2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Soran bendim. Bir app daha onerilmisti ama o hata verdi. Buna bakacagim simdi.
Bantlari hizalamak icin yerler var, ona gore genis birakinca bence sorun olmuyor.

Çok güzel anlatmışsın aynen öyle sebepsiz ağlamalar ondan oluyor emzik basen alıyor bazen sinirlenip atıyor huzursuzken sallıyorum öyle duruyor şimdi
Emzik, yarim kundak, sallama, şş'leme... en cok da anne kucagi. Avutup gidicez ne yapalim

Evet canım teşekkür ederim bir tane bulduk eşim yetişirse ve satılmadıysa alacak
İyi gelmedi mi size
Yok kuzum iyi gelmedi başka gaz damlasıda kullanmıyoruz böyle daha iyiler sanki arada krizleri geliyor masaj işe yarıyor 1, 2 saatte bitiyor sancıları..

Vitaminini alsin bari cidden kustukca benim enerjim düşüyor. Bir de bende kusma fobisi var, o yuzden de icim aciyor sanirim. Prilam sag olsun.
Bizim bebeler bir mi doğmuş ne omzumda bile kusuyor bugün 4.kıyafetimizi giydik bazen süt kesiği gibi kusuyor bide
Yaaa sesli gukdum inanir misin? Sanırsam biz aynı kişiyiz ama farklı hesaptan yazıyoruz. Evet bazen süt kesiği gibi bazen de süt çıkıyor. Kaç günlük oldunuz şimdi? 34 de de söyle bir güleyim
Emzik veriyor musun biraz oyalıyor o
Biraz oynasa yorulur uyur yat kalk çocukta haklı
Veriyorum vermem mi hiç o olmadan uykuya dalmak ayıp geliyor oğluma Sanirim
Teşekkür ederim doktor da sürekli söylüyor ama benim hüsnü kuruntum. Zamanla geçeceğini söyledi aman7 aynda uzunmuş neyse sağlıklı olsun da benim kaygım o. Allah bebeklerimiz sağlık sıhhat versin.

Ben gazlarını çıkarırken omuzumda uyuyor benimkiler...
Bunlar da abi gibi omuzu sevdiler sallanmayı sevmediler
Benimki de öyle ya. Kucağımda omzumda uyku ilacı içmiş gibi uyuyor beşiğe totosunu koyduğum gibi ağlıyor. Sallamak da fayda etmiyor kucağı seviyor ben de istiyorum kucağımda kalmasını çok seviyorum ama takatim kalmıyor senin bi de benimkinden 2 tane Allah yardımcın olsun canım

Bugün iki kez kakamiz sırtımıza çıktı Sanırım artık küçük geliyor sleepy bayağı küçük kalıplı

Kızlar devletin mecbur tutmadığı aşıları yaptırmayı düşünüyor musunuz ücretli olanları sanırım rota aşısı menenjit falan varmış

Ben gazlarını çıkarırken omuzumda uyuyor benimkiler...
Bunlar da abi gibi omuzu sevdiler sallanmayı sevmediler

Ayy maşallah me güzel kızlar ya Ben çok seviyorum Öyle uyumasını hep kokusu geliyor burnuma Ama benim ufaklık uyumuyor öyle. Daralıyor beyefendi. Zaten bi dokunuyorum bazen gidisina ya da saçlarına hemen sinirleniyor asabi Elin kızı saçlarını sevsin istersin ama

Vitaminini alsin bari cidden kustukca benim enerjim düşüyor. Bir de bende kusma fobisi var, o yuzden de icim aciyor sanirim. Prilam sag olsun.
Ayy prilamı hiç hatırlatma o neydi gıı mahfoluyordum. Geçen baştan sona düşündüm hamileliğimi çok zordu cidden biz o günleri atlattık ya her şeyi atlatırız Allahın izniyle. Bi de tabi sonucu möhteşem bi varlık oldu her şeye değer diyosun bi gülüşüne bile değer hepsi diyosun

Hahah yok biz 29 günlük daha miniğiz emzik konusuda aynı onla uyuyor sonra uyuyunca bir fırlatıyor bulamıyorum

Hahah kaynanalık yükleniyor...

Bugün iki kez kakamiz sırtımıza çıktı Sanırım artık küçük geliyor sleepy bayağı küçük kalıplı
Kesinlikle kalıpları küçük. Ben 1 numarayı bitirdim şükür ama zar zor küçük geliyordu baya. Hastanede hemşire prima dan iki tane hediye getirmişti. Sleepy nin 2 numarası primanın 1 numarasından bile küçük sanki

Kaç numara biz 3 kullanıyoruz çıkmıyor artık
2 numaraydı ama 3+ aldık artık, şu elimdeki 2 numaraları bitirmeye çalışıyorum
Sorma ya en zor zamanlar ilk aylardı sonrası rahat sayılır o bulantılara göre Ayy gülüşlerini yediğim bal kokulum Bir de emzirirken gözlerimin içine bakışı yok mu, böyle ısırasım geiyor yaaaa
Hahah yok biz 29 günlük daha miniğiz emzik konusuda aynı onla uyuyor sonra uyuyunca bir fırlatıyor bulamıyorum
Olsun aynı hafta sayılır Ahaha evet ya, bazen düşüncelere dalıyor ağzı açık emzik düşüyor sonra kızıyor yine aglıyor hemen emziği ver diye
Evet ya çok küçük, 1 numara 1 haftadan sonra sızdırmaya başladı zaten nasıl küçük o bez öyle. 2yi bitirsem iyi olacak 6-7 tane kaldı, tabş kıyafeti kakalatmadan

Aşklar aşk
Ben daha 2 ye yeni geçtim siz bizden büyüksünüz o vakte kadar benimkiler de biter inşAllah. Başta çok kötü dedim bez çok kötü değil aslında ama işte dediğin gibi çok küçük

Bezden memnumum aslında hemen çekiyor, ama kalıplar küçük. Bıdık kaç kilo peki sanırım kiloya göre değişiyor. Ama stok yaptıysan elinde kalabilir 1 numara. Şu an da 2 numara kullansan büyüük gelmez sana zaten

İyiyiz canım sen nasılsın yoksun bayadır bebiş nasıl
İyiyim canım. Malum deprem falan anca kendime geliyorum.
Bebiş iyi ama uykuyu bilmeyen bebek yapmışım
Sen nasılsın? Bizim dert neyse senin x2 tabii
Iyidir asıl seni sormalı nasıl oldunuz? Korku ortamı geçmiştir umarım.
Şükür canım toparlanmaya çalışıyoruz. Hayat devam ediyor

Allah birdaha yaşatmasın canım..
Yeni doğan bebişlerin yüzde 80'i uyumuyor geri kaln 20'si de Polyannaolmakisterdim gibi şanslılara denk geliyor ve malesef bende o şanslıların içinde değilim
Şaka maka kendimden bunu beklemiyordum Allah dağına göre kar verir çok şükür ikisine yetebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…