19günlüğüz.valla ilkinde ben de çok düşünüyordum ama baktım kullanan çok bir sıkıntı olmuyor bebek de rahatlıyor şimdi oğlumda da rahatım. ben veriyorum iyi de geliyor. gaz damlası yerine doğal ürünCanım bu çaylardan bebeğe vermenin zararı yok mu ya? Kaç günlük sizinki
Bizim dr artık bebeklere ilk hafta sonrası başlıyoruz dedi. Ocean marka yazdı günde bir fıs sabahları veriyorum.Kızlar bana sağlık ocagida hastanede d vitamini vermedk ne zamana kullanılmaya başlanıyor
Benim bebeğimi tarif etmişsin resmen. Ya bu atakları nereden takip ediyosunuz uygulaması var mı bana da deyin.İlk atak haftamız hayırlı olsun öğleden beri doğru düzgün ne uyuyor ne emiyor hep memede ama resmen onunla savaş halinde gazı yok kaka yapıyor aç da değil bir yandan memeye kafa atıyor ağzından çıkarıp geri alıyor sinirli sinirli bir yandan tekme atıyor bir yandan da eliyle tırmalıyor beni öğleden beri böyleyiz babanın da benim de perti çıktı gece nasıl geçecek nasıl yorulmuyorlar öğleden beri 2 saat ancak uyumuşturatak haftası kiminde bir gün kiminde 1 hafta sürüyormuş bizimki bir gün olsun kıyamıyorum da çok huysuz
Canım ben kitaptan geçen resmini atmıştım ilk atak ortalama 5. Hafta 4.5-5.5 harf arası 40 haftalık doğum yaptıysan bu haftalar 38. Haftada doğum yaptıysan ort 7. Haftada oluyormuş ben resmi tekrar yükleyeyimBenim bebeğimi tarif etmişsin resmen. Ya bu atakları nereden takip ediyosunuz uygulaması var mı bana da deyin.
Bu memeye kafa atma olayı çok komik değil mi ya birden ağzından çıkarıp hırlayarak kafa ata ata tekrar meme arıyo. Süt az geliyo da ondan mı yapıyo diye düşünüyordum ben de.
Sonunda biz de temaslandık. Aynı odada maskeyle durunca bulaşan var mı kızlar. Eşimin işyerinde çıktı.
Allah ım inşallah vermez bu illeti
Benim bebeğimi tarif etmişsin resmen. Ya bu atakları nereden takip ediyosunuz uygulaması var mı bana da deyin.
Bu memeye kafa atma olayı çok komik değil mi ya birden ağzından çıkarıp hırlayarak kafa ata ata tekrar meme arıyo. Süt az geliyo da ondan mı yapıyo diye düşünüyordum ben de.
Sonunda biz de temaslandık. Aynı odada maskeyle durunca bulaşan var mı kızlar. Eşimin işyerinde çıktı.
Benimki geceleri hep 1 saat 2 saatte bir kalkıyor zaten. Daha 1 aylık yeni Olduk biz. 38. Hafta doğdu. Memeyle kavga da 2 haftadır var ara ara. Genelde sütü çekip çekip azaltınca yapıyo onu bence.Canım ben kitaptan geçen resmini atmıştım ilk atak ortalama 5. Hafta 4.5-5.5 harf arası 40 haftalık doğum yaptıysan bu haftalar 38. Haftada doğum yaptıysan ort 7. Haftada oluyormuş ben resmi tekrar yükleyeyim
Valla normalde de kafa atma olayı vardı ama onu memeyi ararken yapıyordu şimdi bildiğin öfkeden yapıyor memeyi alıyor çıkartıyor kafa atıyor tekrar alıyor oyuncak gibi tüm büyüme sancısını memeden çıkartıyor ki benim kız uyuyan bir bebekti bir günde herşey tersine döndü dün gece şüphelenmiştim çok kalkmazdı 1-2 saatte bir kalktı meme istedi atak öncesi gece çok uyanıp memeyi emer uyarırmış sonraki güne süt çok olsun ihtiyacım var ona diyeoradan dedim bu atak aç değil çünkü memeyi boşatmıyor bile çoğu oyun
Temas için üzgünüm ama artık kaçış yok hepimiz bir şekilde geçireceğiz umarım bulaş olmamıştır o kadar garip bir virüs ki aynı evde bulaş olmuyor dışarıda oluyor
Benim hastanede çalışan arkadaşlarımdan da duyduğum kadarıyla durum ilk günlerden daha vahim her ne kadar Bunalsam da çok fazla dışarı çıkmıyorum hele bebekle hastane dışı çıkmıyorum hiç çünkü gençlerde de eskisi gibi değil yoğun bakımların önemli bir kısmı 30-40 yaş arasıymış ve bulaş eskiye göre daha kolay oluyormuş Bitse gitse artık ne hamilelikiten birşey anladık ne doğumdan ne de bebekli hayattan hepten eve tıkıldık
Çaresizlik : Reflü yatağında ayakta sallamak bunu da yaptım.
Hiç anlamadım silikon uçla bir iki çekiyor ama asla göğsümden çekmiyor biberona alıştı sanırım onla çekerken on numara emiyor ama delircem artık. Bir de bu saatlerde sürekli yemek istiyor ağlama krizleri başlıyorYa neden ememezler ki bnmkide Bn yukardan sıkınca ancak yutkunuyo emmiyo kendi deliricem
Bir yandan o kdar hoşuma gidiyor ki o kafa atışı çok tatlı oluyor ama çok da üzülüyorum neden böyle yapıyor diye kocaman silikon uçta bile öyle yapıyor yavrum diyorum hadi göğüs ucu yok bulamazsın da bu koca uçta neyi arıyorsunBenim bebeğimi tarif etmişsin resmen. Ya bu atakları nereden takip ediyosunuz uygulaması var mı bana da deyin.
Bizimki nerdeyse 1 haftadır böyle sana da kolay gelsin cnm biz alısmaya başladık bile,İlk atak haftamız hayırlı olsun öğleden beri doğru düzgün ne uyuyor ne emiyor hep memede ama resmen onunla savaş halinde gazı yok kaka yapıyor aç da değil bir yandan memeye kafa atıyor ağzından çıkarıp geri alıyor sinirli sinirli bir yandan tekme atıyor bir yandan da eliyle tırmalıyor beni öğleden beri böyleyiz babanın da benim de perti çıktı gece nasıl geçecek nasıl yorulmuyorlar öğleden beri 2 saat ancak uyumuşturatak haftası kiminde bir gün kiminde 1 hafta sürüyormuş bizimki bir gün olsun kıyamıyorum da çok huysuz
Biz aynı yatakta uyuduk hastalığın ilk günü ama bulasması eşim hep negatif cıktı 2 kere test yaptırdıBenim bebeğimi tarif etmişsin resmen. Ya bu atakları nereden takip ediyosunuz uygulaması var mı bana da deyin.
Sanmıyorum gaz yaptıgını sadece cikolatası enerji vermiştir bebeğe yada krema ishal yapabilir gazlık bsy yok gibi ondaProfiterol gaz yaparmı ya dün aksam yedim yemez olaydım.oğlum sabahdan beri allahım anlatamaya gerek yok tahmin edersinizyıkadık az önce omzuma koyuyorm dalıyo besiğine koyuyorm uyanıyr emzigini veriyorm aglıyo mama meme veriyorum aglıyor ayaklar hep karında gazınıda cıkarttı eee daha
pzt ye randevu aldım emzirme ve sıcak iyi gelmiyor sanırım sutu artırıyor bunlar sertlik daha buyuyo soğuk denedim o daha iyi ama 2 saat sonra aynı oluyoYapılacak her şeyi yapmışsın bence geç kalmadan bir genel cerraha görün. Bunların dışında sağ diyeceğim ama güçlü emen bir bebekse sapmaktan daha iyi açardı.
Biz nerdeyse amuda kalkıp öyle sallayacagız sen yine iyisinÇaresizlik : Reflü yatağında ayakta sallamak bunu da yaptım.
Sütün coklugundan mı oluyor acaba bende de ilk 10 gün filan oldu sürekli sağıyorum 3 saatte Bi sonra gecti su an hiç agrı filan olmuyorpzt ye randevu aldım emzirme ve sıcak iyi gelmiyor sanırım sutu artırıyor bunlar sertlik daha buyuyo soğuk denedim o daha iyi ama 2 saat sonra aynı oluyo
Bu kavga bende de var 10 gundur devam edıyor meme degıstırıyorum sureklı alıyor cıkarıyor sonra bagrıyor gerı alıyor sut desen var gecer umarımBenimki geceleri hep 1 saat 2 saatte bir kalkıyor zaten. Daha 1 aylık yeni Olduk biz. 38. Hafta doğdu. Memeyle kavga da 2 haftadır var ara ara. Genelde sütü çekip çekip azaltınca yapıyo onu bence.
Bunun ataksızı böyleyse ataklısı nasıl olacak
Şu sıra etraf. Çok fena gerçekten de.
Aynen hamilelik evde geçti, bebişler de evde büyüyor bu seneyi komple kapatıcaz galiba. Sağlık afiyet olsun inşallah. Da artık napalım
Alışma alışma geçecek canım eskiye döneceklerBizimki nerdeyse 1 haftadır böyle sana da kolay gelsin cnm biz alısmaya başladık bile,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?