2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Biz doğduktan sonraki gün yaptırdık sünnetini 5 günde iyileşti şükür hiç bi sorunda yaşamadık

Damaklı mı kauçuk mu benimki kauçuğu tutmadı damaklı olanı tuttu ilk verdiğimde çıkardı ben tekrar tekrar verdim yavaş yavaş almaya başladı bir haftada alıştı
Kauçuktu bu önceki de avent ultra airdi aventi bayağı öğürüyor istemiyor bu nuk biraz daha ağzında durdu ama meme gibi emmek istiyor ağzını açıyor düşüyor emzik

Dil bağımızı kestirdik şükür baya yapışıkmıs dr zor emer anneyi dedi biraz agladı kan geldi sünneti sorduk lokal yaptırmak istiyorsanız 6aylıga kadar yaptırın ama tavsiyem 3aylıkken dedi ayaklarını filan oynatamıyoken yaptırın dedi aralıkta yaptırıcam sünnet işide bitsin kurtulayım

Ağlamasına dayanabileceksen verme canım 1 günde alışır önce 15 dakika verme sonra yarım saat, bir saat öyle öyle alışır emzik alıyorsa emzikte işe yarıyor..

Aslinda surekli emzirirsen sutun artar dediler o yuzden de biraz veriyorum yoksa goguslerimin dermani kalmadi resmen su topladi hep uclari

Dr umuz idrar kültürü istemisti üreme olmuş gram negatif basiller diye bilen eden var mi nedir Antibiyotik verecek sanirim cok ufak degil mi 50 Gunluk

Kilosuna göre hesaplayınca 75 ml anne sütü yetiyo bebişe sagınca 60 70 cıkıyo sütüm yani emince yetmesi lazım ama 120 cc mama veriyorum onu da yiyo ben anlamıyorum bu işi ya

Kauçuktu bu önceki de avent ultra airdi aventi bayağı öğürüyor istemiyor bu nuk biraz daha ağzında durdu ama meme gibi emmek istiyor ağzını açıyor düşüyor emzik
Benimki de kauçukta öğürmüştü büyük geldiğini düşündüm halbuki 0-6 aylık birisi burda bakkal emziğinden bahsetmişti klasik eczanede 8₺ falan birde onu deneyin isterseniz

Hanımlar Bebek arabası alıcaz siz hangi marka aldınız bnm için önemli olan hafif ve yer kaplamaması

Hanımlar Bebek arabası alıcaz siz hangi marka aldınız bnm için önemli olan hafif ve yer kaplamaması

Chicco liteway al canım
Baston diye geçiyor ama yatıyorda
Ben şimdi ablamın verdiği pusetli yi kullanıyorum evde
ama pusetliler ağır oluyor
Zaten 3 ay sonra bastona bindirebilirsin yatar pozisyonda ben ondan alıcam dışarısı için
Hafif çünkü

Ayyyni benim bebegimi tarif etmissiniz ben bir de tommee tippee biberon gibi olani ve bibs emziği denemek istiyorum ama yine tutmazsa diye de cesaret edemiyorum

Chicco arabamız var cnm lanet ettim o derece tekerlekleri zor dönüyo senin modele bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…