- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Ya neden ememezler ki bnmkide Bn yukardan sıkınca ancak yutkunuyo emmiyo kendi deliricem
Kızlar bana sağlık ocagida hastanede d vitamini vermedk ne zamana kullanılmaya başlanıyor
Kuzum bu kaşıntı ne olacak sende acaba önceden alerji yapmayan birşey kasinti mi yaptı sende arada mesajları kaçırıyorum kusra bakmaKızlar annem dün kaşıntınm için iyi gelir diye ısırgan otu kaynattı..ona iyi gelmedi ama bir saat geçmedi üstünden şişmeyen memeler şişti süt yaptı haberiniz olsun muhakkak deneyin..
Benimki yaklasik 4 bucuk kilo hala prima 1 numara kullaniyorum. Bantlari biraz geriye yapistirip gibek kismini de az katlarsaniz daha kucuk numaralar olur bence. 20 gunlukken 3 numara kullanan 3 aylikken ne kullanacak?sleepy kullanan anneler bunun 2 numarası da baya küçük ya. direk 3e geçicem. oğluş 4 kg olmuştur herhalde. 3 kullananlar kaç günlük bebekleriniz. biz bugün 20günlüğüz.2 nodan küçük bir paket almıştım allahtan. direk 3 alayım bari
Ben uyutmuyorum eşimi altını değişeceğimde alt açma bezini serer misin diye uyandırıyorum yatıracağımda örtüsünü yatağa serer misin diye biraz senin kucağında dursun diye kaldırıyorum
Rahata erince fikir vermeleri bol oluyor yaşarken öyle olmadığını görsün en azından
Biz 25 günlüğüz hala 1 numara kullanıyoruz acaba küçük geliyor da ben mi anlamıyorum kisleepy kullanan anneler bunun 2 numarası da baya küçük ya. direk 3e geçicem. oğluş 4 kg olmuştur herhalde. 3 kullananlar kaç günlük bebekleriniz. biz bugün 20günlüğüz.2 nodan küçük bir paket almıştım allahtan. direk 3 alayım bari
iste benim esimde alisirsa buyuyuncede ister diyo bak gordun mu derdi kesin valla kim ne derse desin bebislerimiz nasil huzurluysa oyle olsunMisafirimiz geldi dün kızı 2nci sınıfa gidiyor kızım hala akşam bizimle hatta kafası koynumda uyuyor ayıramıyoruz zar zor haftada bir kez kendi yatağında uyuyor dedi.
Ben de eşime bir de şu kadarcık çocuğu yadırgıyorsun dedim neyse ki iyi denk geldi bu mevzu.
Yok canım estağfurullah ne kusuru yeterince ilgilendin saolKuzum bu kaşıntı ne olacak sende acaba önceden alerji yapmayan birşey kasinti mi yaptı sende arada mesajları kaçırıyorum kusra bakma
Bende artık öyle düşünmeye başladım inan burda herkes 3 numaralardan bahsedince ya dedim bez küçük ben anlamıyorum ya da çocuk hiç büyümüyor hala aynıyız biz..3 numarayı ben ilk oğlumda bile kaç ay sonra kullanmıştım ki o çok iri ve tombul bir bebektiBiz 25 günlüğüz hala 1 numara kullanıyoruz acaba küçük geliyor da ben mi anlamıyorum ki
Kendimi gördüm sen de ben günde bir mutlaka batıyorum hergün mü gafil avlanırımBiogaia damla ile ilgili işe yarıyor mu bilemedim. Gündüz gece yine ıkınmaları oluyor. Çok ıkınınca altını açıp bacaklarını kaldırıp karnına bastırıyorum dizlerden kırıp o sırada da makatına mendille bastırıp açtırarak çekiyorum. Bunu bi beş dakika yapıyorum. O vakum etkisiyle bazen gazını hatta kakasını bikaç seferde çıkartıyor. Bazen çıkartamıyor. Yanlız dikkat edin ilk zamanlar üstten aşağı komple b.ka battığım oldu.
Alerji değil de bana strese bağlı gibi geliyor bir arkadaşım stresli günler geçirdiğinde tam senin anlattığın gibi semptomlar gösteriyordu canım birşey çıkmadı sen de çıkmayacak kurma düşünme hele kötü şeyleri aklına hiç getirme boşver Google amcayı hep diyorum ona kalsa hepimiz hastayız hepimiz kötüyüzYok canım estağfurullah ne kusuru yeterince ilgilendin saol
Ben artık alerjik bişey olmadığına eminim ataklar seklinde geliyo cunku aniden bi acımaya başliyo avuc iclerim,ayaklarım... yaniyor kasiniyor duramiyorum o an aglatiyor resmen..kanlanıyor cildim dokunduğum yer uzun süre gecmiyor.. ondan cok korkuyorum zaten hiç normal basit bir kaşıntı değil...yarin gidicem bi dahiliye doktoruna insallah kötü bi durum yoktur simdiden onun stresi sardı..dogumuydu lohusaliktı gazdı sancıydı, uykusuz günler, corona derken birde bu cikti basima...cok yorgunum hemde cokk ..herşey düzelsin artık
Alla allaaa ilginç gerçekten bir sürü de 1 numara stokladım onları bitiririm bence ya biz böyle devam edelim anlarız herhalde sıkıncaBende artık öyle düşünmeye başladım inan burda herkes 3 numaralardan bahsedince ya dedim bez küçük ben anlamıyorum ya da çocuk hiç büyümüyor hala aynıyız biz..3 numarayı ben ilk oğlumda bile kaç ay sonra kullanmıştım ki o çok iri ve tombul bir bebekti
Yok canım sizde bir sıkıntı yok sleepy de bir ayarsızlık var 1 numarası okadar küçük kü pramatüre bebeklere uygun 2 numarasıda 3 kilo olan bebeğe kullanabilirsin 3 numarası da çok büyük benim bebeklere büyük geliyor ortayı bulamamışlar..Bende artık öyle düşünmeye başladım inan burda herkes 3 numaralardan bahsedince ya dedim bez küçük ben anlamıyorum ya da çocuk hiç büyümüyor hala aynıyız biz..3 numarayı ben ilk oğlumda bile kaç ay sonra kullanmıştım ki o çok iri ve tombul bir bebekti
İnşallah öyledir canım inşallahhhAlerji değil de bana strese bağlı gibi geliyor bir arkadaşım stresli günler geçirdiğinde tam senin anlattığın gibi semptomlar gösteriyordu canım birşey çıkmadı sen de çıkmayacak kurma düşünme hele kötü şeyleri aklına hiç getirme boşver Google amcayı hep diyorum ona kalsa hepimiz hastayız hepimiz kötüyüz
Bebiş nasıl bakalım güzel şeylerden konuşalım hadi havan degissin
1 numara dediğin sleepy mi prima mı bende prima 1 numara aldım bebeklere oldu ama lastik izi kalıyor.. Slepy 2 olmuyor 3 ye büyük..Alla allaaa ilginç gerçekten bir sürü de 1 numara stokladım onları bitiririm bence ya biz böyle devam edelim anlarız herhalde sıkınca
Hmm anladım canım bu ara başka bi marka kullan o zaman uygun bedende sonra dönersin istersen..Yok canım sizde bir sıkıntı yok sleepy de bir ayarsızlık var 1 numarası okadar küçük kü pramatüre bebeklere uygun 2 numarasıda 3 kilo olan bebeğe kullanabilirsin 3 numarası da çok büyük benim bebeklere büyük geliyor ortayı bulamamışlar..
Sleepy bnmki canım onla başladım poposuna yaradı devam ediyoruz1 numara dediğin sleepy mi prima mı bende prima 1 numara aldım bebeklere oldu ama lastik izi kalıyor.. Slepy 2 olmuyor 3 ye büyük..
Prima care aldım ama çok çabuk doluyorHmm anladım canım bu ara başka bi marka kullan o zaman uygun bedende sonra dönersin istersen..
Ama sleepy 1 numara çok küçük bebeğin kaç kilo benim ikiz ler 2460 ve 2860 doğdular onlara bile uzun kullanamadım 15 gün anca kullandımSleepy bnmki canım onla başladım poposuna yaradı devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?