- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Canım bu görüntü biraz fazla sanki siz bir doktora gösterim. Bu kadar sarı bir görüntü olmuyorKizlar benim bebeğimin göbek bağı düştü Çarşamba doğmuştu 5. Güne düştü
İlk defa görüyorum burada aile buyuklerimizde yok sormaya, deneyimli olan anneler bu görüntü normal mi? Çok mu erken düştü? Doktora götürmeli bir durum var mı. Deliğin içi sarı gözüküyor hiç anlamadık neden boyle
Her emzirmeden sonra sağıyor musunBen bimden almıştım canım Kiwi baby marka. Çok uygundu da 100 liraydı galiba. Ben bu kadar işe yarayacağını düşünmemiştim. Bebek göğüslerimi tam bitiremiyor sağmayınca çok fena ağrı yapıyor sütü sağınca öyle bi rahatliyorum ki
MaşallahKız maşaallah de nazar etcen bebeğe
Gün içerisinde emziriyorum ama gece sağdığım sütü ben uyurken bebek uyanınca eşim ısıtıp veriyor canım yoksa bizimde emme seansımız 1 saate yakın sürüyor artık kollarım kopuyor sütüm az bebek doymak için çok uğraşıyorAYy benimkisinde de oluyor biberon agiza girince gozleri lamba gibi aciyor ama ben daha kucagima alicam yolda uyuyor resmen sanki uyku sensoru var bende ama kendilerini guvende hissettikleri icin kucakta uyuyrlarmis ama bu da emmeyi zorlastiryor malesef
Emziriyorsun dimi canim sagip vermiyorsun sutunu yarim saatte doyuyor mu doydugunu nasil anliyorsun kendisi mi birakiyor ben 1 saate yakin emziriyorum biraktimi zorla tepiyorum yine doymamistir diye.memeyi
Biz sürekli çıkıyoruz hatta biraz sonra hüdavendigar parkına gidip gezelim diyoruz eşim marka avm ye gidip bişeyler alacakmış bende biz avm ye girmeyelim parkta gezelim dedimKızlar bebekleri dışarı gezmeye çıkarıyor musunuz? Biz 26 günlüğüz hava güneşli söa serin çıkarsam mı acaba bir dolaşmaya diyorum.
Biz kullanıyoruz da kullanım süresi 1 aymıymısKızlar biogaia kullanan var mı kaç tane eczane aradım en son eczanenin birinde bir tane kalmış sanırım satılmıyor artık kullanım süreside bir ay mecbur yenisini almak gerekiyor
Yok canım günde 2 defa sağıyorum. Bi sabah emzirdikten sonra ya da biriyle doyarsa bebek birini sağıyorum. Bi de gece yatacakken süt birikmiş bebek bitirememişseHer emzirmeden sonra sağıyor musun
Al bendende o kadar bıde sağ mememı emmeye basladı sıstı onla ugrasıyorumSıcak aslında aynı saatte hep ya bide ıkınıyor gazı çıkmayınca morarana kadar ağlıyor hic bişeye susmuyo
Evet canm hem esimle hem bebekle aramizda uyusmazlik varKan uyuşmazlığı var mıydı canım
Bizimde yok Sami ulusta uattıgı için sürekli i oraya gidiyoruz mecburAnkarada önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı arkadaşlar bizim hala bir doktorumuz olamadı
Hadi geçmiş olsun smear testi de yaptı miKızlar dün 40 kontrolüm vardı dikişler tamamen düşmüş kaynamıs hiç Bi sıkıntı yok dedi usg yle bakmasını istedim (kendim istiyorum yalnız buraya dikkat) yumurtalıklar henüz çalısmıyor dedi ben korunmak için dogum kontrol hapı istedim bende polikistik oldugu için tedavi amaçlıda kullanacağım onu ama doktor onu henüz kullanma hormonların filan Bi düzelsin regl ol belki kist durumu düzelmiş tir ona göre kullanırsın yada spiral takarız dedi ama su an birşey yapma direk eşin korunsun dedi yani 6 ay sonra da regl olabilirmişim o belli değilmiş
Yok onuda sonra yaptırcam bizimki klinik doktoru 3 katına yapıyor bide ilgisi hosuma gitmediği için artık para vermek istemiyorumHadi geçmiş olsun smear testi de yaptı mi
Nasıl doktorlar ilgili mi bari ilk 2 kontrolünü memorailde yaptılar Paketin içindeydi şimdi 1 ay kontrolümüz yaklaşıyor ultrasonları flan var kalçada sakral gamzemiz de var o yüzden iyi bir doktorumuz olsun istiyorum ama bakalım buluruz elbet soru sormadan anlatan doktor istiyorum kimisi sadece onay veriyor zorla laf alıyoruz ya çıldırıyorum onlaraBizimde yok Sami ulusta uattıgı için sürekli i oraya gidiyoruz mecbur
Iyi yapmışsınYok onuda sonra yaptırcam bizimki klinik doktoru 3 katına yapıyor bide ilgisi hosuma gitmediği için artık para vermek istemiyorum
ya bende çok istiyorum ama hava müsade etmiyor bu ara. gittiğimiz sadece hastane oldu 2 haftadır bşr de yenidoğan çekimi. kendim de bunaldım aslında evin içinde 2 çocuk. yarın ufaklığı anneme bırakıp kızımla ufak bir gezintiye çıkalım istiyorum. avm ye gidip bir kaç alacağım var onları almak istiyorum. haftaiçi kalabalık da olmuyor. yaz bebesi olmak daha iyi aslında işte bu durumlardaKızlar bebekleri dışarı gezmeye çıkarıyor musunuz? Biz 26 günlüğüz hava güneşli söa serin çıkarsam mı acaba bir dolaşmaya diyorum.
Yok canım günde 2 defa sağıyorum. Bi sabah emzirdikten sonra ya da biriyle doyarsa bebek birini sağıyorum. Bi de gece yatacakken süt birikmiş bebek bitirememişse
Bebişi doyur koy bebek arabasına yanınada biberon + mama , ikisi ile beraber üç saatten fazla çok rahat gezersinya bende çok istiyorum ama hava müsade etmiyor bu ara. gittiğimiz sadece hastane oldu 2 haftadır bşr de yenidoğan çekimi. kendim de bunaldım aslında evin içinde 2 çocuk. yarın ufaklığı anneme bırakıp kızımla ufak bir gezintiye çıkalım istiyorum. avm ye gidip bir kaç alacağım var onları almak istiyorum. haftaiçi kalabalık da olmuyor. yaz bebesi olmak daha iyi aslında işte bu durumlarda
Bir araya gelince uyurlar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?