Soran bendim. Bir app daha onerilmisti ama o hata verdi. Buna bakacagim simdi.Geçenlerde birisi uygulama sormuştu ben doğumdan sonra happy kids indirmiştim unutmuşum şimdi baktım da güzel emzirme zamanı sağma zamanı uyku zamanı aşılar hepsi var bebeğin günlük gelişimiyle ilgili de Bilgi veriyor gebelikteydi gibi
Bantlari hizalamak icin yerler var, ona gore genis birakinca bence sorun olmuyor.Biz de 4 ü geçmişiz biraz hala 1 kullanıyoruz. Bir sıkıntı yaşamadık. Acaba yanlış mı yapıyoruz sıkmıyor bence çocuğu. Büyük olunca da ayaklarına kadar bez hiç sevmiyorum.
Hayatta yaptığım en doğru şey kurutma makinası almak bence. Gidere gerek yok depoya topluyor.
Artıyor canım. Ben ilk bebekte çok uğraştım. Her emzirme sonrası sağdım.sütüm arttı ama benim bebeğim memeyi hiç istemiyordu. 20 ay sağıp emme sonrası biberonla verdim. Emme dediğim memede oyun oynuyordu çekmiyordu. Ona rağmen 2. Aydan 6. Aya kadar hiç mama vermedim. 20 aya kadar da emzirdim. Sütümü o dönem en çok artıran şey milkplus tı. Bu bebekte de ilk günden içmeye başladım sütüm çoktu sonradan süt gitti. Yine aldım internetten artırır gibi oldu yine gitti süt. Sahte miydi diyorum. Şimdi bestlak diye bir damla aldım. Sanki o da işe yarıyor. Ama hasta falan oldum süt yine azaldı.
2 saatte 120 bence çok. Nerdeyse 1,5 litre süt yapacak. Sağmaya göre hesap yapmayın hiç bebek daha fazla çekiyot diyorlar. Kilo alımı iyiyse yetiyordur.
Ben haftaya yalnız kalacağım. Şimdiye kadar kayınvalidem bizdeydi. Artık yalnız kalmak da istiyorum. İlk çocuğum aşırı şımardı. Yalnız olunca beni dinler diye umuyorum. Ev işleri umrumda değil. Akşam eşim gelince yapsın. Ben yiyecek birşeyler hazırlayabilsem yeter diye düşünüyorum. Bu arada robot süpürge aldım çok şükür en azından ev süpürülüyor. Diğerleri de salla gitsin diyorum. Ben ütü yapmayalım uzun yıllar oluyor. Çoktan bıraktım.
Canım 2. Ti yapmasaydım ben yapmazdım. Hayatta olmaz diyordum. Zaman geçince işk çocuğa kıyamadık bir kardeşi olsun dedik. Şimdi bebeğe zarar vermesin diye uğraşıyoruz.
Hiç o psikolojiye girmeyin. Sağılanla bebeğe giden bir olmuyor. Kilo alıyorsa sorun yok
Emzik, yarim kundak, sallama, şş'leme... en cok da anne kucagi. Avutup gidicez ne yapalimÇok güzel anlatmışsın aynen öyle sebepsiz ağlamalar ondan oluyor emzik basen alıyor bazen sinirlenip atıyor huzursuzken sallıyorum öyle duruyor şimdi
Evet canım teşekkür ederim bir tane bulduk eşim yetişirse ve satılmadıysa alacakNe arıyorsun canım biogaia mı bende var boşa gitti istersen sana göndereyim dicem ama 2 hafta var biz alalı..
Yok kuzum iyi gelmedi başka gaz damlasıda kullanmıyoruz böyle daha iyiler sanki arada krizleri geliyor masaj işe yarıyor 1, 2 saatte bitiyor sancıları..Evet canım teşekkür ederim bir tane bulduk eşim yetişirse ve satılmadıysa alacak
İyi gelmedi mi size
Vitaminini alsin bari cidden kustukca benim enerjim düşüyor. Bir de bende kusma fobisi var, o yuzden de icim aciyor sanirim. Prilam sag olsun.Dr sıkıntı yok demişse takma canım. Hızlı emiyor seninki demekki. Benimki çok kusmuyor ama bi kusunca insan korkuyor cidden. Haklısın. Kusmaya iyi diyolar aslında bebek fazlasını atıyor, sütün vitaminini alıp atıyor felan
Yaaa sesli gukdum inanir misin? Sanırsam biz aynı kişiyiz ama farklı hesaptan yazıyoruz.Bizim bebeler bir mi doğmuş ne omzumda bile kusuyor bugün 4.kıyafetimizi giydik bazen süt kesiği gibi kusuyor bide
Veriyorum vermem mi hiç o olmadan uykuya dalmak ayıp geliyor oğluma SanirimEmzik veriyor musun biraz oyalıyor o
Biraz oynasa yorulur uyur yat kalk çocukta haklı
Teşekkür ederim doktor da sürekli söylüyor ama benim hüsnü kuruntum. Zamanla geçeceğini söyledi aman7 aynda uzunmuş neyse sağlıklı olsun da benim kaygım o. Allah bebeklerimiz sağlık sıhhat versin.cnm daha önce de yazdım. benim kızım tam 7ay sebepsiz kustu. az da yese çok da yese her beslenme sonrası kusuyordu. büyüdükçe miktarı azaldı. meme ve mama sonrası kusuyordu tabi ek gıdada sıkıntı olmuyordu
Benimki de öyle ya. Kucağımda omzumda uyku ilacı içmiş gibi uyuyor beşiğe totosunu koyduğum gibi ağlıyor. Sallamak da fayda etmiyor kucağı seviyor ben de istiyorum kucağımda kalmasını çok seviyorum ama takatim kalmıyorBen gazlarını çıkarırken omuzumda uyuyor benimkiler...
Bunlar da abi gibi omuzu sevdiler sallanmayı sevmediler
Ben gazlarını çıkarırken omuzumda uyuyor benimkiler...
Bunlar da abi gibi omuzu sevdiler sallanmayı sevmediler
Ayy maşallah me güzel kızlar yaBenimki de öyle ya. Kucağımda omzumda uyku ilacı içmiş gibi uyuyor beşiğe totosunu koyduğum gibi ağlıyor. Sallamak da fayda etmiyor kucağı seviyor ben de istiyorum kucağımda kalmasını çok seviyorum ama takatim kalmıyorsenin bi de benimkinden 2 tane Allah yardımcın olsun canım
Kaç numara biz 3 kullanıyoruz çıkmıyor artıkBugün iki kez kakamiz sırtımıza çıktıSanırım artık küçük geliyor sleepy bayağı küçük kalıplı
Ayy prilamı hiç hatırlatma o neydi gııVitaminini alsin bari cidden kustukca benim enerjim düşüyor. Bir de bende kusma fobisi var, o yuzden de icim aciyor sanirim. Prilam sag olsun.
HahahVitaminini alsin bari cidden kustukca benim enerjim düşüyor. Bir de bende kusma fobisi var, o yuzden de icim aciyor sanirim. Prilam sag olsun.
Yaaa sesli gukdum inanir misin? Sanırsam biz aynı kişiyiz ama farklı hesaptan yazıyoruz.Evet bazen süt kesiği gibi bazen de süt çıkıyor. Kaç günlük oldunuz şimdi? 34 de de söyle bir güleyim
Veriyorum vermem mi hiç o olmadan uykuya dalmak ayıp geliyor oğluma Sanirim
Teşekkür ederim doktor da sürekli söylüyor ama benim hüsnü kuruntum. Zamanla geçeceğini söyledi aman7 aynda uzunmuş neyse sağlıklı olsun da benim kaygım o. Allah bebeklerimiz sağlık sıhhat versin.
HahahAyy maşallah me güzel kızlar yaBen çok seviyorum Öyle uyumasını hep kokusu geliyor burnuma Ama benim ufaklık uyumuyor öyle. Daralıyor beyefendi. Zaten bi dokunuyorum bazen gidisina ya da saçlarına hemen sinirleniyor asabi Elin kızı saçlarını sevsin istersin ama
Kesinlikle kalıpları küçük. Ben 1 numarayı bitirdim şükür ama zar zor küçük geliyordu baya. Hastanede hemşire prima dan iki tane hediye getirmişti. Sleepy nin 2 numarası primanın 1 numarasından bile küçük sankiBugün iki kez kakamiz sırtımıza çıktıSanırım artık küçük geliyor sleepy bayağı küçük kalıplı
2 numaraydı ama 3+ aldık artık, şu elimdeki 2 numaraları bitirmeye çalışıyorumKaç numara biz 3 kullanıyoruz çıkmıyor artık
Sorma ya en zor zamanlar ilk aylardı sonrası rahat sayılır o bulantılara göreAyy prilamı hiç hatırlatma o neydi gıımahfoluyordum. Geçen baştan sona düşündüm hamileliğimi çok zordu cidden biz o günleri atlattık ya her şeyi atlatırız Allahın izniyle. Bi de tabi sonucu möhteşem bi varlık oldu her şeye değer diyosun bi gülüşüne bile değer hepsi diyosun
Olsun aynı hafta sayılırHahahyok biz 29 günlük daha miniğiz emzik konusuda aynı onla uyuyor sonra uyuyunca bir fırlatıyor bulamıyorum
Evet ya çok küçük, 1 numara 1 haftadan sonra sızdırmaya başladı zaten nasıl küçük o bez öyle. 2yi bitirsem iyi olacak 6-7 tane kaldı, tabş kıyafeti kakalatmadanKesinlikle kalıpları küçük. Ben 1 numarayı bitirdim şükür ama zar zor küçük geliyordu baya. Hastanede hemşire prima dan iki tane hediye getirmişti. Sleepy nin 2 numarası primanın 1 numarasından bile küçük sanki
Aşklar aşkSorma ya en zor zamanlar ilk aylardı sonrası rahat sayılır o bulantılara göreAyy gülüşlerini yediğim bal kokulum Bir de emzirirken gözlerimin içine bakışı yok mu, böyle ısırasım geiyor yaaaa
Evet ya çok küçük, 1 numara 1 haftadan sonra sızdırmaya başladı zaten nasıl küçük o bez öyle. 2yi bitirsem iyi olacak 6-7 tane kaldı, tabş kıyafeti kakalatmadan
Bezden memnumum aslında hemen çekiyor, ama kalıplar küçük. Bıdık kaç kilo peki sanırım kiloya göre değişiyor. Ama stok yaptıysan elinde kalabilir 1 numara. Şu an da 2 numara kullansan büyüük gelmez sana zatenAşklar aşk
Ben daha 2 ye yeni geçtim siz bizden büyüksünüz o vakte kadar benimkiler de biter inşAllah. Başta çok kötü dedim bez çok kötü değil aslında ama işte dediğin gibi çok küçük
İyiyim canım. Malum deprem falan anca kendime geliyorum.İyiyiz canım sen nasılsın yoksun bayadır bebiş nasıl
Şükür canım toparlanmaya çalışıyoruz. Hayat devam ediyorIyidir asıl seni sormalı nasıl oldunuz? Korku ortamı geçmiştir umarım.
Rotayı oğluma yapmıştım bunlara da yapmayı düşünüyorum ben..Kızlar devletin mecbur tutmadığı aşıları yaptırmayı düşünüyor musunuz ücretli olanları sanırım rota aşısı menenjit falan varmış
Allah birdaha yaşatmasın canım..İyiyim canım. Malum deprem falan anca kendime geliyorum.
Bebiş iyi ama uykuyu bilmeyen bebek yapmışım
Sen nasılsın? Bizim dert neyse senin x2 tabii
Şükür canım toparlanmaya çalışıyoruz. Hayat devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?