2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tertemiz delirdim valla sonunda bu arada senmi sormuştun minorisin leke çıkarıcısıni alıntılamayı unuttum kim diye karıştırdim şimdi..leke.çıkarıyomu ondan da pek bişi anlamadım aslında..beyaz sabunda görür onun görevini tertemiz çıkarıyo sabun leke falan olunca

Ben 0 hiç almadım zaten belliydi 4 kilodan başlıycağim Halen aynı gidiyoz bakalim biz de büyürüz inşallah teyzesi
Büyür büyür burda ilk dişleri cıktıgı zamanları bile yazarız daha dün gibi cinsiyet muhabbetleri zaman cok hızlı

Ya bizdemi bi tuhaflık var diyodum sizdede aynı durum varmış. Her seferinde 2 3 bez boşa gidiyor tam kapatayım derken aniden temiz beze pırtlatıyor bizim bebe. Şu primayı indirimde gören duyan oLursa banada haber verin allasen. Battık valla iki çocuk birden bezliyorum bide

Babymall bak canım sanki %11 indirim vardı

Ben 6 7 yaşlarında kardeşimin bezlerinin yıkamıstım o yüzden Bi yıkamadıgım poklu bez kaldı diyemiyorum bile,
Bende yıkadım hiç yabancısı değilim
Kaçtır sorucam unutuyorum hiç istanbulda bulundunmu sen? Niye soruyorr bu manyak dicen ben 9 yaşlarındayken benim bir kankam vardı ismi pınar dı huyun, tipin ona çok benziyor sen benim kaybettiğim kankam olmayasın

Hahah kankana benzediği me sevindim ama o Pınar ben değilim ama istanbulda teyzem vardı cok gider gelirdik fatihte oturuyordu

Damla temizliyor kullanmasam yine aynı oluyo bide yapısırsa caylı pamukla siliyorum
Evet kullanmayınca artırıyor bizdede öyle oldu bende çayı düşündüm de doktora sormadan yapmayım dedm sen sordun mu çay sıkıntı olmuyorsa bende yapayım

Ebebekte 2. Paket yüzde 30 indirimli kuzum..
Şimdi orayada baktım canım sen yazınca ama maalesef.. trendyol en uygunu şuan oda yüzde bilmem kaç indirimli, ekstra sepet indirimi, 200 lira üstü 20₺ indirim bilmem ne derken tane işi yine 1 liraya geliyor. Çok zam gelmiş Heralde eskisi gibi olmayacak fiyatlar yarın bi sipariş verip stok yapayım en iyisi

Molfixi dene istersen cnm
2 yaşında kızıma kullanıyoruz primayı ablası ne denediysem zamanında hepsi pişik yaptı, öyle kullandık gitti bırakmayada yanaşmadı doğum öncesi , şimdi bu yenidoğanada boşver aynı olsun ayrım olmasın diyor babası..

Evet kullanmayınca artırıyor bizdede öyle oldu bende çayı düşündüm de doktora sormadan yapmayım dedm sen sordun mu çay sıkıntı olmuyorsa bende yapayım
Ay sormadım valla analık iç güdüsüyle bildiğimiz cay diyerek temizledim baya da güzel oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…