- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
O çay bize de iyi geldi sanırım. Yada bir önceki gece 4e kadar ağlamasının acısını çıkardı bilemiyorumGünaydınnn
dün akşam rezene kimyon anason demleyip vermiştim oğluşa. kalanı da kendim içmiştim. iyi geldi. eski günlerdeki gibi gece bezleri kakalıydı hepuykumuzda iyiydi. 3saatte 1 uyandı kendiliğinden.
momys bliss gece damlası sipariş ettim ben gaz ve rahatlama için. arkadaşım çok övdü. yorumları da iyiydi nette. tabi her çocuğa aynı etkiyi göstermez ama şansımızı deneyelim dedik. çok gazlı bşr bebiş değiliz ama bundan sonra değişebilir belki.
Bende uyutmuyorum. Emzirdikten sonra hemen eşime veriyorum gazını çıkar diye. Kolik saatlerinde de paylaştık saatleri. 1saat o kucağında gezdiriyor evde 1 saat ben. Yok öyle rahat rahat uyumalarBen uyutmuyorum eşimi altını değişeceğimde alt açma bezini serer misin diye uyandırıyorum yatıracağımda örtüsünü yatağa serer misin diye biraz senin kucağında dursun diye kaldırıyorum
Rahata erince fikir vermeleri bol oluyor yaşarken öyle olmadığını görsün en azından
İşte o cok süt doluyor boşaltamayınca da şişlik sızlama oluyor ben korkumdan 2 3 saatte Bi sağdım ztane buzlukta onyğzden cok süt birikti smdi o sütün 3 de 1 anca varBende oyle dusunuyorum Benimkide zaten 15 gunlukkken falan ates yaptı sisti dahada iyileşmedi
İşte gazdı ağlamaydı öyle alıştırıyoruz o yüzden bizimkide omzumuzda uyuyor cok aglıyordu sussun diye her yolu deniyor insan cocuk ta alısıyo mecburenMisafirimiz geldi dün kızı 2nci sınıfa gidiyor kızım hala akşam bizimle hatta kafası koynumda uyuyor ayıramıyoruz zar zor haftada bir kez kendi yatağında uyuyor dedi.
Ben de eşime bir de şu kadarcık çocuğu yadırgıyorsun dedim neyse ki iyi denk geldi bu mevzu.
Nerde uyuyacağım gündüz evde 4,5 yaşında bit tane daha var. 11-12 gibi yatar sabah 7:30 da kalkar koşa koşa bizi uyandırmaya gelir. Biz o ara yeni uyumuş oluruz falan. İlk 4 ay diyor herkes ama keşke 4 aydan sonra işler düzelse öyle olmuyor ne yazık ki.Biz yanındayız canım merak etme. Ne yapalım birvsüre böyle olacak. Klasik oacak ama gece gündüz uyudukları zaman hemen uyumak lazım mümkün mertebe. Allah hepimize kolaylık versin
Tereyağ pekmez kaynatmak nasıl oluyor. Ben artık KBB ye gitmeye karar verdim. Bir senedir boğazım felaket geçiremedim. Bir denemediğim dediğin kaldı. Yan etkisi de süt arrtırmaysa ne ala.Bende bu saatte süt saganlardanim bebis azcik emdi uyudu gogsum sismis nerdeyse sütler bosa akiyor bide agrisi var masallah 2 gündür sütüm bol bogazim agriyor diye tereyag ve pekmez kaynatip iciyorum sanirim onun etkisi hic bu kadar olmamisti
Memede uyuyor yatağa koyduğum an sanki yatakta çivi var hemen açıyor gözleri. Ben 4 de uyutmayı başardım.memede uyumuyorsa yatakta zor dalıyorlar. bende emzirdim koydum bu sefer kaka yaptı. alt açılınca uyku da açıldı tabi. verdim emziği ağzına hala uyuyacak. bekliyorum başını.
Bırak götürsün sen ne kadar anlatsam anlamaz bir de doktordan duysun. Hatta doktor değil de çocuk gelişimciye ikna et. O daha güzel açıklar.Ben de aynı tepkileri duyuyorum ben işe başlayınca ne olacakmış bu düzen değişmeliymiş herkes o kadar konuşuyor ki eşim doktordan randevu aldı neden bizim çocuğumuz böyle diye doktora götürecekmiş.
Bir kitap almıştım hamilelikte bitiremedim güvenli bağlanma,uyku diye açtım okudum eşime 4 aya kadar bebek nasıl nerede uyumak isterse öyle davranın bütün eğitimler alışkanlıklar 4 ayda başlar annesiyle uyumak istiyorsa annesiyle memeyle uyumak istiyorsa memeyle uyusun yazıyor gelişim psikoloğu yazar da .
Klasik babam. 35 yaşına geldim. Hala bizde birşey olsun anneme sen yaptın der. Bize de çocuk yolda yürürken ayağı takılıp düşse ili saat kıyamet kopar düşürdünüz çocuğu bir dikkat etmiyorsunuz diye. Ona kalsa 5 yaşındaki çocuğu düşmesin diye kucakta taşıyacağız sürekli. Hasta olsa biz ettik. Su içerken boğulsa biz yaptık. Babam biz büyürken dışardaydı hep annem bizi yalnız büyüttü. Bakıma ortak olmayınca konuşmak kolay sanırım. Bence bakıma ortak etmek gerekiyor. Ben de gece eşimi pek kaldırmam ama 2 sefer kaldırdım. Görsün ne yaşadığımızı. Bence ağladığında gece çok yorgunum diye bir iki defa kaldırıp verip kucağına uyuyun. Baksın ne çaresizlik o.O kadar sinirliyim ki evde yatılı misafirlerim var eşimin akrabaları, normalde sabaha doğru bebeğim gaz sancıları başlayınca içerdeki odalara geçerim anakucağı falan oyaların bugün yine kakasını yapamadı üç saattir kucağımda duruyor poposuna biraz yag süreyim dedim bizimki iyice aglamaya başladı hızlıca altını kapatıyordum eşim uyuyor sağolsun döndü çocuğu bir gün öldüreceksin ağlatmaktan çatlayacak dedi çıldırcam ya nasıl bir kelime yardım etmesini geçtim artık öldürmek ne demek
Damla işe yararsa haber verir misin :) bende denemek istiyorum onu. Aquline, nurse harveys şurup, nurse harveys colex bunlar bende sadece 1 gün işe yaradıBen de aynı tepkileri duyuyorum ben işe başlayınca ne olacakmış bu düzen değişmeliymiş herkes o kadar konuşuyor ki eşim doktordan randevu aldı neden bizim çocuğumuz böyle diye doktora götürecekmiş.
Bir kitap almıştım hamilelikte bitiremedim güvenli bağlanma,uyku diye açtım okudum eşime 4 aya kadar bebek nasıl nerede uyumak isterse öyle davranın bütün eğitimler alışkanlıklar 4 ayda başlar annesiyle uyumak istiyorsa annesiyle memeyle uyumak istiyorsa memeyle uyusun yazıyor gelişim psikoloğu yazar da .
Yanlış alıntı olduDamla işe yararsa haber verir misin :) bende denemek istiyorum onu. Aquline, nurse harveys şurup, nurse harveys colex bunlar bende sadece 1 gün işe yaradı
Ben 2 kullanıuorum benimki de 4 olmuştur. Ama küçük gelmiyor bana. Bol olsa taşar gibi. Bilemedimsleepy kullanan anneler bunun 2 numarası da baya küçük ya. direk 3e geçicem. oğluş 4 kg olmuştur herhalde. 3 kullananlar kaç günlük bebekleriniz. biz bugün 20günlüğüz.2 nodan küçük bir paket almıştım allahtan. direk 3 alayım bari
Ben 2 kullanıuorum benimki de 4 olmuştur. Ama küçük gelmiyor bana. Bol olsa taşar gibi.sleepy kullanan anneler bunun 2 numarası da baya küçük ya. direk 3e geçicem. oğluş 4 kg olmuştur herhalde. 3 kullananlar kaç günlük bebekleriniz. biz bugün 20günlüğüz.2 nodan küçük bir paket almıştım allahtan. direk 3 alayım bari
Makinam mahvediyodu beni 2 kere sagsam gogus ucum yarılıyo hastane tipi kiralıcam yarın bakıyımda süte de uzulme gogusler akıllandı yetecek kadar uretiyor fazlasıda azıda sıkıntıİşte o cok süt doluyor boşaltamayınca da şişlik sızlama oluyor ben korkumdan 2 3 saatte Bi sağdım ztane buzlukta onyğzden cok süt birikti smdi o sütün 3 de 1 anca var
Ben 1den direkt 3e geçtim 32 gün oldu kilo bir hafta önce 4bucuktu 3 bol kalıyor alttan ama uzunluğu bele doğru taşma konusunda da iyi oluyor tam bitiş yerinde kalıyor bazen kakasısleepy kullanan anneler bunun 2 numarası da baya küçük ya. direk 3e geçicem. oğluş 4 kg olmuştur herhalde. 3 kullananlar kaç günlük bebekleriniz. biz bugün 20günlüğüz.2 nodan küçük bir paket almıştım allahtan. direk 3 alayım bari
Şöyle dirseğin ile bir tane geçirip çok sevdiği akrabalarının yanına yollasaydın yaO kadar sinirliyim ki evde yatılı misafirlerim var eşimin akrabaları, normalde sabaha doğru bebeğim gaz sancıları başlayınca içerdeki odalara geçerim anakucağı falan oyaların bugün yine kakasını yapamadı üç saattir kucağımda duruyor poposuna biraz yag süreyim dedim bizimki iyice aglamaya başladı hızlıca altını kapatıyordum eşim uyuyor sağolsun döndü çocuğu bir gün öldüreceksin ağlatmaktan çatlayacak dedi çıldırcam ya nasıl bir kelime yardım etmesini geçtim artık öldürmek ne demek
Bu sleepy nin ayarı yok 3 numara da büyük 1. Ay kontrolünde 4 kiloyu geçmişti bir bebeğim..sleepy kullanan anneler bunun 2 numarası da baya küçük ya. direk 3e geçicem. oğluş 4 kg olmuştur herhalde. 3 kullananlar kaç günlük bebekleriniz. biz bugün 20günlüğüz.2 nodan küçük bir paket almıştım allahtan. direk 3 alayım bari
Of evet :) kaç saat uyudum acabaYanlış alıntı oldu
Biz Biogaia kullandığımız halde 2 günde 1 kaka yapıyoruzBiogaia damla ile ilgili işe yarıyor mu bilemedim. Gündüz gece yine ıkınmaları oluyor. Çok ıkınınca altını açıp bacaklarını kaldırıp karnına bastırıyorum dizlerden kırıp o sırada da makatına mendille bastırıp açtırarak çekiyorum. Bunu bi beş dakika yapıyorum. O vakum etkisiyle bazen gazını hatta kakasını bikaç seferde çıkartıyor. Bazen çıkartamıyor. Yanlız dikkat edin ilk zamanlar üstten aşağı komple b.ka battığım oldu.
Bende çok kızıyorum. Kıyafetin, deterjanın organiğini al ama bir sürü kimyasala maruz bırak. Çok üzülüyorum.Bende gaz icin her damlayi kullananlardanim ama cogu katki maddeleri iceriyor zaten ise yaradigi da yok cok kiziyorum kendime kucucuk bebege bussuru sey icirdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?