- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Ben daha evi toplayamadan uyandı acıkmıştım oğlana sandiviç yaptım kendimede yapayım dedim nerdeeAçtım ağzımı bir kahve içeyim kendime geleyim dedim başladı ağlamayaseninkiler 2 saat uyusun lütfen
Peluş tulumda 6.9 ay giydiriyorum simdi buyuk oluyor ama daha sıcak oluyor yine 6.9 alırım diyorumşuan bende peluş battaniye ile çıkıyorum.. Bende astronot tulum alıcam hatta bakıyorum ama beddnine karar verwmedim 3,6 var birde 6,9 almak için görmem lazım..
Bize hiç bi damla etki etmedi 3damlayı karıstırdım verdim hemsire dene bi dedi oda etki etmediYanında bi damla daha kullanılmalıymış biogaianın biz sabsimplex kullanıyoduk ama o pek etkisi olmuyor gibi relactaz ya da nurse harveys alacağız
Memeden kendi çekildiyse doymuş demektir canım. Kendi çekilmeyene kadar çekmiyorum çünkü bazen yorulduğu için dinleniyor sonra yine devam ediyor ya da uykuya dalacakken kulağıyla burnuyla felan oynuyorum uyanıo devam ediyor
Bu sefer bebekler ile çıkıcam görüp almak en sağlıksı benim tahminime göre bizde 6 9 alıcaz..Peluş tulumda 6.9 ay giydiriyorum simdi buyuk oluyor ama daha sıcak oluyor yine 6.9 alırım diyorum
Sadece Bi tane var dogum kontrol hapı emzirirken içilen oda ne kdr sağlıklı olur bilmiyoruz tabiBenim doktor emzirirken dogum kontrol hapı vermiyoruz dedi ya spiral ya eşin koruncak dedi
Bn 6 9 aldım ama cok büyük keske 3 6 alsaydımşuan bende peluş battaniye ile çıkıyorum.. Bende astronot tulum alıcam hatta bakıyorum ama beddnine karar verwmedim 3,6 var birde 6,9 almak için görmem lazım..
Kalıptan kalıba değişiyor onun için görüp alsam daha iyi olur değiçtirme ile uğraşamam..Bn 6 9 aldım ama cok büyük keske 3 6 alsaydım
İçiyorsa ve kusmuyorsa verebilirsin bence canım. Benimkinde bikaç defa diğer memeye verdim içiyor sanıyodum meğer içiyo gibi yapyomuş ağzında birikince de boğazında kaldı bikaç kez korktum bi daha vermiyorum artık. Bikaç kez de fazlaca kustu sonradan içtiğini kustu sanki. O yüzden kendi çekince bırakıyorum ben deBenimkide kendiliginden birakiyor yarim saat emip falan ama bana doymamis gibi geliyor ya diger memeyo veriyorum ya da mama hayir da demiyor hic
Ben 0-3ay aldım büyük geliyor kollarını filan gitdirmiyorm sadeve fermuarını cekiyorum yarıya kadar zaten ellerini oynatamayınxa sinir oluyor üstübe zaten battanıye örtüyorum bazende yagmurlugu takıyorm arabaya rüzgarlısa havaşuan bende peluş battaniye ile çıkıyorum.. Bende astronot tulum alıcam hatta bakıyorum ama beddnine karar verwmedim 3,6 var birde 6,9 almak için görmem lazım..
İçiyorsa ve kusmuyorsa verebilirsin bence canım. Benimkinde bikaç defa diğer memeye verdim içiyor sanıyodum meğer içiyo gibi yapyomuş ağzında birikince de boğazında kaldı bikaç kez korktum bi daha vermiyorum artık. Bikaç kez de fazlaca kustu sonradan içtiğini kustu sanki. O yüzden kendi çekince bırakıyorum ben de
Aynen kafası yüksekte olunca kusmuyor hemen yatırınca kusuyor. Bi de gazını çıkarmasa da kusuyor benimkiBazen kusuyor bazen kusmuyor canim belli olmuyor kusmasin diye 20dk ya yakin yatirmiyorum kucagimda dik tutuyorum
valla arabaya atar giderim ikisini aslında da annem ufaklığı çıkarma der kesinBebişi doyur koy bebek arabasına yanınada biberon + mama , ikisi ile beraber üç saatten fazla çok rahat gezersin
astronotlarda çocuk hiç rahat edemiyor. ben de içi polarlı yumuşak birşeyler bakıyorum bulursam alacağım.Bende hem emzirip hem mama verip öyle gidiyorum arabada da emziriyorum dönüşte. Ne giydiriyorsunhz bebişlere bizim peluş vardı üstüne battaniye ama havalar iyice soğuyacak astronot tulum alsam diyorum
İyiyiz canım sen nasılsın yoksun bayadır bebiş nasılSelam Kızlar, nasılsınız ?
Aklın yolu bir annemi cagirdim banyo ettirdik biz de bizim çok işimiz var bu bebeklerle şimdilik sakin ve emiyor sonra uyuyacak benceAyy yok kız uyumuyoor asla dayanamadım banyo yaptırdım ilk defa tek başıma rahatladı biraz uyudu sende dene olcak gibi degil
Hahahaah ya çok güldüm sanki ben yazıyorumBiz 20sinden sonra çıkmaya başladık canım açıkçası evde bunaldım artık banada iyi oluyor 2,3 günde bir çıkıyoruz bebekte bebek arabasını seviyor durunca kızıyo ama
Biz henüz çıkmadık bana kıyafet lazım üstlerim oluyor da pantolon olmuyor göbekten dolayı sıkıyor üstler de emzirmek için rahat değil onun için bana acil kıyafet lazım.. Güneşli havayı yakaladığım zaman çıkmayı düşünüyorum..Ben 0-3ay aldım büyük geliyor kollarını filan gitdirmiyorm sadeve fermuarını cekiyorum yarıya kadar zaten ellerini oynatamayınxa sinir oluyor üstübe zaten battanıye örtüyorum bazende yagmurlugu takıyorm arabaya rüzgarlısa hava
Iyidir asıl seni sormalı nasıl oldunuz? Korku ortamı geçmiştir umarım.Selam Kızlar, nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?