Aynen kafası yüksekte olunca kusmuyor hemen yatırınca kusuyor. Bi de gazını çıkarmasa da kusuyor benimki
Kesinlikle en kararsız kaldığım durumlardan bridir gazını mı çıkarsam yoksa bıraksam uyusa mıAma bazen zar zor uyutupta gaz cikarmak zulum gibi hemen uyaniyorlar
Gaz çıkarmayıncada hemen ağlıyorlarKesinlikle en kararsız kaldığım durumlardan bridir gazını mı çıkarsam yoksa bıraksam uyusa mı
Ayy cidden kırmızıda ağlıyorAklın yolu bir annemi cagirdim banyo ettirdik biz de bizim çok işimiz var bu bebeklerle şimdilik sakin ve emiyor sonra uyuyacak bence
Hahahaah ya çok güldüm sanki ben yazıyorumBizde de kırmızı ışıkta duruyoruz hemen başlıyor cıyaklamaya. Biz de uzaktan kırmızı ışığı görünce yavaş yavaş gidiyoruz gidene kadar bitsin diye
Öyle mi diyorsunuz civilde indirimde yumuşak tulumlar var yeterli gelir mi acaba emin olamadım annemde rahat edemez küçücük çocuk diyorastronotlarda çocuk hiç rahat edemiyor. ben de içi polarlı yumuşak birşeyler bakıyorum bulursam alacağım.
Evet ve kusuyorlar en mantıklısı gazını çıkarmak uyanıyosa da uyansın. Uyuyacağı varsa gazını çıkarsan da uyur zaten gazını çıkarmasan dediğin gibi ağlayarak geri uyanıyor hemenGaz çıkarmayıncada hemen ağlıyorlar
Yok ya bizden kaynaklı değil gazman bu çocuklar. Peynir bile yemedim bugün doğru düzgün hicbir şey yemedim yine aynıAyy cidden kırmızıda ağlıyorbizimkinin gazı hala bitmedi ben mi bişey yedim ne yaptım çıkarıyor tekrar o kadar da dikkat ediyorum şimdilik tren sesi dinliyoruz ters yattık
dışı yumuşak olsun canım. şişme olanlarda hiç rahat edilemiyor çocuk robot gibi oluyor emzirmek bile sıkıntı oluyor. yani benim deneyimim öyle oldu.Öyle mi diyorsunuz civilde indirimde yumuşak tulumlar var yeterli gelir mi acaba emin olamadım annemde rahat edemez küçücük çocuk diyor
Benim her türlü kusuyor bazen fırlatıyor bile. Doktora da yüz defa sordum. Kilo alımı gayet iyi sorun görünmüyor ama çok emiyor belli ki diyor. Aslında 10 dk filan emiyor ama göbek şişiyor hemen. Gaz çıkarırken de kusuyor.Aynen kafası yüksekte olunca kusmuyor hemen yatırınca kusuyor. Bi de gazını çıkarmasa da kusuyor benimki
cnm daha önce de yazdım. benim kızım tam 7ay sebepsiz kustu. az da yese çok da yese her beslenme sonrası kusuyordu. büyüdükçe miktarı azaldı. meme ve mama sonrası kusuyordu tabi ek gıdada sıkıntı olmuyorduBenim her türlü kusuyor bazen fırlatıyor bile. Doktora da yüz defa sordum. Kilo alımı gayet iyi sorun görünmüyor ama çok emiyor belli ki diyor. Aslında 10 dk filan emiyor ama göbek şişiyor hemen. Gaz çıkarırken de kusuyor.Psikolojim bozuldu resmen kusunca
Niye erken olsun ki benim ilk çocuğum ve evde takıyorum sadece meme kokusunu alınca durmaK istemiyor emmek istiyor tok olsa da Ben de o zaman emzik veriyorum güvenli bağlanma süt arttırma gaz çıkarma hepsi için gün içinde takın diyorlar Erken değil benim kanguru Yenidoğan’dan itibaren kullanılıyor huggybery markası çok memnunum ablam da tuniko kullanıyor o da memnun2.bebeği olan anneler kanguru alıcam tavsiyeniz varmı.
Şimdi için erken biliyorum ama indirimler varken kasım da alayım diyorum.
Annem gidince evde takar işleri rahat yaparım diye.
Anacım gitmese keşke çok rahata alıştım
Zorlanıcam
Dr sıkıntı yok demişse takma canım. Hızlı emiyor seninki demekki. Benimki çok kusmuyor ama bi kusunca insan korkuyor cidden. Haklısın. Kusmaya iyi diyolar aslında bebek fazlasını atıyor, sütün vitaminini alıp atıyor felanBenim her türlü kusuyor bazen fırlatıyor bile. Doktora da yüz defa sordum. Kilo alımı gayet iyi sorun görünmüyor ama çok emiyor belli ki diyor. Aslında 10 dk filan emiyor ama göbek şişiyor hemen. Gaz çıkarırken de kusuyor.Psikolojim bozuldu resmen kusunca
Ankarada 10a yakın eczane aradım depolarda da yokmuş çok mu kullanılıyor acabaBiz kullanıyoruz da kullanım süresi 1 aymıymıs
Benim her türlü kusuyor bazen fırlatıyor bile. Doktora da yüz defa sordum. Kilo alımı gayet iyi sorun görünmüyor ama çok emiyor belli ki diyor. Aslında 10 dk filan emiyor ama göbek şişiyor hemen. Gaz çıkarırken de kusuyor.Psikolojim bozuldu resmen kusunca
Bazı bebeklerin yapısı öyle galiba. Kuzenimin bebeği de sebepsiz yere kusuyordu süreklicnm daha önce de yazdım. benim kızım tam 7ay sebepsiz kustu. az da yese çok da yese her beslenme sonrası kusuyordu. büyüdükçe miktarı azaldı. meme ve mama sonrası kusuyordu tabi ek gıdada sıkıntı olmuyordu
Bizim bebeler bir mi doğmuş ne omzumda bile kusuyor bugün 4.kıyafetimizi giydik bazen süt kesiği gibi kusuyor bideBenim her türlü kusuyor bazen fırlatıyor bile. Doktora da yüz defa sordum. Kilo alımı gayet iyi sorun görünmüyor ama çok emiyor belli ki diyor. Aslında 10 dk filan emiyor ama göbek şişiyor hemen. Gaz çıkarırken de kusuyor.Psikolojim bozuldu resmen kusunca
Bunlar astronot diye geçmiyor mudışı yumuşak olsun canım. şişme olanlarda hiç rahat edilemiyor çocuk robot gibi oluyor emzirmek bile sıkıntı oluyor. yani benim deneyimim öyle oldu.
şu tarz alacağım ben. 2.el temiz bakıyorum şu an. kullanılmamış ürünler de var. uyguna bulunuyor
Emzik veriyor musun biraz oyalıyor oYok ya bizden kaynaklı değil gazman bu çocuklar. Peynir bile yemedim bugün doğru düzgün hicbir şey yemedim yine aynı
Bizimki de banyo etmesine rağmen hala uykuya direniyor. Hayır büyük olsa oyun oynayalım ama şimdi napiyim ki?
Hahay bir de uyuyana kadar zaten meme saati geliyor
Ne arıyorsun canım biogaia mı bende var boşa gitti istersen sana göndereyim dicem ama 2 hafta var biz alalı..Ankarada 10a yakın eczane aradım depolarda da yokmuş çok mu kullanılıyor acaba
Ben gazlarını çıkarırken omuzumda uyuyor benimkiler...Evet ve kusuyorlar en mantıklısı gazını çıkarmak uyanıyosa da uyansın. Uyuyacağı varsa gazını çıkarsan da uyur zaten gazını çıkarmasan dediğin gibi ağlayarak geri uyanıyor hemen
Böyle olanlar sıcak tutar mı acabadışı yumuşak olsun canım. şişme olanlarda hiç rahat edilemiyor çocuk robot gibi oluyor emzirmek bile sıkıntı oluyor. yani benim deneyimim öyle oldu.
şu tarz alacağım ben. 2.el temiz bakıyorum şu an. kullanılmamış ürünler de var. uyguna bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?