2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
şuan bende peluş battaniye ile çıkıyorum.. Bende astronot tulum alıcam hatta bakıyorum ama beddnine karar verwmedim 3,6 var birde 6,9 almak için görmem lazım..
Peluş tulumda 6.9 ay giydiriyorum simdi buyuk oluyor ama daha sıcak oluyor yine 6.9 alırım diyorum

Yanında bi damla daha kullanılmalıymış biogaianın biz sabsimplex kullanıyoduk ama o pek etkisi olmuyor gibi relactaz ya da nurse harveys alacağız
Bize hiç bi damla etki etmedi 3damlayı karıstırdım verdim hemsire dene bi dedi oda etki etmedi

Benimkide kendiliginden birakiyor yarim saat emip falan ama bana doymamis gibi geliyor ya diger memeyo veriyorum ya da mama hayir da demiyor hic

Benimkide kendiliginden birakiyor yarim saat emip falan ama bana doymamis gibi geliyor ya diger memeyo veriyorum ya da mama hayir da demiyor hic
İçiyorsa ve kusmuyorsa verebilirsin bence canım. Benimkinde bikaç defa diğer memeye verdim içiyor sanıyodum meğer içiyo gibi yapyomuş ağzında birikince de boğazında kaldı bikaç kez korktum bi daha vermiyorum artık. Bikaç kez de fazlaca kustu sonradan içtiğini kustu sanki. O yüzden kendi çekince bırakıyorum ben de

şuan bende peluş battaniye ile çıkıyorum.. Bende astronot tulum alıcam hatta bakıyorum ama beddnine karar verwmedim 3,6 var birde 6,9 almak için görmem lazım..
Ben 0-3ay aldım büyük geliyor kollarını filan gitdirmiyorm sadeve fermuarını cekiyorum yarıya kadar zaten ellerini oynatamayınxa sinir oluyor üstübe zaten battanıye örtüyorum bazende yagmurlugu takıyorm arabaya rüzgarlısa hava

Bazen kusuyor bazen kusmuyor canim belli olmuyor kusmasin diye 20dk ya yakin yatirmiyorum kucagimda dik tutuyorum

Bazen kusuyor bazen kusmuyor canim belli olmuyor kusmasin diye 20dk ya yakin yatirmiyorum kucagimda dik tutuyorum
Aynen kafası yüksekte olunca kusmuyor hemen yatırınca kusuyor. Bi de gazını çıkarmasa da kusuyor benimki

Bende hem emzirip hem mama verip öyle gidiyorum arabada da emziriyorum dönüşte. Ne giydiriyorsunhz bebişlere bizim peluş vardı üstüne battaniye ama havalar iyice soğuyacak astronot tulum alsam diyorum
astronotlarda çocuk hiç rahat edemiyor. ben de içi polarlı yumuşak birşeyler bakıyorum bulursam alacağım.

valla bu vakalar varken insan doya doya gezmeye çıkmaya da korkuyor artık dibimize kadar geldi çünkü. alıp gitsem avmye gidebilirim ona da gerek yok şu ortamda.

Ayy yok kız uyumuyoor asla dayanamadım banyo yaptırdım ilk defa tek başıma rahatladı biraz uyudu sende dene olcak gibi degil
Aklın yolu bir annemi cagirdim banyo ettirdik biz de bizim çok işimiz var bu bebeklerle şimdilik sakin ve emiyor sonra uyuyacak bence
Biz 20sinden sonra çıkmaya başladık canım açıkçası evde bunaldım artık banada iyi oluyor 2,3 günde bir çıkıyoruz bebekte bebek arabasını seviyor durunca kızıyo ama
Hahahaah ya çok güldüm sanki ben yazıyorum Bizde de kırmızı ışıkta duruyoruz hemen başlıyor cıyaklamaya. Biz de uzaktan kırmızı ışığı görünce yavaş yavaş gidiyoruz gidene kadar bitsin diye

Biz henüz çıkmadık bana kıyafet lazım üstlerim oluyor da pantolon olmuyor göbekten dolayı sıkıyor üstler de emzirmek için rahat değil onun için bana acil kıyafet lazım.. Güneşli havayı yakaladığım zaman çıkmayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…