır şakır akıtıyor.Daha iyisi ne yapabilir kiSen memnun değil misin?

Kesinlikle yumurta yememezlik yapma ben her gün en az 1 tane kesinlikle yiyorum. Yumurta sütün kalitesini artırıyor.

Bnm takıntım var o konuda koydugum seyi yerinde bulamazsam sinir olurum kontrolü olmaktan kaynaklı heralde ama su an hiç bsyi bulamıyorum evde sinirlerim bozuluyo hem cocuk hem düzenleme nasıl yapcam bilmiyorum
Ne kadar çok ortak yönümüz var

Kaç saattir huzursuz gaz devam bu gecede nöbet sırayla ninni açıyorum tavsiyem grup abdal bebeğin beşiği çamdan birde sen bir güzel meleksin dinlendiriyo insanı benimde uykum geldi

Benimki ne güzel dalmıştı kundakladım yatırdım sonra ağlamaya başladı aldım kucağıma püskürterek kustu.Sonra kıyameti koparmaya başladı anlamadım niye ağlıyo sonra baktım meme istiyor şuan emziriyorum.Uyumadan önce emmişti üstüne kustu şimdi de emiyo ben anlamadım bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…