2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ohhh be uyumuşum eşim bakmış simdi kalktı emdi mama yedi yatırdım yatagına mızırdanıyo anca

Turuncu sari arasi bir renk bana normal dediler rahim temizliyormus kendini kan hic kalmadi hep bu sekil geliyor benimde

Kızlar nasılsınız , 2 gün sonra 40ımız çıkacak inşallah ama ben nasıl olucağını tam kestiremiyorum bu 40 taş olayını yapan oldu mu yani sokaktan toplayıp da bebeğin banyosuna koyan yani ne kadar doğru olur bu virüs zamanı sokaktan toplamak yerine hazır alsam olmaz mı acaba bi yardımcı olur musunuz (kaynanam yok , annemde kardeşim ameliyat olduğu için gelemeyecek)
Ben ve eşim 40lıcaz kızımı , Cumartesi de mevlidini yapıcaz inşallah

Kızlar şükür silikon meme ucunu bıraktık dün itibariyle artık memeyi tutuyo inş tekrar yara olmaz gögüs uçlarım
Merhaba benimde 50gunluk bı kizim var göğsüm yara olduğu için silikon üç aldım ama onunla emerken de çok acıyor yanlış mı yapiyrm acaba

Onu veriyorum her akşam aynı saatte etkisi kısa sürüyor sanırım 12 saat rahat sonra tekrar başlıyir günde iki defada kullanılmıyor heralde
Günde 5damla tek sefer kullanılıyor sadece..

Özel sektörde rapor sonrası 6 ay ücretsiz izin daha sonra tekrar talep edebiliyorsun Bi 6 ay daha işveren kabul ederse Bi 6bay daha alabilirsin tamamen işverenin insafına baglı bu arada buzlukta 6 ay saklayacak kdr süt yok zaten o yüzden pek merak edip sormadım ama byerde 6 yazıyordu ona eminim

Merhaba benimde 50gunluk bı kizim var göğsüm yara olduğu için silikon üç aldım ama onunla emerken de çok acıyor yanlış mı yapiyrm acaba
Yanlısmı orasını bilemem de silikon uçla emzirirken acı konusunda rahattım daha az acıyordu bnce direk memeyi vakkumlayınca daha cok can yanıyor yara gecene kdr kullanabilirsiniz bence

Sendeki süt bu kdr deme o hastane tipleri olan makinelerle sağ fışkırarak cıkıyor süt

Sezaryanda şuan dikiş yok ya canım normal doğum da 40 tır da sezaryen da nasıl acaba nette 4 hafta sonra yazıyor
Normal doğum yapsam herhalde uzun bir süre ben yapamazdım benim sezeryan biz 20. Günde yaptık kanamam bitmişti acı hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…