- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Forumun bir derdim var bölümü hatunlar dertlerini yazıyorBdv ne ya yine mi Fransız kaldım ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Forumun bir derdim var bölümü hatunlar dertlerini yazıyorBdv ne ya yine mi Fransız kaldım ben![]()
Cahilliğimi hoşgörün bdv neBen bdv ye kadar gidemiyorum daha burdayken gidiyorum![]()
Öğrenmiş oldum bir ara bakayım kadınların dertleri neymişForumun bir derdim var bölümü hatunlar dertlerini yazıyor![]()
Bnm takıntım var o konuda koydugum seyi yerinde bulamazsam sinir olurum kontrolü olmaktan kaynaklı heralde ama su an hiç bsyi bulamıyorum evde sinirlerim bozuluyoAynı ben bir de başkasının yaptığını çok beğenemiyorumçekilecek dert değilim
annem gidince evi düzenlemeye nereden başlasam diye düşünüyorum mutfak değişti bayağı ne nerede bulamıyorum
![]()
Bende bu akşam dayanamayıp mercimek çorbası içtim içmez olaydım çok huysuzlandı benimkilerKızlar ya ben yarın kuru fasulye yemek istiyorum. Bir gece önceden kaynatıp gazını alsam da gaz yapar mi yine sizce ya?
Bir de bol su en az 3 lt. Suyu iç uyu uyan. Direkt fark ediyor.Buna bende eminim..hemde yüzde yüz..ne kadar uyku o kadar süt..
Bana dr fazla değil bikaç kaşık gibi yiyebilirsin dedi. Sonuçta bakliyat faydalı.Kızlar ya ben yarın kuru fasulye yemek istiyorum. Bir gece önceden kaynatıp gazını alsam da gaz yapar mi yine sizce ya?
Yok yahu hurafe teyze kafalarından dolayı illa bişe diyecekler işte. Benim kv de sürekli bişeler diyodu ha gidecek ha gidecek he dedim geçtim aha da gitti. Hurafeler de gittiHaklısın ama kusur arıyorlar gibi geliyor bebeğimde ne bileyimHaklısın gülüp geçmek lazım
Ay mercimek çorbası da mi vukuatlı. Ben hep içiyorum ki onuBende bu akşam dayanamayıp mercimek çorbası içtim içmez olaydım çok huysuzlandı benimkiler
Benim canımda acayip kuru fasulye istiyor ama korkuyorum yemeye..
Ben böyle bir tabak yemekden bahsediyorum aslında.Bana dr fazla değil bikaç kaşık gibi yiyebilirsin dedi. Sonuçta bakliyat faydalı.
Benimki görüntülü arayıp yetişiyorYok yahu hurafe teyze kafalarından dolayı illa bişe diyecekler işte. Benim kv de sürekli bişeler diyodu ha gidecek ha gidecek he dedim geçtim aha da gitti. Hurafeler de gitti![]()
Amaan telefonu kapatınca bitecek nasılsa kızlar çok da takmayın. Koklayın bebişinizi unutursunuz.Benimki görüntülü arayıp yetişiyor![]()
Ben de bayılırım şöyle bi çayeli kurusu yesem ama malesefAy mercimek çorbası da mi vukuatlı. Ben hep içiyorum ki onuYa işte önceki akşamdan gazını alsam yine de gaz yapar mi ki? Onu yeme bunu yeme sinir bozucu olmaya başladı.
Ben böyle bir tabak yemekden bahsediyorum aslında.![]()
Ayy keşke hamilelikte doya doya yeseymisim. Neyse yarin bi deneyeceğim yazarım buraya sonucları.Ben de bayılırım şöyle bi çayeli kurusu yesem ama malesef
Başlarsam bitiririm kendimi biliyorum![]()
Tarhanadan devam.Bende bu akşam dayanamayıp mercimek çorbası içtim içmez olaydım çok huysuzlandı benimkiler
Benim canımda acayip kuru fasulye istiyor ama korkuyorum yemeye..
Bizde tarhana da yok güvendiğim bir yer olsa alıcamda güvenemiyorum tarhana da ne severim heTarhanadan devam.![]()
Cnm ben işe dönene kdr onlar beklemez 6 ay süresi var bide ben su an geceleri kullanıyorum zaten süt dolsun uyurken emzirmiyorum pek kendmde rahatsızım ZTen ben avent aldım ama kullanmadım hastane tipi olunca o bana güçsüz ve yavas geldiİyi yapmışın işe dönmeden ne kadar çok stoklarsan o kadar iyi
Sen Avent kullanıyordun dimi bende o iyiyse alayım diyordum ama elimde olan elektrikli pompadan çokta bi farkı yoksa almaya değmez o zaman.
Evet kız bebelerin balgam nasıl olcak Baska bizde videoda izlemiştik Bi doktor anlatıyorduyok kız beyaz kesik kesik öyle balgammı olur![]()
Yok öle mantar enfeksiyon işi değil onları biliyorum bu bYa böyle kırmızıdan sarıya döndü git gide rengi açılarak bide sıvı baya su gibi bnde akıntı cok olurdu öncesinde ama bu akıntı gibi de değil ve cok sıkıldım bu durumdanYok sıvı değil normal hamilelik öncesi gelen beyaz akıntı geliyor benim, enfeksiyon mantar falan olmasın canım koku var mı?