2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Banada öyle geliyor benm şarıl şarıl sütüm yok 2 3 saatte Bi anca doluyor gögüs oda en fazla 60 cc doluyordur ama suda var mesela memeyi tutmadan önce emzik filan cok güzel etmiyordu smdi emzik istemiyor memeyi emzik gibi yapıyor ondanda uzun kalmak istiyor gibi ben mama yerine buzlukta ki sütlerdem veriyorum günlük 120 cc veriyorum basta o kdr coktu ki buzluga atmıstım onlar kurtarıcım oldu ama bitince napcam bilmiyorum mama için cocuk memeyi bırakmıyor dimi

40 ı çıkan arkadaşlar sizde ya da bebekte mucize bir değişim oldu mu ?
Şu ağlamaklı hallerim ne zaman bitecek diye merak ediyorum
Hiçbir şey değişmiyor canım, 45. Günümüze geldik şu an kriz geçiriyor. Uyumuyor, sürekli bağırıyor Napıcağımı şaşırdım

Bu mastit neden oluyor kaçtır bende tekrarlıyor çok fenayım oğlumdahiç olmamıştı kolumu kaldıramıyorum
Canım doktora gittin mi? Ben genel cerraha gittim muayene etti sonra eczanenin yaptığı bir karışım solüsyon verdi. Yaptırdım kullandım çok şükür Rabbime şu anlık iyiyim ama ne zaman ağrı hissetsem hemen o solüsyonu sürüp bekletiyorum

Benim sütüm az geliyor canım bu nedenle ben hem mama veriyorum, hem süt veriyorum. Oğlumda da öyle olmuştu. İlk 15 günde süt rezervin doluyor sonra 6 ay kadar öyle devam ediyor. Zaten en kritik dönem 6 ay. İnşallah sütümüz bol olsun

Selamlar.. kaşıntı nöbeti tutuyorum bu gece de..ölücem kaşıntı dan uyuyamıyorum soğuk duş aldım buz tutuyorum olmuyo..kaşınmayan yerim yok ağlıycam inanın..nette açtım niye olur diye bi kanser olmadığım kaldı..
yok o değil hamilelikte olur böyle şeyler genelde o zaman görmediğim herşeyi şimdi yaşıyorum ama ne alaka..
doktora da gidemiyorum bitmedi bizim karantina hala
..karaciğerden kaynaklımı acaba niye olur bu kaşıntı sizce... geçircek bi yönteminiz varmı pazartesiye kadar bari dayansam..ölmem demi kaşıntıdan

Benimki gaz sancısından ayrılmıyor. Ben sussun diye dayıyorum mecbur memeyi. Başka türlü durmuyor maalesef. Emdikçe de gaz oluşuyor. Kısır döngü
Sürekli meme de kalması kan şekerini düşürüyor tekrar emmek istiyor muhtemelen bana öyle demişti hemşiremiz kan şekeri düşer en fazla 20 dk sonra ayrılmıyorsa mama vermek gerek sanırım

Allah korusun. Geçmiş olsun bu arada aslında aklını oraya verdikçe de olur buz gezdirmeyi denesen vücudunda işe yarar belki.

Alerji de olmuş olabileceğin aklıma geldi yenilen birsey dokunmuş olabilir

Allah korusun. Geçmiş olsun bu arada aslında aklını oraya verdikçe de olur buz gezdirmeyi denesen vücudunda işe yarar belki.

Alerji de olmuş olabileceğin aklıma geldi yenilen birsey dokunmuş olabilir
saol tesekkur ederim ama aklımı vermeme gerek yokki duramıyorum zaten heryerimi kaşımaktan yoldum ..alerji olcak değişik bişeyde yemedim..karaciğerden olur genelde böyle kaşıntılar ıaklima başka bişi gelmiyo durduk yere nerden cikti anlamadim

Canım bir ara R rnp06 da da olmuştu onunki sıcaktandı sanırım Merak etme karaciğere öyle bir iki günde birşey olmaz stresten de olabilir vücut bir yerden alarm verir stres durumunda atıyorum ya midene vurur ya başına ya da derine ben de gerildiğimde direkt saç diplerim kaşınır mesela ev çok mu sıcak? Hala stresli gergin misin? Süt olması için ekstra farklı bir şey kullandın mı yedin mi?
Google amcaya sormayı da bırak hemen ona kalsa yaşamamız mucize

Her huzursuzluk meme isteği açlık olmayabilir ama bence ilk akla o geliyor ama burada mama içip huzursuz olan bebekler de var ben kızımda huzursuzluk yaşamamıştım bu gün ilk kez zorladı beni sürekli meme istedi bir yandan atak haftası bir yandan gaz savaş halindeydi memeyle orada rahatlamaya çalışıyordu derdi süt ya da açlık değildi ki sonrasında uzun süre de kustu fazla sütler çıktı
Birçok sebep olabiliyor meme isteğinde zamanla keşfedeceğiz ne demek istediklerini
Evet şeker yükselince mamayla daha çabuk ve daha uzun uyuyorlar ama meme isteği sadece doymamazlıktan değil hemen doktorlar mamaya başlıyor anlamadan sorgulamadan ....
Bence hepimiz zamanla ne demek istediklerini anlayacağız

Ayyy çok geçmiş olsun felaket bir durum bu bende doğumun ilk gecesi epidüral alerjisi sebebiyle kaşınmaktan ağlayacak duruma gelmiştim. Evde eğer avil veya antihistaminik varsa iyi gelir.

Evde Aloe Vera var mi canım onu sürsen yoğurt kaşıntıyı alır sirkeli su karbonatlı su azaltabilir geçmezse pazartesi bekleme tabi kaşıntıdan ölmezsin de her yerini yara yaparsın en kötü emzirdiğini söyler eczaneden antihistaminik krem aldırırsın hapını kullanabiliyorsam daha hızlı etki eder kremden biri alıp kapıya koyar yoksa iki gün işkence olur canım sana

Saolun kizlar tesekkur ederim ama dediginiz krem alerjik bir bir kasinti için degilmi öyls olsa cildimde belli olir.bence reaksiuon gosterir gibi bu icten.gelen bisi boyle derinden derinden kasinmayan igne.ucu yerim yok yaa cildiricam valla..stres falanda oldugum yok aslında hersey normal birseyde yiyip icmedim degişik ..kremi nereme süreyim bütün vücuduma yetmez ki

hee tekrar okudum hapı varmış yarin acele hapinı alayim o zaman kessin bir kac gun idare etsin insallah pazartesi giderim bi doktora kanda falan baktiririm degerlerime

Ayyy çok geçmiş olsun felaket bir durum bu bende doğumun ilk gecesi epidüral alerjisi sebebiyle kaşınmaktan ağlayacak duruma gelmiştim. Evde eğer avil veya antihistaminik varsa iyi gelir.
oo fena olmuş yeni dogum yapmis halde üstelik..senin demek istemedigin buydu heralde daha önce..ilk defa duydum epiduralin de alerji yaptığını

Canım onu tam olarak nasıl yapıcaz kulak çubuğunu makatın dışına mı sürücez yoksa çok hafif içeri mi ittiricez
Yok canım sadece dışına süreceksin çubukla. hafif poposunu açman yeterli sonra karnına masaj yap hemen yapmasa da zeytin yağı sayesinde rahat yapacak..

Sünneti önce yaptırıp düğünü daha sonrada yaptırabilirsiniz neden Kv ler buna taktı ki Biz 15 günlükken yaptırdık aslında daha önce yaptıracaktık da sarılık geçirdi sonra işitme testi için bekledik filan derken 15 gün geçti. Erken sünnetin çok faydası var sünnetten sonra sadece ilk çişini yaparken orası haliyle biraz yanmış baya ağladı sonra 1 hafta 10 gün boyunca her alt değiştirmede oraya zeytin yağı sürdük maşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…