2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ayy cidden kırmızıda ağlıyor bizimkinin gazı hala bitmedi ben mi bişey yedim ne yaptım çıkarıyor tekrar o kadar da dikkat ediyorum şimdilik tren sesi dinliyoruz ters yattık

astronotlarda çocuk hiç rahat edemiyor. ben de içi polarlı yumuşak birşeyler bakıyorum bulursam alacağım.
Öyle mi diyorsunuz civilde indirimde yumuşak tulumlar var yeterli gelir mi acaba emin olamadım annemde rahat edemez küçücük çocuk diyor

Ayy cidden kırmızıda ağlıyor bizimkinin gazı hala bitmedi ben mi bişey yedim ne yaptım çıkarıyor tekrar o kadar da dikkat ediyorum şimdilik tren sesi dinliyoruz ters yattık
Yok ya bizden kaynaklı değil gazman bu çocuklar. Peynir bile yemedim bugün doğru düzgün hicbir şey yemedim yine aynı
Bizimki de banyo etmesine rağmen hala uykuya direniyor. Hayır büyük olsa oyun oynayalım ama şimdi napiyim ki?

Hahay bir de uyuyana kadar zaten meme saati geliyor

Öyle mi diyorsunuz civilde indirimde yumuşak tulumlar var yeterli gelir mi acaba emin olamadım annemde rahat edemez küçücük çocuk diyor
dışı yumuşak olsun canım. şişme olanlarda hiç rahat edilemiyor çocuk robot gibi oluyor emzirmek bile sıkıntı oluyor. yani benim deneyimim öyle oldu.

şu tarz alacağım ben. 2.el temiz bakıyorum şu an. kullanılmamış ürünler de var. uyguna bulunuyor

Eklentiler

• Screenshot_20201110_183659_trendyol.com.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 35
Aynen kafası yüksekte olunca kusmuyor hemen yatırınca kusuyor. Bi de gazını çıkarmasa da kusuyor benimki
Benim her türlü kusuyor bazen fırlatıyor bile. Doktora da yüz defa sordum. Kilo alımı gayet iyi sorun görünmüyor ama çok emiyor belli ki diyor. Aslında 10 dk filan emiyor ama göbek şişiyor hemen. Gaz çıkarırken de kusuyor. Psikolojim bozuldu resmen kusunca

cnm daha önce de yazdım. benim kızım tam 7ay sebepsiz kustu. az da yese çok da yese her beslenme sonrası kusuyordu. büyüdükçe miktarı azaldı. meme ve mama sonrası kusuyordu tabi ek gıdada sıkıntı olmuyordu

Niye erken olsun ki benim ilk çocuğum ve evde takıyorum sadece meme kokusunu alınca durmaK istemiyor emmek istiyor tok olsa da Ben de o zaman emzik veriyorum güvenli bağlanma süt arttırma gaz çıkarma hepsi için gün içinde takın diyorlar Erken değil benim kanguru Yenidoğan’dan itibaren kullanılıyor huggybery markası çok memnunum ablam da tuniko kullanıyor o da memnun

Dr sıkıntı yok demişse takma canım. Hızlı emiyor seninki demekki. Benimki çok kusmuyor ama bi kusunca insan korkuyor cidden. Haklısın. Kusmaya iyi diyolar aslında bebek fazlasını atıyor, sütün vitaminini alıp atıyor felan

Bazı bebeklerin yapısı öyle galiba. Kuzenimin bebeği de sebepsiz yere kusuyordu sürekli

Bizim bebeler bir mi doğmuş ne omzumda bile kusuyor bugün 4.kıyafetimizi giydik bazen süt kesiği gibi kusuyor bide

Bunlar astronot diye geçmiyor mu bende bunlardan alıcam o şişmeleri bende sevmiyorum

Emzik veriyor musun biraz oyalıyor o
Biraz oynasa yorulur uyur yat kalk çocukta haklı

Evet ve kusuyorlar en mantıklısı gazını çıkarmak uyanıyosa da uyansın. Uyuyacağı varsa gazını çıkarsan da uyur zaten gazını çıkarmasan dediğin gibi ağlayarak geri uyanıyor hemen
Ben gazlarını çıkarırken omuzumda uyuyor benimkiler...
Bunlar da abi gibi omuzu sevdiler sallanmayı sevmediler

Böyle olanlar sıcak tutar mı acaba

Eklentiler

• DC200A79-C43B-4868-BEA7-47367F1C9AC6.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…