Bnmki memeyi seviyo ama beslenmek için değil uyumak için emzik gbi kullanıyoHiç anlamadım silikon uçla bir iki çekiyor ama asla göğsümden çekmiyor biberona alıştı sanırım onla çekerken on numara emiyor ama delircem artık. Bir de bu saatlerde sürekli yemek istiyor ağlama krizleri başlıyor
Biz yanındayız canım merak etme. Ne yapalım birvsüre böyle olacak. Klasik oacak ama gece gündüz uyudukları zaman hemen uyumak lazım mümkün mertebe. Allah hepimize kolaylık versinYa kızlar bu nasıl olacak saat 2 ye geliyordu emzirdim hala uyutamıyorum ama umudum var. Tam uyutacağım diğer emzirme saati gelecek. Biz bu uykusuzlukla ne yapacağız. En çok da gıcık olduğum ben böyle uğraşırken herkes uyuyor. Bir de sabah sanki bütün gece uyumamışlar gibi havalar. Yok çok erken kalkıyormuşuz vs.
Bende oyle dusunuyorum Benimkide zaten 15 gunlukkken falan ates yaptı sisti dahada iyileşmediSütün coklugundan mı oluyor acaba bende de ilk 10 gün filan oldu sürekli sağıyorum 3 saatte Bi sonra gecti su an hiç agrı filan olmuyor
memede uyumuyorsa yatakta zor dalıyorlar. bende emzirdim koydum bu sefer kaka yaptı. alt açılınca uyku da açıldı tabi. verdim emziği ağzına hala uyuyacak. bekliyorum başını.Ya kızlar bu nasıl olacak saat 2 ye geliyordu emzirdim hala uyutamıyorum ama umudum var. Tam uyutacağım diğer emzirme saati gelecek. Biz bu uykusuzlukla ne yapacağız. En çok da gıcık olduğum ben böyle uğraşırken herkes uyuyor. Bir de sabah sanki bütün gece uyumamışlar gibi havalar. Yok çok erken kalkıyormuşuz vs.
Canım bize doktor hastane çıkışı yazdı d vitaminini. Ocean vitamin d3 olanı yazmıştı. Katkı maddesi olmayan en doğal d vitamini. Hemen başlayın dedi. Eczaneden alırken doktorunuza sorun 15. gün başlanıyo demişler eşime. Doktoruma sordum, hemen başlayın dedi.Kızlar bana sağlık ocagida hastanede d vitamini vermedk ne zamana kullanılmaya başlanıyor
Minicik bebeğe kızmak neye çözüm olur ki? Eşin henüz kavrayamamış bence ebeveyn olmayı. Ben her zaman şunu savunuyorum; biz istediğimiz için dünyaya geldi yavrularımız. O yüzden kızmaya hiç hakkımız yok. Onlar acı çekerken hele bir de bizim onlara kızmaya hakkımız yok. Bebeklerin bunları yaşadığını, yaşattığını bilerek anne-baba oluyoruz. Belki zamanla alışır o da.bizde gaz olayi gecsin diye bebelac golda gectik bugun simdide kabiz oldu kaka yapamadigi icin ikiniyor kizlar bazen kendimi cok caresiz hissediyorum esimle yalniziz kimsemiz yok burda cocugu esime verdigim zamanda agladiginda falan kiziyor kucucuk cocuga ama ona vermesem ben perperisanim nolcak boyle bilmiyorum istiyor ki cocuk yesin yatsin sesi cikmasin ama oyle olmuyor iste oyaliycam uyutucam diye canim cikiyor bizim atak haftamizda bu hafta mi o zaman 39da dogum yaptim 6 haftalik simdi
Gazın mama markasıyla ilgisi yok ki biberondan kaynaklanıyorbizde gaz olayi gecsin diye bebelac golda gectik bugun simdide kabiz oldu kaka yapamadigi icin ikiniyor kizlar bazen kendimi cok caresiz hissediyorum esimle yalniziz kimsemiz yok burda cocugu esime verdigim zamanda agladiginda falan kiziyor kucucuk cocuga ama ona vermesem ben perperisanim nolcak boyle bilmiyorum istiyor ki cocuk yesin yatsin sesi cikmasin ama oyle olmuyor iste oyaliycam uyutucam diye canim cikiyor bizim atak haftamizda bu hafta mi o zaman 39da dogum yaptim 6 haftalik simdi
kesinlikle ayni fikirdeyim kucucuk bebek ne anlasin zaten bana surekli sen kucaga alistirdin sen sallamaya alistirdin falan yapiyor belki yanlislar yaptim ama tek basina ilk bebegini buyutmek kolay degil kiCanım bize doktor hastane çıkışı yazdı d vitaminini. Ocean vitamin d3 olanı yazmıştı. Katkı maddesi olmayan en doğal d vitamini. Hemen başlayın dedi. Eczaneden alırken doktorunuza sorun 15. gün başlanıyo demişler eşime. Doktoruma sordum, hemen başlayın dedi.
Minicik bebeğe kızmak neye çözüm olur ki? Eşin henüz kavrayamamış bence ebeveyn olmayı. Ben her zaman şunu savunuyorum; biz istediğimiz için dünyaya geldi yavrularımız. O yüzden kızmaya hiç hakkımız yok. Onlar acı çekerken hele bir de bizim onlara kızmaya hakkımız yok. Bebeklerin bunları yaşadığını, yaşattığını bilerek anne-baba oluyoruz. Belki zamanla alışır o da.
anticolic biberonlar varmis canim ondan aldim birde bakalimGazın mama markasıyla ilgisi yok ki biberondan kaynaklanıyor
Ben de aynı tepkileri duyuyorum ben işe başlayınca ne olacakmış bu düzen değişmeliymiş herkes o kadar konuşuyor ki eşim doktordan randevu aldı neden bizim çocuğumuz böyle diye doktora götürecekmiş.kesinlikle ayni fikirdeyim kucucuk bebek ne anlasin zaten bana surekli sen kucaga alistirdin sen sallamaya alistirdin falan yapiyor belki yanlislar yaptim ama tek basina ilk bebegini buyutmek kolay degil ki
bende hep oyle okudum hatta doktorumda olabildigince kucaginda dursun dedi sutunede faydasi olur dedi kucucuk zaten onlarin bize ihtiyaci var aglarken falan nasil almiyim kucagima Rabbim yardimcimiz olsun aksam esim banada bu bebek niye boyle normal degil diyorBen de aynı tepkileri duyuyorum ben işe başlayınca ne olacakmış bu düzen değişmeliymiş herkes o kadar konuşuyor ki eşim doktordan randevu aldı neden bizim çocuğumuz böyle diye doktora götürecekmiş.
Bir kitap almıştım hamilelikte bitiremedim güvenli bağlanma,uyku diye açtım okudum eşime 4 aya kadar bebek nasıl nerede uyumak isterse öyle davranın bütün eğitimler alışkanlıklar 4 ayda başlar annesiyle uyumak istiyorsa annesiyle memeyle uyumak istiyorsa memeyle uyusun yazıyor gelişim psikoloğu yazar da .
Misafirimiz geldi dün kızı 2nci sınıfa gidiyor kızım hala akşam bizimle hatta kafası koynumda uyuyor ayıramıyoruz zar zor haftada bir kez kendi yatağında uyuyor dedi.bende hep oyle okudum hatta doktorumda olabildigince kucaginda dursun dedi sutunede faydasi olur dedi kucucuk zaten onlarin bize ihtiyaci var aglarken falan nasil almiyim kucagima Rabbim yardimcimiz olsun aksam esim banada bu bebek niye boyle normal degil diyor
ay bu dönemde yatılı misafir çıldırma sebebi zaten. bir de eşinin o tepkisiO kadar sinirliyim ki evde yatılı misafirlerim var eşimin akrabaları, normalde sabaha doğru bebeğim gaz sancıları başlayınca içerdeki odalara geçerim anakucağı falan oyaların bugün yine kakasını yapamadı üç saattir kucağımda duruyor poposuna biraz yag süreyim dedim bizimki iyice aglamaya başladı hızlıca altını kapatıyordum eşim uyuyor sağolsun döndü çocuğu bir gün öldüreceksin ağlatmaktan çatlayacak dedi çıldırcam ya nasıl bir kelime yardım etmesini geçtim artık öldürmek ne demek
Ben uyutmuyorum eşimi altını değişeceğimde alt açma bezini serer misin diye uyandırıyorum yatıracağımda örtüsünü yatağa serer misin diye biraz senin kucağında dursun diye kaldırıyorumO kadar sinirliyim ki evde yatılı misafirlerim var eşimin akrabaları, normalde sabaha doğru bebeğim gaz sancıları başlayınca içerdeki odalara geçerim anakucağı falan oyaların bugün yine kakasını yapamadı üç saattir kucağımda duruyor poposuna biraz yag süreyim dedim bizimki iyice aglamaya başladı hızlıca altını kapatıyordum eşim uyuyor sağolsun döndü çocuğu bir gün öldüreceksin ağlatmaktan çatlayacak dedi çıldırcam ya nasıl bir kelime yardım etmesini geçtim artık öldürmek ne demek
Minicik bebeğin olduğu eve yatılı misafir neden geliyor? İnsanlar ne kadar anlayışsız ya.O kadar sinirliyim ki evde yatılı misafirlerim var eşimin akrabaları, normalde sabaha doğru bebeğim gaz sancıları başlayınca içerdeki odalara geçerim anakucağı falan oyaların bugün yine kakasını yapamadı üç saattir kucağımda duruyor poposuna biraz yag süreyim dedim bizimki iyice aglamaya başladı hızlıca altını kapatıyordum eşim uyuyor sağolsun döndü çocuğu bir gün öldüreceksin ağlatmaktan çatlayacak dedi çıldırcam ya nasıl bir kelime yardım etmesini geçtim artık öldürmek ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?