2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım bu görüntü biraz fazla sanki siz bir doktora gösterim. Bu kadar sarı bir görüntü olmuyor

Her emzirmeden sonra sağıyor musun

Kızlar bebekleri dışarı gezmeye çıkarıyor musunuz? Biz 26 günlüğüz hava güneşli söa serin çıkarsam mı acaba bir dolaşmaya diyorum.

Kız maşaallah de nazar etcen bebeğe
Maşallah
Ben bimden almıştım canım Kiwi baby marka. Çok uygundu da 100 liraydı galiba. Ben bu kadar işe yarayacağını düşünmemiştim. Bebek göğüslerimi tam bitiremiyor sağmayınca çok fena ağrı yapıyor sütü sağınca öyle bi rahatliyorum ki
Bende ordan almıştım kendi çapında bişeyler çekiyor ama başka marka makina denemediğiz için etkili mi değil mi bilmiyorum
Haydaa polyannaya bişey sormayın kızlar sinirimi bozdu Kız her şeyin en güzeli sende he şaka tabi maşAllah sübhanAllah diyelim
Kız öyle deme benimde süt yok oğlum doymak için 1 saatten fazla emmeye çalışıyor sonra yorulup ne içebildiyse artık uyuya kalıyor gaz problemide milli sorunumuz zaten ona hiç girmiyorum o hepimizin kaderi
Gün içerisinde emziriyorum ama gece sağdığım sütü ben uyurken bebek uyanınca eşim ısıtıp veriyor canım yoksa bizimde emme seansımız 1 saate yakın sürüyor artık kollarım kopuyor sütüm az bebek doymak için çok uğraşıyor
Kızlar bebekleri dışarı gezmeye çıkarıyor musunuz? Biz 26 günlüğüz hava güneşli söa serin çıkarsam mı acaba bir dolaşmaya diyorum.
Biz sürekli çıkıyoruz hatta biraz sonra hüdavendigar parkına gidip gezelim diyoruz eşim marka avm ye gidip bişeyler alacakmış bende biz avm ye girmeyelim parkta gezelim dedim bence çekinme oğlum 40 günlük biz en az 15 kez dışarı çıktık

Kızlar biogaia kullanan var mı kaç tane eczane aradım en son eczanenin birinde bir tane kalmış sanırım satılmıyor artık kullanım süreside bir ay mecbur yenisini almak gerekiyor
Biz kullanıyoruz da kullanım süresi 1 aymıymıs

Ankarada önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı arkadaşlar bizim hala bir doktorumuz olamadı

Kızlar dün 40 kontrolüm vardı dikişler tamamen düşmüş kaynamıs hiç Bi sıkıntı yok dedi usg yle bakmasını istedim (kendim istiyorum yalnız buraya dikkat) yumurtalıklar henüz çalısmıyor dedi ben korunmak için dogum kontrol hapı istedim bende polikistik oldugu için tedavi amaçlıda kullanacağım onu ama doktor onu henüz kullanma hormonların filan Bi düzelsin regl ol belki kist durumu düzelmiş tir ona göre kullanırsın yada spiral takarız dedi ama su an birşey yapma direk eşin korunsun dedi yani 6 ay sonra da regl olabilirmişim o belli değilmiş

Hadi geçmiş olsun smear testi de yaptı mi

Bizimde yok Sami ulusta uattıgı için sürekli i oraya gidiyoruz mecbur
Nasıl doktorlar ilgili mi bari ilk 2 kontrolünü memorailde yaptılar Paketin içindeydi şimdi 1 ay kontrolümüz yaklaşıyor ultrasonları flan var kalçada sakral gamzemiz de var o yüzden iyi bir doktorumuz olsun istiyorum ama bakalım buluruz elbet soru sormadan anlatan doktor istiyorum kimisi sadece onay veriyor zorla laf alıyoruz ya çıldırıyorum onlara

ya bende çok istiyorum ama hava müsade etmiyor bu ara. gittiğimiz sadece hastane oldu 2 haftadır bşr de yenidoğan çekimi. kendim de bunaldım aslında evin içinde 2 çocuk. yarın ufaklığı anneme bırakıp kızımla ufak bir gezintiye çıkalım istiyorum. avm ye gidip bir kaç alacağım var onları almak istiyorum. haftaiçi kalabalık da olmuyor. yaz bebesi olmak daha iyi aslında işte bu durumlarda

Yok canım günde 2 defa sağıyorum. Bi sabah emzirdikten sonra ya da biriyle doyarsa bebek birini sağıyorum. Bi de gece yatacakken süt birikmiş bebek bitirememişse

Ya doydugunu nasil anliyorsunuz bu bebislerin ben kafayi yiycem ac mi doydumu diye

9dan beri ayaktayım 10dk uyusa uyudu zannetxem kafayı yememe az kaldı sanırım 2.cocuk filan yapmayın kızlar hayatınızı yaşayın hele 35yasından sonra amankafa götürmüyomus gercekten

Bebişi doyur koy bebek arabasına yanınada biberon + mama , ikisi ile beraber üç saatten fazla çok rahat gezersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…