Ben işe temmuzda döncem cnm 6 ay ücretsiz izin kullanıcam yoksa ocakta raporum bitiyor.. Cok emin olmamakla birlikte 6 ay buzlukta duruyor dye biliyorum
Yok öle mantar enfeksiyon işi değil onları biliyorum bu bYa böyle kırmızıdan sarıya döndü git gide rengi açılarak bide sıvı baya su gibi bnde akıntı cok olurdu öncesinde ama bu akıntı gibi de değil ve cok sıkıldım bu durumdan
Biz de 4ten beri gaz sancısı ile ayaktayiz
Doktora dedim kolik olabilir mi diye dün ama değil dedi. Kolik daha zor bir şeymiş ve her gün şancı ataklari olurmuş.
Biz de 4ten beri gaz sancısı ile ayaktayiz
Doktora dedim kolik olabilir mi diye dün ama değil dedi. Kolik daha zor bir şeymiş ve her gün şancı ataklari olurmuş.
Yok canım doktor sağolsun hic bisey demedi haftaya aylık kontrol var tekrar gidicez yoruldum valla yardım edenim yok zombi gibiym gazı çıksın kaka yapsın rahatlıyor
Kızlar nasılsınız , 2 gün sonra 40ımız çıkacak inşallah ama ben nasıl olucağını tam kestiremiyorum bu 40 taş olayını yapan oldu mu yani sokaktan toplayıp da bebeğin banyosuna koyan yani ne kadar doğru olur bu virüs zamanı sokaktan toplamak yerine hazır alsam olmaz mı acaba bi yardımcı olur musunuz (kaynanam yok , annemde kardeşim ameliyat olduğu için gelemeyecek)
Ben ve eşim 40lıcaz kızımı , Cumartesi de mevlidini yapıcaz inşallah
Bende 2 yıl alabilirim işe gidip duruma bakıp karar vericem. Özel sektörde ücretsiz izin 6 ay mı ? Bende bi yerde okudum tek kapılı buz dolabının buzluğunda 3 ay çift kapılı ve derin dondurucu da 6 ay yazıyordu ama şu 3 kuralı var ya dışarda 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay o daha çok biliniyor.
Kızlar sizler kaç ay olarak biliyorsunuz arada 3 ay gibi büyük bi fark var.
Özel sektörde rapor sonrası 6 ay ücretsiz izin daha sonra tekrar talep edebiliyorsun Bi 6 ay daha işveren kabul ederse Bi 6bay daha alabilirsin tamamen işverenin insafına baglı bu arada buzlukta 6 ay saklayacak kdr süt yok zaten o yüzden pek merak edip sormadım ama byerde 6 yazıyordu ona eminim
Yanlısmı orasını bilemem de silikon uçla emzirirken acı konusunda rahattım daha az acıyordu bnce direk memeyi vakkumlayınca daha cok can yanıyor yara gecene kdr kullanabilirsiniz bence
BİM’e gelen kiwi baby markası öylesine almıştım hiç çekmese anlıcam ama azda olsa çekiyor o yüzden suçta bulamıyorum demek ki sende olan süt bu diyorum.
Ama nette bazı markaların yorumlar okuyorum daha önce çıkmayan sütün çıktığı filan yazıyor ama en çok beğenilen ve övülen marka Avent ti