- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Bizde de öyle oldu veriyordum daha çok sancıdan kıvranıyorlardı kestim rahatladılar sanki biogaia eski biogaia değil oğlumda kullandım hiç böyle olmuyordu..
Nurse harveys damla tavsiye ederim kızlar. En doğalıymış galiba. İçinde sadece zeytinyağı ve vitaminler var. Biraz pahalı ama değer benceAynen bende biogaia verdm cok sancılandı ya 2 gündür vermiyorum rahat uyuyor cocuk bagırsaklarını cok hareketlendirdi oda karnını agrıttı sanırım
Memeden kendi çekildiyse doymuş demektir canım. Kendi çekilmeyene kadar çekmiyorum çünkü bazen yorulduğu için dinleniyor sonra yine devam ediyor ya da uykuya dalacakken kulağıyla burnuyla felan oynuyorum uyanıo devam ediyorYa doydugunu nasil anliyorsunuz bu bebislerin ben kafayi yiycem ac mi doydumu diye
Evet bende bazen mamadan önce bazen sonra vermeye çalıştım memeyi. Çok şükür şimdilik meme reddi olmadı şuan uyuyor sabah 10 dan bu yana eşim bakıyor sadece mama verdi tabii şimdi uyuyor uyanınca emzirmeye çalışcam inşallah emer.Emzirmeyi hic birakma canim mama versende emzir bana doktor once emzir sonra mama ver diyordu ama benimki cok acikirsa memeyi tutmuyordu mamayi once sonra memeyi aliyordu ama emzire emzire alisti simdi bazi ogunlerde mama hic vermiyorum sadece emiyor
Gecmis olsun canim simdidem sonra cokur cokur emsin anacigini artik engelide kalmadi bebisin
45tl kusum bize fayda etmedi bio 75tlNurse harveys damla tavsiye ederim kızlar. En doğalıymış galiba. İçinde sadece zeytinyağı ve vitaminler var. Biraz pahalı ama değer bence
Ben su an vermiyorum cnm damla ama gerek duyarsam bakayım önerdiğine ben su an kimyonun tohum gibi olanını ezip üstüne süt sağıyorum biraz bekletip süzüp veriyorum Bi kaşık iyi geliyo gibi smdilikNurse harveys damla tavsiye ederim kızlar. En doğalıymış galiba. İçinde sadece zeytinyağı ve vitaminler var. Biraz pahalı ama değer bence
Benim dediğim de 70 tl işe yarıyor mu yaramıyor mu tam bilmiyorum. Bi gece çok ağladı damlayı kullandıktan sonra öyle ağlamıyor ama ben o gece gaz yapan yemek yemiştim. Şuan sadece gece için kullanıyorum45tl kusum bize fayda etmedi bio 75tlkeske faydası olsada yüksek fiyata almaya razıyım
Kendi cekemiyor ki bizimki hiç hep ben cekiyorum yoksa 3 saat kalkamam agzında uyumak istiyor saatlerceMemeden kendi çekildiyse doymuş demektir canım. Kendi çekilmeyene kadar çekmiyorum çünkü bazen yorulduğu için dinleniyor sonra yine devam ediyor ya da uykuya dalacakken kulağıyla burnuyla felan oynuyorum uyanıo devam ediyor
Ayy yok kız uyumuyoor asla dayanamadım banyo yaptırdım ilk defa tek başıma rahatladı biraz uyudu sende dene olcak gibi degilEn çok uyuyani da geçtim ortalamayı yakalasak yeter benceYa inan ki onu çözemedim biz dayanamıyoruz bu ufaklıklar nasıl dayanıyor?
Gerçi onlar tüm gün kucaklarinda 5 kiloluk bir insan taşımıyor
Bazen uyuyakaldigi yerde bırakıp gidiyorum belki görmezsem sesini duymazsam uyur diye. Totem yaptım öyle tutmadı
Benim doktor emzirirken dogum kontrol hapı vermiyoruz dedi ya spiral ya eşin koruncak dediKızlar dün 40 kontrolüm vardı dikişler tamamen düşmüş kaynamıs hiç Bi sıkıntı yok dedi usg yle bakmasını istedim (kendim istiyorum yalnız buraya dikkat) yumurtalıklar henüz çalısmıyor dedi ben korunmak için dogum kontrol hapı istedim bende polikistik oldugu için tedavi amaçlıda kullanacağım onu ama doktor onu henüz kullanma hormonların filan Bi düzelsin regl ol belki kist durumu düzelmiş tir ona göre kullanırsın yada spiral takarız dedi ama su an birşey yapma direk eşin korunsun dedi yani 6 ay sonra da regl olabilirmişim o belli değilmiş
Şuan gerek yok canım ihtiyacım olursa alırım teşekkürlerNurse harveys damla tavsiye ederim kızlar. En doğalıymış galiba. İçinde sadece zeytinyağı ve vitaminler var. Biraz pahalı ama değer bence
Bizde banyo yaptık inşallah 1,2 saat uyurlarAyy yok kız uyumuyoor asla dayanamadım banyo yaptırdım ilk defa tek başıma rahatladı biraz uyudu sende dene olcak gibi degil
Biz 20sinden sonra çıkmaya başladık canım açıkçası evde bunaldım artık banada iyi oluyor 2,3 günde bir çıkıyoruz bebekte bebek arabasını seviyor durunca kızıyo amaKızlar bebekleri dışarı gezmeye çıkarıyor musunuz? Biz 26 günlüğüz hava güneşli söa serin çıkarsam mı acaba bir dolaşmaya diyorum.
Sizinki tam keyifçi o zaman. Bizimki kendi çekiliyor bazen çok uzun sürse de bekliyorumKendi cekemiyor ki bizimki hiç hep ben cekiyorum yoksa 3 saat kalkamam agzında uyumak istiyor saatlerce
Yanında bi damla daha kullanılmalıymış biogaianın biz sabsimplex kullanıyoduk ama o pek etkisi olmuyor gibi relactaz ya da nurse harveys alacağız45tl kusum bize fayda etmedi bio 75tlkeske faydası olsada yüksek fiyata almaya razıyım
Açtım ağzımı bir kahve içeyim kendime geleyim dedim başladı ağlamayaBizde banyo yaptık inşallah 1,2 saat uyurlar
Bende hem emzirip hem mama verip öyle gidiyorum arabada da emziriyorum dönüşte. Ne giydiriyorsunhz bebişlere bizim peluş vardı üstüne battaniye ama havalar iyice soğuyacak astronot tulum alsam diyorumEvde bunalım geçireceğim ben kafaya koydum ikizleri arabaya koyup avm turu yapıcam çok çok acıkacaklar yanımızda mamamızı götüreceğiz oldu bitti
Valla ben aha doydu diyorum sonra üstüne meraktan mama veriyorum 90 bitiriyor doydu diye bıraksam ac ac uyicakmısYa doydugunu nasil anliyorsunuz bu bebislerin ben kafayi yiycem ac mi doydumu diye
şuan bende peluş battaniye ile çıkıyorum.. Bende astronot tulum alıcam hatta bakıyorum ama beddnine karar verwmedim 3,6 var birde 6,9 almak için görmem lazım..Bende hem emzirip hem mama verip öyle gidiyorum arabada da emziriyorum dönüşte. Ne giydiriyorsunhz bebişlere bizim peluş vardı üstüne battaniye ama havalar iyice soğuyacak astronot tulum alsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?