2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cnm cuma günü yaptirdik 2 gün agri kesici kullandik 5 gun oldu iyilesti galiba dra WhatsApp tan foto atacaz
5 günde eski halina mi döndü tamamen peki?
Biz dün sünnet olduk bugün hiç ağrı kesici kullanmadık arada ciyakliyor kısa süreliğine.

Canım ne olduğunu bilmek zor burdan ama az çok bildiğim birşey var ki o da crp tek başına bir hastalık belirtisi değil ancak arkasında bir hastalıktan sonra yükselir bu kadar..vücutta ki hücre yıkımını gösterir.. yani genelde gribal enfeksiyonlar sonrası yükselir ve ayrıca evet bu kadar çok yükselebiliyor hatta daha fazla bile yükselebilir gayet normal..hemogramda wbc değerin yüksekmi o gösterir sana bir yol az çok..düşükse yani normal sınırlarındaysa bence antibiyotiklik bir durum yok...

Wbc de yüksek canım. Başladım antibiyotiğe bakalım birkaç güne iyileşmezsem dahiliyeye gideceğim. Kadın doğumcum yarın uğra bir bakayım dikişlere dedi ama çocuklarla gitmem zor. Yalnızım evde. Dikişlerden olsa ağrı falan olur herhalde. Bastırınca acı var sadece dikişlere o da normal herhalde.

Şişlik kızarıklık yok ama bastırınca biraz acı var normaldir herhalde o da bilmiyorum.Hangi doktora gideceğim onu da bilmiyorum. Geçmezse bir iki güne dahiliyeye giderim diyorum. Kaç günlerdir mahvoldum artık.

Cocuk kırkından sonra huy değiştirdi ya önceden mamayı ne kadar versem yiyodu şimdi 50 60 yiyip bırakıyor kırkına kdar doydugunu anlamıyordu yeni anlamaya basladı galiba
Cok guzel. Benimkinin de 40'i yarin. Bugun mama alirken ilk kez diliyle biberonu itip agzindan cikardi. Yavas yavas kendilerine gelecekler demek ki. 40'in buyusu bu olsa gerek.

Bebeğinizin tırnağını kaç günlükken kestiniz ve eldiveni ne kadar süre kullandınız? Bugün 19 günlük oldu ancak cesaret edebildim kesmeye eldiveni çıkarsammı artık?
Iki haftalik veya daha buyuktu sanirim. Ilk zamanlar tirnaklari kendiliginden soyuluyordu ve kendini de pek cizmiyordu. O yuzden pek eldiven kullanmadim. Sen de tirnaklari kesmissin zaten bir dene bakalim zaten eldivene gerek yokmus diyeceksin belki.

Kızlar merak ettiğim bir şey var. Bebeğiniz uyanıkken ağlamadan duruyor mu ? Benimki 10 dakika ana kucağında 10 dakika da altı açık durup ağlamaya başlıyor. Çok gazlı bir bebek ondan mı sürekli ağlaması yoksa Yenidoğanlar böyle mi olur ?

Canim.bizimkide uyanikken hep huysuz ki 40 gunluk oldu bugun ya hep memede olcak yada uyuycak en fazla 2 dk oyaliyosun hemen yine basliyor aglamaya

Cok guzel. Benimkinin de 40'i yarin. Bugun mama alirken ilk kez diliyle biberonu itip agzindan cikardi. Yavas yavas kendilerine gelecekler demek ki. 40'in buyusu bu olsa gerek.
Valla üzülüyodum beni hiç emmiyo mu emdikten sonra 120 cc mama iciyo diye simdi 50 60 icip bırakıyo cok sükür

bebekten bebeğe değişiyor canım.benim oğlum karnı toksa ve altı temizse 1 saat civarı ağlamadan duruyor anakucağında. eğer anakucağında sıkılırsa kucakta evi dolaşıyoruz kısa süreli.

Canim.bizimkide uyanikken hep huysuz ki 40 gunluk oldu bugun ya hep memede olcak yada uyuycak en fazla 2 dk oyaliyosun hemen yine basliyor aglamaya
Gazlı mı peki ?
bebekten bebeğe değişiyor canım.benim oğlum karnı toksa ve altı temizse 1 saat civarı ağlamadan duruyor anakucağında. eğer anakucağında sıkılırsa kucakta evi dolaşıyoruz kısa süreli.
Ya ne kadar güzel çok isterdim 1 saat ağlamadan görebileyim. Gazlı olduğu için mi yoksa kızım genel huysuz mu acaba Ağlamadan durduğu zaman sürekli gülüyor ona bile şükrediyorum artık

bizim şu an gaz problemimiz yok. 23günlüğüz benim kızımda sakindi oğlumdan tırsıyordum ama şimdilik iyiyiz maşallah

Aklında olsun diş problemlerindede yükseliyor sorunlu bi dişin varsa oda yükseltmiş olabilir.geçmiş olsun

Normal dogum yapan ve dikisleri olan arkadaslara sesleniyorum, 40 gunden sonra kil tuy temizliginu nasil yaptiniz?jilet kullanmiyorum agda yapsam bi zarari olurmuki?

Nasıl tutuyor eldiveni hala benimki şapka eldiven çorap sevmiyor üstünün örtülmesini de sevmiyor gece için kadife uyku tulumu alacağım
Eldiveni tutmuyor o cıkıyor sürekli de corap geciriyorum onada alıstı zaten ama sapka asla taktırmıuor bagırıyor sapka taktıgımmzaman sapkada cok yakısıyo ben cok severm ama takamıyorum

Bebekle alakalı canım benimki sabah 2saat akşam 2 saat uyanık.sabahları daha keyifli anakucağı ve oyun halısında oyalanıyo ağlamadan ama akşamki 2 saatin 1 saati kucaktayız oda geziyoruz diğer 1 saatide ana kucağı ve oyun halısı paylaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…