- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
Aman canım dikkat et Allah korusun uyuyakalabilirsin...gözlerine mandal tak emzirirkenKızlar memeden yatağa koyunca uyanıyor diyorsunuz ya ben yorulunca ya da huysuz olduğunda yatarak emziriyorum ilk doğduğu zaman da hemoroid nedeniyle 10 gün yatarak emzirmiştim kendi kendine dalıp memeyi bırakıyor ben de yanında yatmaya devam ediyorum kokumu aldıkça daha derin uyuyor Arada gözünü açıyor bakıyor ben varım geri yatıyor belki dinlenmenize faydası olur sizde dinlenirsiniz memede tutmaktan yoruluyor insan bir süre sonra kendinize böyle uzanabilecek hatta şekerleme yapabilecek zaman yaratın
Mochi tam cekmio mastit yapıyo diye yorumlar okumuştumBende mochi var o da ağrı yapmış olabilir mi?
Çekiş gücü nasıl güzelmi.. bunuda çok övdüler ama aklım da aventin yeni modelinde kaldı burda Sadev önermişti onu da ..onun fiyatı baya yüksek lansinohtan karar veremedim... bu da işe yararsa ona o kadar para vermek istemiyorum..el pompasından iyidir tabi herhalükardaBen lansinoh dan çok memnun kaldım
Lansinoh cok yavas ben hiç sevmemiştim avent denemedim ama Bn alsam avent alırdımÇekiş gücü nasıl güzelmi.. bunuda çok övdüler ama aklım da aventin yeni modelinde kaldı burda Sadev önermişti onu da ..onun fiyatı baya yüksek lansinohtan karar veremedim... bu da işe yararsa ona o kadar para vermek istemiyorum..el pompasından iyidir tabi herhalükarda
Philips Avent aldım canım çekim gücünü beğendim kısa sürede göğsümü boşaltıyor tabi benim sütüm az geliyor belki ondan da kısa sürede boşaltıyor olabilirSen hangisini aldın canım ben daha karar veremedim bu ara hiç onu düşünemedim
Bende mochi var o da ağrı yapmış olabilir mi?
Ben beğendim benim ki 3 kademeli olan arkadaşın dediği 16 kademeli olandı ve o biraz fazla pahalıydı. Bence sütün varsa bi şekilde makine çekiyor yoksa hangi markayı alsanda aynı sonuç maalesef bende grupta acaba makinadan süt miktarı değişir mi diye çok düşünmüştüm ama benim ki değişmedi sadece göğüslerimin konfor açısından işine yaradı ki Buda bizim için önemli bişeyÇekiş gücü nasıl güzelmi.. bunuda çok övdüler ama aklım da aventin yeni modelinde kaldı burda Sadev önermişti onu da ..onun fiyatı baya yüksek lansinohtan karar veremedim... bu da işe yararsa ona o kadar para vermek istemiyorum..el pompasından iyidir tabi herhalükarda
O uyuyunca uyuyorum en ufak sesine de kalkıyorum şükürAman canım dikkat et Allah korusun uyuyakalabilirsin...gözlerine mandal tak emzirirken
Ben çok memnun kaldım ilk ay çok sağma yaptım hep memnun kaldım. Ama avent bence daha güzeldirÇekiş gücü nasıl güzelmi.. bunuda çok övdüler ama aklım da aventin yeni modelinde kaldı burda Sadev önermişti onu da ..onun fiyatı baya yüksek lansinohtan karar veremedim... bu da işe yararsa ona o kadar para vermek istemiyorum..el pompasından iyidir tabi herhalükarda
Ben bugün gittim bu şikayetlerle gayet normal dedi günde 4 parola kadar izin verdiKızlar göğsümse iğne batması ve gerilme hissi oluyor ara ara çok rahatsız edici bu normal mi ki sizde de oluyor mu yoksa doktora gitmem gerekir mi
Aa gerçekten mi çok teşekkür ederim ya içim rahatladı şuan geçmiş olsun size deBen bugün gittim bu şikayetlerle gayet normal dedi günde 4 parola kadar izin verdi
Ben de lansinoh tan çok memnunum o olmasa ne yapardım bilmiyorm bebeğim hiç ememiyor eğer Süt varsa çok kısa sürede sağıyoeBen çok memnun kaldım ilk ay çok sağma yaptım hep memnun kaldım. Ama avent bence daha güzeldir
Ya neden ememezler ki bnmkide Bn yukardan sıkınca ancak yutkunuyo emmiyo kendi deliricemBen de lansinoh tan çok memnunum o olmasa ne yapardım bilmiyorm bebeğim hiç ememiyor eğer Süt varsa çok kısa sürede sağıyoe
hemen başlattılar canım bizi topuk kanı vermeye gittiğimiz günKızlar bana sağlık ocagida hastanede d vitamini vermedk ne zamana kullanılmaya başlanıyor
Yapılacak her şeyi yapmışsın bence geç kalmadan bir genel cerraha görün. Bunların dışında sağ diyeceğim ama güçlü emen bir bebekse sapmaktan daha iyi açardı.Sol gogsum iyice tıkandı beze oldu bi suru bebekte acamıyo artık lahana sıcak soguk kompres hic bişey fayda etmiyor enfeksiyon olacak diye korkuyorum varmı degışik bi onerınız
Canım bu çaylardan bebeğe vermenin zararı yok mu ya? Kaç günlük sizinkibugün ilk kez oğluşu da alıp kvalidelere gittik yemeğe. valla bunalıyorum evde insan arıyorumbizden fazla izole yaşıyorlar kvalidem acayip titiz safiye gibi korona döneminde
ama oğluşun ıkınmaları devam edio. gündüz kimyom demleyip vermiştim. kakasını falan yaptı iyiydi akşam oldu yine başladık. eve geldik yıkadık masaj yaptım. bu sefer rezene kimyon anason karıştırıp demledim 2çay kaşığı verdim kalanı kendim içtim. şimdi kucağımda uyuyor
Genelde 15.gün başlanıyor canımKızlar bana sağlık ocagida hastanede d vitamini vermedk ne zamana kullanılmaya başlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?