2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
40 ı çıkan arkadaşlar sizde ya da bebekte mucize bir değişim oldu mu ?
Şu ağlamaklı hallerim ne zaman bitecek diye merak ediyorum
Bizim kırkımız yarın çıkıyor bugün bebeklerim mayışık, sakin kırkın çıkması ile düzelmiş olmalarının umuudu ile birkaç gün takip edicem bakalım inşallah değişmişlerdir

40 dan sonrasına güveniyordum hem kendi psikolojim hemde bebeğim düzelir biraz diye deme öyle

Benden aynı şeyi merak ediyorum günleri sayıyorum artık bu zamanlarını da özleyeceğim ama bir taraftanda büyüsün istiyorum.

Gecmis olsun. Kolaylikla emsin artik insallah.
Ben de 40i cikmadan yaptiricam. Hatta yari kirki ciktiginda yaptirabilirim sunneti.

Bebekte pek olmadı hala düzensiz gnü gününü tutmuyor altını actıgımdancok ağlıyordu artık keyif alıyor alamıyor dün iyiydi bgn ağlıyor sürekli bide sürekli memede olmak istiyor benm süt yetmiyor sanırım ama bende 40dan sonra Bi anda lekelenme filan bitti kendmi daha iyi hissediyorum enerjim yerine geliyor gibi belki ishalim biraz gecti 2 gündür ondan mıdır bilmiyorum

Maşallah Subhanallah canım yaşamazsın inşallah hiç.
Dün sabaha kadar nerdeyse uyumadık
Sürekli gaz ıkınma meme kombinasyonundaydık. Gaz geldikçe ıkınıyor memeyi atıyor sonra tekrar meme istiyor. Böyle kavga dövüş sabah ettik.
Bu gece Allah Kerim
40 tan sonra düzelir inşallah

Kizlar emzirme sureniz nedir?biz yapisik ikiz gibi dolasiyoruz resmen. 5dk ayri kalinca cok agliyo.

Gun icinde 2-3 saat arayla yarim saat iki gogusten.
Gece 3 bucuk saat arayla iki alarm kuruyorum . Sonra tekrar gunduz modu.

Gece yada gun icinde ekstra emzirmelerim oluyor bebegin keyfine gore. Ama genel olarak bu sekilde beslenme duzenimiz.

Kizlar uzun sure goguste kalan bebekler keyfinizi kacirmak gibi olmasin genelde tatmin olacagi kadar doymadigi icin goguste kaliyorlar..

İlk bebegimi 2 saat gogsumde tutardim.sonra kendim ayirirdim gogusten... Huzursuzdu..Aglamakliydi..Dr umla paylasmistim..Mamaya baslatti..bebekte rahatlamisti bende... (Asiri rahatladik. uykusuzluktu yorgunluktu bitkinlikti sinir stres ...nefes aldik.)

Malesef tavsiyem anne sutunu mamayla abartmadan desteklemeniz olacak..

Benimki gaz sancısından ayrılmıyor. Ben sussun diye dayıyorum mecbur memeyi. Başka türlü durmuyor maalesef. Emdikçe de gaz oluşuyor. Kısır döngü

Gazını bi tek bu şekilde hafiflettiği için ayrılamıyor memeden. 10 da duş aldı yattık hala uyumadı kafayı yiyeceğim
Bizimde öyle bgn sadece 12den 3e kdr derin uyudu 3den beri uyumuyor ara ara 10ar dakika sadece ve hala ayaktayız Bi ara uyur gibi yaptı fön makşnasını kapattım bagırmaya basladı kakaydı emmeyi derken hala mız mızlanıyor bende kafayı yicem cok fena uykum geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…