Benimki de bir kaç gündür kusmayı adet edindi..bildiğin yogurt gibi boyle kesik kesik..ama ben tabi bu ara herseyi koronadan sanıyorum..neyin neyden dolayı oldugunu sasirdim artık
Benimki de bir kaç gündür kusmayı adet edindi..bildiğin yogurt gibi boyle kesik kesik..ama ben tabi bu ara herseyi koronadan sanıyorum..neyin neyden dolayı oldugunu sasirdim artık
Kanamadan sonda sarı sıvısı bsy gelmedi mi bende kanama 2 hafta da bitti ama sürekli sarı akıntı dan daha sıvı bsy geliyor sürekli pedsiz gezemiyorum hala
Bende de var. Gebelikte doktorum hormonlardan demisti. O zaman hafifti. Simdi deri buzulunce daha bi koyu renk oldu sanki. Karin kendini topladikca ve hormonlar eskiye dondukce gecer diye dusunuyorum.
Ay ben gecen gece bi girdim oraya cikamadim..sinirden sacimi basimi yolasim geldi..kusura bakmasınlar ama.ne salak kadınlar var dedim kendilerini ne durumlara düşürüyolar deli oldum valla dedim çık sen burdan iyice.sinirden sütün gitcek
Kızlar bu yorgunluk uykusuzluk nasıl olacak. Nerdeyse her gün migren tutuyor. Halsizim. Gece bebek uyumuyor. Gündüz büyük oğlan uyutmuyor. 17 günde çöktüm resmen daha bunun kaç ayı var. Aralık’ta doğum izni de bitiyor işe başlama var. Bebeğe kim bakacak derdi falan. Bugün iyice düşündükçe sıkıldım. İşin içinden çıkamadım. Ücretsiz izne ayrılacak durumumuz da yok. Bakalım nasıl halleşeceğiz bilmiyorum.
Tecrübe işte buraya gelip beni de mutive edip gidiyor çok küçükler diyorum çok şükür iyiler,sağlıklar yatıp kalkıp şükret sen Allahtan 1 tane istedin o sana 3 tane verdi diyor
Biz birazdan bebişi banyo yaptırıcaz suyunu kaynattık soğumasını bekliyoruz bizimki de suya bayılıyor ağlarken bile suya sokunca susuyor duş boyunca hiç ağlamıyor filenin kenarına sıkı sıkj tutunmayı tüm bebekler yapıyor galiba bizimkini fileden zor ayırıyoruz
Kanamadan sonda sarı sıvısı bsy gelmedi mi bende kanama 2 hafta da bitti ama sürekli sarı akıntı dan daha sıvı bsy geliyor sürekli pedsiz gezemiyorum hala
İyi yapmışın işe dönmeden ne kadar çok stoklarsan o kadar iyi
Sen Avent kullanıyordun dimi bende o iyiyse alayım diyordum ama elimde olan elektrikli pompadan çokta bi farkı yoksa almaya değmez o zaman.
Aynı ben bir de başkasının yaptığını çok beğenemiyorum çekilecek dert değilim annem gidince evi düzenlemeye nereden başlasam diye düşünüyorum mutfak değişti bayağı ne nerede bulamıyorum