2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
O çay bize de iyi geldi sanırım. Yada bir önceki gece 4e kadar ağlamasının acısını çıkardı bilemiyorum
Elimdeki harvey nurse bitsin ihtiyaç duymam inşallah ama duyarsam ondan alıcam bende

Bende uyutmuyorum. Emzirdikten sonra hemen eşime veriyorum gazını çıkar diye. Kolik saatlerinde de paylaştık saatleri. 1saat o kucağında gezdiriyor evde 1 saat ben. Yok öyle rahat rahat uyumalar

Bende oyle dusunuyorum Benimkide zaten 15 gunlukkken falan ates yaptı sisti dahada iyileşmedi
İşte o cok süt doluyor boşaltamayınca da şişlik sızlama oluyor ben korkumdan 2 3 saatte Bi sağdım ztane buzlukta onyğzden cok süt birikti smdi o sütün 3 de 1 anca var

İşte gazdı ağlamaydı öyle alıştırıyoruz o yüzden bizimkide omzumuzda uyuyor cok aglıyordu sussun diye her yolu deniyor insan cocuk ta alısıyo mecburen

Biz yanındayız canım merak etme. Ne yapalım birvsüre böyle olacak. Klasik oacak ama gece gündüz uyudukları zaman hemen uyumak lazım mümkün mertebe. Allah hepimize kolaylık versin
Nerde uyuyacağım gündüz evde 4,5 yaşında bit tane daha var. 11-12 gibi yatar sabah 7:30 da kalkar koşa koşa bizi uyandırmaya gelir. Biz o ara yeni uyumuş oluruz falan. İlk 4 ay diyor herkes ama keşke 4 aydan sonra işler düzelse öyle olmuyor ne yazık ki.
Tereyağ pekmez kaynatmak nasıl oluyor. Ben artık KBB ye gitmeye karar verdim. Bir senedir boğazım felaket geçiremedim. Bir denemediğim dediğin kaldı. Yan etkisi de süt arrtırmaysa ne ala.
memede uyumuyorsa yatakta zor dalıyorlar. bende emzirdim koydum bu sefer kaka yaptı. alt açılınca uyku da açıldı tabi. verdim emziği ağzına hala uyuyacak. bekliyorum başını.
Memede uyuyor yatağa koyduğum an sanki yatakta çivi var hemen açıyor gözleri. Ben 4 de uyutmayı başardım.
Bırak götürsün sen ne kadar anlatsam anlamaz bir de doktordan duysun. Hatta doktor değil de çocuk gelişimciye ikna et. O daha güzel açıklar.
Klasik babam. 35 yaşına geldim. Hala bizde birşey olsun anneme sen yaptın der. Bize de çocuk yolda yürürken ayağı takılıp düşse ili saat kıyamet kopar düşürdünüz çocuğu bir dikkat etmiyorsunuz diye. Ona kalsa 5 yaşındaki çocuğu düşmesin diye kucakta taşıyacağız sürekli. Hasta olsa biz ettik. Su içerken boğulsa biz yaptık. Babam biz büyürken dışardaydı hep annem bizi yalnız büyüttü. Bakıma ortak olmayınca konuşmak kolay sanırım. Bence bakıma ortak etmek gerekiyor. Ben de gece eşimi pek kaldırmam ama 2 sefer kaldırdım. Görsün ne yaşadığımızı. Bence ağladığında gece çok yorgunum diye bir iki defa kaldırıp verip kucağına uyuyun. Baksın ne çaresizlik o.

Damla işe yararsa haber verir misin :) bende denemek istiyorum onu. Aquline, nurse harveys şurup, nurse harveys colex bunlar bende sadece 1 gün işe yaradı

Bende gaz icin her damlayi kullananlardanim ama cogu katki maddeleri iceriyor zaten ise yaradigi da yok cok kiziyorum kendime kucucuk bebege bussuru sey icirdim diye

sleepy kullanan anneler bunun 2 numarası da baya küçük ya. direk 3e geçicem. oğluş 4 kg olmuştur herhalde. 3 kullananlar kaç günlük bebekleriniz. biz bugün 20günlüğüz.2 nodan küçük bir paket almıştım allahtan. direk 3 alayım bari

Ben 2 kullanıuorum benimki de 4 olmuştur. Ama küçük gelmiyor bana. Bol olsa taşar gibi. Bilemedim

Ben 2 kullanıuorum benimki de 4 olmuştur. Ama küçük gelmiyor bana. Bol olsa taşar gibi.

Biogaia damla ile ilgili işe yarıyor mu bilemedim. Gündüz gece yine ıkınmaları oluyor. Çok ıkınınca altını açıp bacaklarını kaldırıp karnına bastırıyorum dizlerden kırıp o sırada da makatına mendille bastırıp açtırarak çekiyorum. Bunu bi beş dakika yapıyorum. O vakum etkisiyle bazen gazını hatta kakasını bikaç seferde çıkartıyor. Bazen çıkartamıyor. Yanlız dikkat edin ilk zamanlar üstten aşağı komple b.ka battığım oldu.

İşte o cok süt doluyor boşaltamayınca da şişlik sızlama oluyor ben korkumdan 2 3 saatte Bi sağdım ztane buzlukta onyğzden cok süt birikti smdi o sütün 3 de 1 anca var
Makinam mahvediyodu beni 2 kere sagsam gogus ucum yarılıyo hastane tipi kiralıcam yarın bakıyımda süte de uzulme gogusler akıllandı yetecek kadar uretiyor fazlasıda azıda sıkıntı

Ben 1den direkt 3e geçtim 32 gün oldu kilo bir hafta önce 4bucuktu 3 bol kalıyor alttan ama uzunluğu bele doğru taşma konusunda da iyi oluyor tam bitiş yerinde kalıyor bazen kakası

Şöyle dirseğin ile bir tane geçirip çok sevdiği akrabalarının yanına yollasaydın ya

Bu sleepy nin ayarı yok 3 numara da büyük 1. Ay kontrolünde 4 kiloyu geçmişti bir bebeğim..

Biz Biogaia kullandığımız halde 2 günde 1 kaka yapıyoruz

Anason, rezene, kimyon çayı bize de yaradı kakalarını yapmaları için yapmadağım şey kalmadı dün gece o çaydan vetdim şimdi kakalarını yaptılar bildiğiniz kabızdı benim bebekler..

Bende gaz icin her damlayi kullananlardanim ama cogu katki maddeleri iceriyor zaten ise yaradigi da yok cok kiziyorum kendime kucucuk bebege bussuru sey icirdim diye
Bende çok kızıyorum. Kıyafetin, deterjanın organiğini al ama bir sürü kimyasala maruz bırak. Çok üzülüyorum.
Ama acı çekmesine de dayanamıyorum me yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…