- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
Tertemiz delirdim valla sonundaHahaha benim de acemilikten x2 oluyor her seferinde mi 2 bez gider üstüne bir de alt açma artık aman giden bez olsun yeterki ıkınmasın kaka derdi olmasın modundayız da stoklar bitince böyle olur muyuz acaba
Kitapta öyle yazıyordu canımBeklenen doğum tarihine göre hesaplanıyormuş
Valla bende istiyorum ama evde hiç yerim yok kurutma makinasını koyacak bir yıl daha bekleyeyim dedim çamaşır makinası daha 2 yıllık artık çamaşır +kurutma makinaları var ya yenileri iyiymiş onlardan bakacağım çamaşır makinanı değiştireceksen yakında çamaşır +kurutma olanlardan bak istersen yerden tasarruf etmiş olursun
Allah seni gece gece sesli sesli güldürdün benieşim ne oldu diye yanıma geldi gülüşüme Gül tabi son günler yeterince stresli zaman geçirdin azıcık acısını çıkar
Yüzde 90 1 yasına kadr kendiliğinden geçiyomusGeciyor sanırım sonra cok sıkıntı bsy değil
Büyür büyür burda ilk dişleri cıktıgı zamanları bile yazarızBen 0 hiç almadım zaten belliydi 4 kilodan başlıycağimHalen aynı gidiyoz bakalim biz de büyürüz inşallah teyzesi
Gecmeme durumunda ne oluyor ki Gecmeme ihtimalide var yaniYüzde 90 1 yasına kadr kendiliğinden geçiyomus
Ben 6 7 yaşlarında kardeşimin bezlerinin yıkamıstım o yüzden Bi yıkamadıgım poklu bez kaldı diyemiyorum bile,Poklu bez yıkamadığımız kalmıştı zatenAllahtan benim eşim rahata düşkün ben yıkasam ne gerek var canına yazık dicek
Küçük Bi operasyon oluomus bnmki 1 aylık masajla falan Bi düzelme yok halaGecmeme durumunda ne oluyor ki Gecmeme ihtimalide var yani
Babymall bak canım sanki %11 indirim vardıYa bizdemi bi tuhaflık var diyodum sizdede aynı durum varmış. Her seferinde 2 3 bez boşa gidiyor tam kapatayım derken aniden temiz beze pırtlatıyor bizim bebe. Şu primayı indirimde gören duyan oLursa banada haber verin allasen. Battık valla iki çocuk birden bezliyorum bide
Ben cok masaj yapamıyorum ama damladan sonra azaldı tabi hala gecmedi gecer inşKüçük Bi operasyon oluomus bnmki 1 aylık masajla falan Bi düzelme yok hala
Hemen bi bakayım canım tane İşi hesaplarsam Migros’tan falan aldığımızda 1 liradan fazlaya geliyor yaBabymall bak canım sanki %11 indirim vardı
Bende yıkadım hiç yabancısı değilimBen 6 7 yaşlarında kardeşimin bezlerinin yıkamıstım o yüzden Bi yıkamadıgım poklu bez kaldı diyemiyorum bile,
Ebebekte 2. Paket yüzde 30 indirimli kuzum..Hemen bi bakayım canım tane İşi hesaplarsam Migros’tan falan aldığımızda 1 liradan fazlaya geliyor ya
Molfixi dene istersen cnmHemen bi bakayım canım tane İşi hesaplarsam Migros’tan falan aldığımızda 1 liradan fazlaya geliyor ya
Hahah kankana benzediği me sevindim ama o Pınar ben değilimBende yıkadım hiç yabancısı değilim
Kaçtır sorucam unutuyorum hiç istanbulda bulundunmu sen? Niye soruyorr bu manyak dicen ben 9 yaşlarındayken benim bir kankam vardı ismi pınar dı huyun, tipin ona çok benziyor sen benim kaybettiğim kankam olmayasın
Damla temizliyor kullanmasam yine aynı oluyo bide yapısırsa caylı pamukla siliyorumBen cok masaj yapamıyorum ama damladan sonra azaldı tabi hala gecmedi gecer inş
Hahah kankana benzediği me sevindim ama o Pınar ben değilimama istanbulda teyzem vardı cok gider gelirdik fatihte oturuyordu
Evet kullanmayınca artırıyor bizdede öyle oldu bende çayı düşündüm de doktora sormadan yapmayım dedm sen sordun mu çay sıkıntı olmuyorsa bende yapayımDamla temizliyor kullanmasam yine aynı oluyo bide yapısırsa caylı pamukla siliyorum
Şimdi orayada baktım canım sen yazınca ama maalesef.. trendyol en uygunu şuan oda yüzde bilmem kaç indirimli, ekstra sepet indirimi, 200 lira üstü 20₺ indirim bilmem ne derken tane işi yine 1 liraya geliyor.Ebebekte 2. Paket yüzde 30 indirimli kuzum..
2 yaşında kızıma kullanıyoruz primayı ablası ne denediysem zamanında hepsi pişik yaptı, öyle kullandık gitti bırakmayada yanaşmadı doğum öncesiMolfixi dene istersen cnm
Ay sormadım valla analık iç güdüsüyle bildiğimiz cay diyerek temizledim baya da güzel oluyo :)Evet kullanmayınca artırıyor bizdede öyle oldu bende çayı düşündüm de doktora sormadan yapmayım dedm sen sordun mu çay sıkıntı olmuyorsa bende yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?