2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya neden ememezler ki bnmkide Bn yukardan sıkınca ancak yutkunuyo emmiyo kendi deliricem

Kac gunluk oldu cnm benimki 28.gunden sonra emmeye basladi meger sutumde varmis bosuna mama vermisim emmiyormus meger 1aylik olunca cok gucleniyor ceneleri

Kızlar bana sağlık ocagida hastanede d vitamini vermedk ne zamana kullanılmaya başlanıyor

Bana saglik ocagi 15.gun basla dedi doktor ilk hafta baslatti

Kızlar annem dün kaşıntınm için iyi gelir diye ısırgan otu kaynattı..ona iyi gelmedi ama bir saat geçmedi üstünden şişmeyen memeler şişti süt yaptı haberiniz olsun muhakkak deneyin..
Kuzum bu kaşıntı ne olacak sende acaba önceden alerji yapmayan birşey kasinti mi yaptı sende arada mesajları kaçırıyorum kusra bakma

Benimki yaklasik 4 bucuk kilo hala prima 1 numara kullaniyorum. Bantlari biraz geriye yapistirip gibek kismini de az katlarsaniz daha kucuk numaralar olur bence. 20 gunlukken 3 numara kullanan 3 aylikken ne kullanacak?

Esimden Allah razi olsun nezaman seslensem kalkar evdeyse emzirme disinda bebek hep onda gaz isi zaten onun gorevi sabahlati uyuyim diye bebegi uyutup tost falan basiyor birde bana eş cok onemli kizlar o olsun yeter bana gercekten

Biz 25 günlüğüz hala 1 numara kullanıyoruz acaba küçük geliyor da ben mi anlamıyorum ki

iste benim esimde alisirsa buyuyuncede ister diyo bak gordun mu derdi kesin valla kim ne derse desin bebislerimiz nasil huzurluysa oyle olsun

Kuzum bu kaşıntı ne olacak sende acaba önceden alerji yapmayan birşey kasinti mi yaptı sende arada mesajları kaçırıyorum kusra bakma
Yok canım estağfurullah ne kusuru yeterince ilgilendin saol
Ben artık alerjik bişey olmadığına eminim ataklar seklinde geliyo cunku aniden bi acımaya başliyo avuc iclerim,ayaklarım... yaniyor kasiniyor duramiyorum o an aglatiyor resmen..kanlanıyor cildim dokunduğum yer uzun süre gecmiyor.. ondan cok korkuyorum zaten hiç normal basit bir kaşıntı değil...yarin gidicem bi dahiliye doktoruna insallah kötü bi durum yoktur simdiden onun stresi sardı..dogumuydu lohusaliktı gazdı sancıydı, uykusuz günler, corona derken birde bu cikti basima...cok yorgunum hemde cokk ..herşey düzelsin artık

Biz 25 günlüğüz hala 1 numara kullanıyoruz acaba küçük geliyor da ben mi anlamıyorum ki
Bende artık öyle düşünmeye başladım inan burda herkes 3 numaralardan bahsedince ya dedim bez küçük ben anlamıyorum ya da çocuk hiç büyümüyor hala aynıyız biz..3 numarayı ben ilk oğlumda bile kaç ay sonra kullanmıştım ki o çok iri ve tombul bir bebekti

Kendimi gördüm sen de ben günde bir mutlaka batıyorum hergün mü gafil avlanırım bebeğin kadar hergün benim de kıyafetler kirleniyor
Ikınmaya başlayınca biz de aynı pozisyonda bol pırtlı kaka yapıyoruz özellikle uykudan uyanınca enerji toplamış oluyor güzel ıkınıyor ama ıkınmazsa birşey gelmiyor

Alerji değil de bana strese bağlı gibi geliyor bir arkadaşım stresli günler geçirdiğinde tam senin anlattığın gibi semptomlar gösteriyordu canım birşey çıkmadı sen de çıkmayacak kurma düşünme hele kötü şeyleri aklına hiç getirme boşver Google amcayı hep diyorum ona kalsa hepimiz hastayız hepimiz kötüyüz
Bebiş nasıl bakalım güzel şeylerden konuşalım hadi havan degissin

Alla allaaa ilginç gerçekten bir sürü de 1 numara stokladım onları bitiririm bence ya biz böyle devam edelim anlarız herhalde sıkınca

Yok canım sizde bir sıkıntı yok sleepy de bir ayarsızlık var 1 numarası okadar küçük kü pramatüre bebeklere uygun 2 numarasıda 3 kilo olan bebeğe kullanabilirsin 3 numarası da çok büyük benim bebeklere büyük geliyor ortayı bulamamışlar..

İnşallah öyledir canım inşallahhh
Minnoşum gayet iyi teyzesi maşallah üzmüyor beni pek bu ara..arada gaz, sancı oluyor ama onlar normal artık şükür bu günlerimize..günden güne büyüyorlar yüz ifadeleri bile değişiyor gülümsüyor sanki bana abisine banamı öyle geliyor sizinkilerde tepki veriyormu yüzünüze inceliyormu etrafı

Alla allaaa ilginç gerçekten bir sürü de 1 numara stokladım onları bitiririm bence ya biz böyle devam edelim anlarız herhalde sıkınca
1 numara dediğin sleepy mi prima mı bende prima 1 numara aldım bebeklere oldu ama lastik izi kalıyor.. Slepy 2 olmuyor 3 ye büyük..

Hmm anladım canım bu ara başka bi marka kullan o zaman uygun bedende sonra dönersin istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…