Bnmde öle sanırsın zenci göbeği tamam ben ZTen cok beyaz biri değildim ama bu Baska Bi karalıkBende de var. Gebelikte doktorum hormonlardan demisti. O zaman hafifti. Simdi deri buzulunce daha bi koyu renk oldu sanki. Karin kendini topladikca ve hormonlar eskiye dondukce gecer diye dusunuyorum.
Sen işe ne zaman dönücen ki ? Doğumdan sonra 8 hafta+ sen bide doğum öncesi 5 haftayı da çalışıp ekleyicen o zamana kadar bekler birde buzlukta 6 ay mı bekliyor ben 3 ay bekliyor diye biliyordumCnm ben işe dönene kdr onlar beklemez 6 ay süresi var bide ben su an geceleri kullanıyorum zaten süt dolsun uyurken emzirmiyorum pek kendmde rahatsızım ZTen ben avent aldım ama kullanmadım hastane tipi olunca o bana güçsüz ve yavas geldi
Avent diğer markalara göre pahalıda aslında demek sen pek memnun kalmadın.Cnm ben işe dönene kdr onlar beklemez 6 ay süresi var bide ben su an geceleri kullanıyorum zaten süt dolsun uyurken emzirmiyorum pek kendmde rahatsızım ZTen ben avent aldım ama kullanmadım hastane tipi olunca o bana güçsüz ve yavas geldi
Aynen öyleAmaan telefonu kapatınca bitecek nasılsa kızlar çok da takmayın. Koklayın bebişinizi unutursunuz.
Ben bime kiwinin elektrikli sağma makinesi gelmişti 100 ₺ almıştımAvent diğer markalara göre pahalıda aslında demek sen pek memnun kalmadın.
Arkadaşlar sizce elektrikli sağma makineleri arasında kalite açısından çok ciddi fark var mıdır ? Benimki mi az sağıyor değiştirsem yeni aldığımdan daha çok mu süt çıkar diye düşünüp duruyorum sonra eğer sütün azsa makine ne yapsın diyorum
İşte aynısından bende aldım aktüel ürünlere gelmişti burda çoğumuz akın edip almıştıkBen bime kiwinin elektrikli sağma makinesi gelmişti 100 ₺ almıştımo kadar iyi cıktı ki iyi ki almışım tek kalmıştı bana nasipmiş
Hee ama şakır şakır akıtıyor.Daha iyisi ne yapabilir kiİşte aynısından bende aldım aktüel ürünlere gelmişti burda çoğumuz akın edip almıştıkişte biz ondan başkasını bilmediğimiz için acaba diğerleri daha mı iyi diye düşünmüyor değilim
Kesinlikle yumurta yememezlik yapma ben her gün en az 1 tane kesinlikle yiyorum. Yumurta sütün kalitesini artırıyor.Herkese iyi geceler kızlar sütünüz azaldı mı benimki bazen hiç yok memeler sarkik bazende dolu sizlerin bir önerisi varmı sütü artırmak için....bide başka bir şey daha soracam kahvalitada sucuklu yumurta yiyorum çevremdeki herkes yumurta iyi değil diyor sizler ne düşünüyorsunuz...oğlumda biraz sarilik var bide oğlumun ten rengi eleri felan bembeyaz yüzü öyle değil koyu sarı siyah bir rengtir bu da beni korkutuyor..
Demek ki sütün çok maşallahHee ama şakır şakır akıtıyor.Daha iyisi ne yapabilir kiSen memnun değil misin?
Teşekürler canım herkez kızartılmış yumurta yağlı çocuğa iyi değil diyordu❤Kesinlikle yumurta yememezlik yapma ben her gün en az 1 tane kesinlikle yiyorum. Yumurta sütün kalitesini artırıyor.
Sucuğu tüketmeyip sadece yumurta yesen daha iyi ama. Çünkü bu dönemde şarküteri ürünleri tavsiye edilmiyorTeşekürler canım herkez kızartılmış yumurta yağlı çocuğa iyi değil diyordu❤
Hergun sucuklu yapmıyorum bide diğer sorularımla ilgili bi öneriniz varmiSucuğu tüketmeyip sadece yumurta yesen daha iyi ama. Çünkü bu dönemde şarküteri ürünleri tavsiye edilmiyor
Ne kadar çok ortak yönümüz varBnm takıntım var o konuda koydugum seyi yerinde bulamazsam sinir olurum kontrolü olmaktan kaynaklı heralde ama su an hiç bsyi bulamıyorum evde sinirlerim bozuluyohem cocuk hem düzenleme nasıl yapcam bilmiyorum
Ben pek sağmıyorum da göğsüm eğer çok sertleşirse kullanıyorum geçsin diye.En son 3 dkda 20-30 cc di sanırsamDemek ki sütün çok maşallahpeki kaç dk sağıyorsunun kaç cc çıkıyor
Yani ben göğsüm çok dolduğunda sağdım normal zamanda nasıldır bilmiyorum canım.Ama bence makine iyiDemek ki sütün çok maşallahpeki kaç dk sağıyorsunun kaç cc çıkıyor
Bizde nöbetteyizKaç saattir huzursuz gaz devam bu gecede nöbetsırayla ninni açıyorum tavsiyem grup abdal bebeğin beşiği çamdan birde sen bir güzel meleksin dinlendiriyo insanı benimde uykum geldi
1aylık olmadılar nerdeyse bukdr uykusuzluk biz bile dayanamıyoruz onlar nasıl dayanıyo anlamıyprumBizde nöbetteyizgözlerim kapanıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?