2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ya iyileşmemişim demiştim sağlık ocağına gittim tahlil yaptırdım. Crp 35 çıktı. İltihap da var nötrofiller vs de yüksek çıktı. Doktor bu kadar yüksek mastitte olmaz olsa olsa 10 a yükselir dedi. Zaten göğüsümde de hiçbirşey yok. Biz covidde o kadar yüksek görüyoruz dedi. Rahatsızlandığım 13 gün covid testi yaptırdığım 12 gün olacak. Evde başka rahatsızlanan olmadı ben covid olduğunu düşünmüyorum bu zamana kadar birileri mutlaka olurdu. O da başka hastalık böyle yükseltmez diyor. İzole et kendini dedi. Evde çocuklarla yalnızım Nasıl izole olacağım. Nedir bu durum bilemedim. Nereye gitsem.Antibiyotik yazdı kullansam mı?

Cok gecmis olsun. Covid testlerinin sonucu pek guvenilir degil. Covid pozitif 2 kisiyle ayni evi paylasan ve atesten halsizlige bir suru belirtisi olan srkadasimin testi 3 kez negatif cikti. Kan degerleri (pihtilasma) ve ciger tomografisi sonucunda covidctedavisine basladilar. Covidsen antibiyotigin ne faydasi olacak? Degilsen de belli ki baska bir enfeksiyon var. Ona gore tedavi verilmesi lazim.

Hayırlı olsun.
Bizde teramisin kullandık ağrı kesici calpol kullaniyoruz.Hangi sehirdi sizinki 1700 uygun geldi ben ankarada 2800 e yaptırdım.

Hayırlı olsun.
Bizde teramisin kullandık ağrı kesici calpol kullaniyoruz.Hangi sehirdi sizinki 1700 uygun geldi ben ankarada 2800 e yaptırdım.
Senin de hayırlı olsun ne zaman yaptınız? Biz bugün hiç ağrı kesici kullanmadık. Sanırım ağrısı kesildi çünkü acı acı ağlamadı hiç çok şükür. Samsundayım ben, biri uygun dedi sevindim sağ ol valla Ne kadar sürede iyileşti sizin

Kızlar hastane tipi pompayı kiraladı bugun ameda elit dunya varmı ne agrı var hem hızlı sagıyo hemde daha cok gogsu yara olan varsa tavsiye ederim

Cnm cuma günü yaptirdik 2 gün agri kesici kullandik 5 gun oldu iyilesti galiba dra WhatsApp tan foto atacaz

Kızlar merhaba sorum olacak bebegıme anne sutu verıyorum sadece kakası hala sıvı normal mı bır gunde bes altı bez degıstırıyoruz fazla gıbı gelıyor bana
Benimki 10 dan fazla yapyodu doktor normal dedi yinede tahlil ve ultrason yaptırdım bişi cıkmadı

Bebeğinizin tırnağını kaç günlükken kestiniz ve eldiveni ne kadar süre kullandınız? Bugün 19 günlük oldu ancak cesaret edebildim kesmeye eldiveni çıkarsammı artık?

Canım öncelikle cok geçmiş olsun covid testlerime ne kadar güvenilir bilmiyorum ama tam olarak belirtilerin neler Mastiti elediniz sezeryan mıydı doğum şeklin öyleyse ameliyat bölgesinde şişlik kızarıklık var mı vajinal doğumsa akıntıda değişiklik var mı koku vs rahim açılıyor sonuçta iki türlü doğumda o bölgede de bir enfeksiyon olabilir crp değerine bakılarak covid tanısı konulsaydı insanlar başka yöntem denemezdi keşke tomografi gibi ileri tetkik isteseymiş korona ihtimalini elemek için covidsen antibiyotik işe yaramayacak başka bir enfeksiyon varsa kullanmazsan ilerleyecek bilemedim anne sütüne cok etkisi yoktur sanırım sonuçta sezeryan sonrası da rutin antibiyotik kullanıyor zararı olsa o zamanda verilmez ya da yarar zarar dengesinde yararı ağır basıyor demekki mastit olunca bile kullanıyor ben senin yerinde olsam kullanırdım sanırım
Bebeğinizin tırnağını kaç günlükken kestiniz ve eldiveni ne kadar süre kullandınız? Bugün 19 günlük oldu ancak cesaret edebildim kesmeye eldiveni çıkarsammı artık?
Ben ilk hafta kullandım sadece tırnakları da kesmedim kendi kendine kırıyor Yarın törpüleyeceğim bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…