2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Suan anlattıgın gibiyim çıkıp bagırasım var

Kemankolik canım nasıl oldu Kerem paşa yazdınmı benmi kaçırdım.
Emzirecem diye eksik yazdım işte krem o an için kurtarıcı geçiriyor ama arada etkisi geçince yine aynı sanki. Dr ne kadar barsaklarla ilgili dese de pipisinin ucuyla ilgili bi sıkıntı bence. Arabamız perşembe günü çıkıyomuş perşembe günü sünnet edecez inşAllah geçer

Kızlar memeden yatağa koyunca uyanıyor diyorsunuz ya ben yorulunca ya da huysuz olduğunda yatarak emziriyorum ilk doğduğu zaman da hemoroid nedeniyle 10 gün yatarak emzirmiştim kendi kendine dalıp memeyi bırakıyor ben de yanında yatmaya devam ediyorum kokumu aldıkça daha derin uyuyor Arada gözünü açıyor bakıyor ben varım geri yatıyor belki dinlenmenize faydası olur sizde dinlenirsiniz memede tutmaktan yoruluyor insan bir süre sonra kendinize böyle uzanabilecek hatta şekerleme yapabilecek zaman yaratın

Bi kaç gundur bende aynı seyi keşfettim ama soyle bi sorun oluyo ben ondan once uyuyorum:) mecbur babasını nobetci yapıyorum

Evet aynen benim oğlanda da öyle olmuştu ama bizim sebebi başkaydı. çoklu gıda alerjisi varmış ondanmış hazımsızlığı 1.5 aylıkken belirti verdi öncesinde bişey yoktu. sadece ondan korkuyorum kızım da öyle mi acaba diye neyse öyleyse de diyetle geçen bişey zeytin ekmek marul günlerim başlar maximum Allah başka dert vermesin

Çok kötü oldum hastanede, benim çok alerjik bir bünyem var. Hemşireye ben söyledim lütfen hemen avil serum takalım diye sonra kaşıntı ve döküntü toparladı
Bende epidurale alerji gösterenlerdenim kasinmaktan fenalastim neredeyse tabi anestezi dru onceden uyarmıştı hemen seruma ilaç verildi antihistamik.

Sol gogsum iyice tıkandı beze oldu bi suru bebekte acamıyo artık lahana sıcak soguk kompres hic bişey fayda etmiyor enfeksiyon olacak diye korkuyorum varmı degışik bi onerınız

Bak sana kesin çözüm söylüyorum şimdi. koca bir bardak dolusu kabak çekirdeğini seçiyosun..akşam yatmadan önce onu yiyosun yatıyosun ..paraziti tümüyle atarsın torbasıyla beraber..bol su içiceksin tabi bir de

.

Kızlar sol göğsüm taş gibi oldu ağrıyo
Sıcak duş altında masaj, sağma falan deniyorum. Bi kere daha aynı böyle olmuş geçmişti inşallah yine geçer. Gözümden kan damlıyo emzirirken. Ucu da acıyo.
Çoğunlukla sağdan Emziriyorum o da yakında acır hafiften başladı bile
Dua edin bana çok canım yanıyor.

Sol gogsum iyice tıkandı beze oldu bi suru bebekte acamıyo artık lahana sıcak soguk kompres hic bişey fayda etmiyor enfeksiyon olacak diye korkuyorum varmı degışik bi onerınız
Nen de aynı durumdayım çözüm bulursan bana da söyle

Arkadaşlar bebişlere d vitamini veriyor musunuz. Veriyorsanız kaç damla veriyorsunuz

2 damla veriyorum ben canim

Sicak dusun altinda ellerinle kendini sag canim bende birtek o ise yaramisti

Bebekler daha tam güçlü ememiyor tam bitiremiyorlar bence memeyi. Ben göğüs pompasıyla rahatlıyorum o süt içinde kalınca acaip ağrı yapyo bende de. Pompa da göğüs ucunu ağrıtıyo ama düşük seviyede açıp aynı anda göğüslerimi sıkıyorum hem ucu acımamış oluyo hem de uygulanan basınç içindeki sütü çıkarıyo

Benim ilk haftadan beri şiş tıkalı bezeler duruyor hala bebek acar dediler ama acmadı da duruyo öyle valla hlic bişe fayda etmedi antibiyotikte kullandm

Bu sol göğüsler neden ağrıyorsa benimde sol göğüs aynı durumda
Ben süt sağma makinesini değiştirdim yenisini aldım canım sütün miktarında pek bi değişiklik olmadı ama göğüs ağrısı konusunda çok ama çok fark var kiwi markasını kullanırken göğüslerim benimde ağrıyordu yeni aldığım makinede sağınca farkı çok iyi anladım ağrı filan hiç yok çok yumuşak çekiyor çok beğendim iyi ki almışım diyorum.

Sen hangisini aldın canım ben daha karar veremedim bu ara hiç onu düşünemedim

Bende mochi var o da ağrı yapmış olabilir mi?

Ucuna evde varsa tahinin yağını sür canım o bana iyi gelmişti bir de e vitamini kapsülünü iğne ucuyla del içinden yağ gibi birşey çıkıyor onu sür bebeğe vermeden yıka ama memeyi meme sertliği için sağma sıcak su ve havluyu ütüyle ısıt onu koy lahana kompres yap canım geçmiş olsun meme ucunu verme sadece bebeğe etrafına sütünden sağ biraz onu sür tamamını parmağınla sok Sadece meme ucunu alınca oluyor çoğunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…