2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sorma bende aptamile gextim 3gün önce 600luk paketi actım yarısı bitti cok cabuk acıkıyor doyurmuyor smata gecicem sanırım oda kabız yapmıstı
Valla mı ondan ozaman ya çocuk sürekli aç gibi ağlıyor hep önceden bi yerdi 3 saate anca acıkırdı düzenliydi böyle düzeni bozuldu şaşırdım ya mamanın bu kadar düzeni değiştireceğini tahmin etmezdim Ve aynen bizde daha bu hafta aldık büyük boy plastik kutudaki bitti dün iki büyük karton pakette olanlardan aldık oda bugün yarın biter bu gidişle bebelac gold nasıl acaba

Onuda denedim cnm kabız yaptı hipp similac smada yaramadı ama smaya dönücem bagırsakkarı düzene girmiştir belki mamaya para yetişmicek bu gidişle

Aglar cnm sebepsiz bazen kucak ister oglum suan öyle yataga koyuyorm baslıyor aglamaya kucagıma alıyorm susuyor pışpışlıyrm susuyor yatıyor bu döngü böyle devam edicek

Onuda denedim cnm kabız yaptı hipp similac smada yaramadı ama smaya dönücem bagırsakkarı düzene girmiştir belki mamaya para yetişmicek bu gidişle
Hadi ya canım şuan aptamil kabız yaptı mı nasıl evet ya yetişmez bi hafta demeden bitiyor koca paket doyursa bide doyurmuyor demekki bebelac goldun kıvamı nasıldı oda aptamil gibi ince su gibi mi canım

Aglar cnm sebepsiz bazen kucak ister oglum suan öyle yataga koyuyorm baslıyor aglamaya kucagıma alıyorm susuyor pışpışlıyrm susuyor yatıyor bu döngü böyle devam edicek
Hadi ya canım Bugün biraz fazla yaptı sürekli aç gibi mamadan mı oldu acaba dedim bende hep kucaktayız ağlıyoruz

Bugün hepsi aynı mı ya bizde öyle memede durmak için ağlıyor resmen sabahtan beri kucağımda boynum belim kalmadı
Gerçekten neden böyle oldular anlamadım ya asla uyumuyor kısa kısa 2 dk uyuyor ağlıyor yatakta yatmıyor habire mama yiyor ben anlamadım atak falan mı oluyor bu yoksa kolik mi bizim bebekler

Hadi ya canım şuan aptamil kabız yaptı mı nasıl evet ya yetişmez bi hafta demeden bitiyor koca paket doyursa bide doyurmuyor demekki bebelac goldun kıvamı nasıldı oda aptamil gibi ince su gibi mi canım
Yapmadı kabız canım en cok hipp yaptı bıraz daha koyuydu sanki okdr mama denedimki inan hatırlamıyrum kızımı smayla büyüttüm

Hadi ya canım Bugün biraz fazla yaptı sürekli aç gibi mamadan mı oldu acaba dedim bende hep kucaktayız ağlıyoruz
Kaç cc yiyo benmki 90cc yiyor ama bi seferde değil 1saatte anca yiyor benide emiyor aütüm fazla yok zaten doymuyosa bi 30cc daha içiyor dün gece 1saatte bi kalktı mamaya sinir geldi artık

Bu kusmalar ne zaman bitecek gazdan sonra bu başladı bide emzirip mama veriyorum yoksa kusunca ağlamaya başlıyor geceleri vereyim mama diyorum en azından daha tok tutuyor gibi
Bizimkileri artık mama da tok tutmuyor eskiden 2, 3 saat duruyorlardı şimdi iki saat dolmadan başlıyorlar ağlamaya..

Ben tecrubeli degilim ama 1 ayda sunu gordum benimki 3 sey icin agliyor: acim (en buyuk neden bu), uykum geldi ama kendim dalamiyorum/uyandim beni uyut, bi seye canim sikildi (mesela alt degistirme uzadi, urperdim) agladim simdi de kendimi teselli edemiyorum. Sebepsiz aglamalarin cogu ucuncu grupta gibi. Kimi bebek daha sakin (mesela benimki) kimi daha huzursuz. Benim rn buyuk yardimcim emzik.

Ben 3 e geçtim 2 numara bacaklarında iz yapıyor.Ama pure kullanmıyorum artık pakette var 27 tane benim oğlana 3 gün gidiyor başedemedim bende premiumcare sipariş ettim hepsi burda indiriminden 144 tanesine 150 tl verdim.
Benimki × iki annem bukadar pahalı olduğunu duysa pazardan muşamba alıcak yazık günah o paraya sıcak su var yıka gştsin paran cebinde kalsın diicek
Ben yaptırdım 1 aylıkken sıjıntı yok tekrar 6 aylıkken getirin dedi doktor sağ gözünde çapaklanma var sürekli sarı sarı akıyor onada damla verdi hala geçmedi
Bizim küçükte de çapaklanma var o taraftaki burnu da tıkanık zamanla geçiyor doktor bize de damla verdi işe yaramayınca bıraktım..
Canım bitince değil de doğması gerektiği tarihe göre sen yeni giriyorsundur 40 haftaya göre hesaplamalar
40 haftayı sayarsak biz şuan 1 haftalığız
Ay ben alamam iki bebeğe yetişmez çok pahalı
Biz kullandığımız paketleri saymadık tek hatırladığım habire bez aldığımız

Oglum 10 gun once 4 kilouydu hala 1 numarayi kullaniyorum. Sleepy'de bile 1 numara oluyor.
Ya slepynin 1 numarası aşırı küçük hediye getirmişler primanın 0 numarası bile ondan daha geniş.
Zaten 2 ile 1 arasında çok fark yok z premium care de benimkinin bacaklarında izler çıkmaya başlayınca 3 e geçtim ben.5 kg idi 1 hafta önce.

B
Babasıda öyle diyor ben sana alim 5 metre amerikan bez bide muşamba bağla dur

biz sleepy'nin bayadır 2 numarasına geçtik hatta oda sıkmaya başladı..

Ben ondeki payi katlamiyorum ya da cok az katliyorum artik, sorun olmuyor. Herhalde cok toplu bir bebek degil, sanki daha cok boydan uzuyor.

Ay kızlar bizim oğlan uyurken sanki Boğaz’ında bişey kalmış gibi cıyk cıyk ses yapıyor dilini dışarı çıkararak böyle olunca beşiğine koymaya korkuyorum bişey olursa müdahale edemem diye Yanımda yatırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…