Bizimkide sıvı baya günde 3 4 yaptıgı oluyo bazen normal heralde gazı cıkarken su gibi yapıyor bazen deKızlar merhaba sorum olacak bebegıme anne sutu verıyorum sadece kakası hala sıvı normal mı bır gunde bes altı bez degıstırıyoruz fazla gıbı gelıyor bana
Aynen dedıgın gıbı hala seslı sıvı ve cok. Ne zaman duzelcek acabaBizimkide sıvı baya günde 3 4 yaptıgı oluyo bazen normal heralde gazı cıkarken su gibi yapıyor bazen de
Bizimde oyle belki kati gidaya gecince duzelirAynen dedıgın gıbı hala seslı sıvı ve cok. Ne zaman duzelcek acaba
Cok gecmis olsun. Covid testlerinin sonucu pek guvenilir degil. Covid pozitif 2 kisiyle ayni evi paylasan ve atesten halsizlige bir suru belirtisi olan srkadasimin testi 3 kez negatif cikti. Kan degerleri (pihtilasma) ve ciger tomografisi sonucunda covidctedavisine basladilar. Covidsen antibiyotigin ne faydasi olacak? Degilsen de belli ki baska bir enfeksiyon var. Ona gore tedavi verilmesi lazim.Kızlar ya iyileşmemişim demiştim sağlık ocağına gittim tahlil yaptırdım. Crp 35 çıktı. İltihap da var nötrofiller vs de yüksek çıktı. Doktor bu kadar yüksek mastitte olmaz olsa olsa 10 a yükselir dedi. Zaten göğüsümde de hiçbirşey yok. Biz covidde o kadar yüksek görüyoruz dedi. Rahatsızlandığım 13 gün covid testi yaptırdığım 12 gün olacak. Evde başka rahatsızlanan olmadı ben covid olduğunu düşünmüyorum bu zamana kadar birileri mutlaka olurdu. O da başka hastalık böyle yükseltmez diyor. İzole et kendini dedi. Evde çocuklarla yalnızım Nasıl izole olacağım. Nedir bu durum bilemedim. Nereye gitsem.Antibiyotik yazdı kullansam mı?
5 gunde bir yapmasi da gunde 5 kez yapmasi da normal. Duzelmesi gereken bibsey oldugunu sanmiyorum. Bizimki de mama da almasina ragmen gunde birkac kez kaka yapiyor.Aynen dedıgın gıbı hala seslı sıvı ve cok. Ne zaman duzelcek acaba
Hayırlı olsun.Evet normalde göz damlası olan bir krem verdi teramisin diye. Şimdilik iyi gidiyor. En son 7 saat önce ağrı kesici verdim, şimdilik sorun yok çok şükür. Acaba ağrısı geçmiş olabilir mi? O da paronax s diye bir fitil.
1700 tl idi her şey dahil.
Senin de hayırlı olsun ne zaman yaptınız? Biz bugün hiç ağrı kesici kullanmadık. Sanırım ağrısı kesildi çünkü acı acı ağlamadı hiç çok şükür. Samsundayım ben, biri uygun dedi sevindim sağ ol vallaHayırlı olsun.
Bizde teramisin kullandık ağrı kesici calpol kullaniyoruz.Hangi sehirdi sizinki 1700 uygun geldi ben ankarada 2800 e yaptırdım.
Cnm cuma günü yaptirdik 2 gün agri kesici kullandik 5 gun oldu iyilesti galiba dra WhatsApp tan foto atacazSenin de hayırlı olsun ne zaman yaptınız? Biz bugün hiç ağrı kesici kullanmadık. Sanırım ağrısı kesildi çünkü acı acı ağlamadı hiç çok şükür. Samsundayım ben, biri uygun dedi sevindim sağ ol vallaNe kadar sürede iyileşti sizin
Benimki 10 dan fazla yapyodu doktor normal dedi yinede tahlil ve ultrason yaptırdım bişi cıkmadıKızlar merhaba sorum olacak bebegıme anne sutu verıyorum sadece kakası hala sıvı normal mı bır gunde bes altı bez degıstırıyoruz fazla gıbı gelıyor bana
Cnm cuma günü yaptirdik 2 gün agri kesici kullandik 5 gun oldu iyilesti galiba dra WhatsApp tan foto atacaz ona göre belli olacak ama bence iyilesti dr zaten 5 gün demişti
sadece 1 gün taktik biz eldiven ve şapkaBebeğinizin tırnağını kaç günlükken kestiniz ve eldiveni ne kadar süre kullandınız? Bugün 19 günlük oldu ancak cesaret edebildim kesmeye eldiveni çıkarsammı artık?
Canım öncelikle cok geçmiş olsun covid testlerime ne kadar güvenilir bilmiyorum ama tam olarak belirtilerin neler Mastiti elediniz sezeryan mıydı doğum şeklin öyleyse ameliyat bölgesinde şişlik kızarıklık var mı vajinal doğumsa akıntıda değişiklik var mı koku vs rahim açılıyor sonuçta iki türlü doğumda o bölgede de bir enfeksiyon olabilir crp değerine bakılarak covid tanısı konulsaydı insanlar başka yöntem denemezdi keşke tomografi gibi ileri tetkik isteseymiş korona ihtimalini elemek içinKızlar ya iyileşmemişim demiştim sağlık ocağına gittim tahlil yaptırdım. Crp 35 çıktı. İltihap da var nötrofiller vs de yüksek çıktı. Doktor bu kadar yüksek mastitte olmaz olsa olsa 10 a yükselir dedi. Zaten göğüsümde de hiçbirşey yok. Biz covidde o kadar yüksek görüyoruz dedi. Rahatsızlandığım 13 gün covid testi yaptırdığım 12 gün olacak. Evde başka rahatsızlanan olmadı ben covid olduğunu düşünmüyorum bu zamana kadar birileri mutlaka olurdu. O da başka hastalık böyle yükseltmez diyor. İzole et kendini dedi. Evde çocuklarla yalnızım Nasıl izole olacağım. Nedir bu durum bilemedim. Nereye gitsem.Antibiyotik yazdı kullansam mı?
Ben ilk hafta kullandım sadeceBebeğinizin tırnağını kaç günlükken kestiniz ve eldiveni ne kadar süre kullandınız? Bugün 19 günlük oldu ancak cesaret edebildim kesmeye eldiveni çıkarsammı artık?
Ben hala kesmedim eldivenle kullanmaya devam ediyorumBebeğinizin tırnağını kaç günlükken kestiniz ve eldiveni ne kadar süre kullandınız? Bugün 19 günlük oldu ancak cesaret edebildim kesmeye eldiveni çıkarsammı artık?
Nasıl tutuyor eldiveni hala benimki şapka eldiven çorap sevmiyor üstünün örtülmesini de sevmiyor gece için kadife uyku tulumu alacağımBen hala kesmedim eldivenle kullanmaya devam ediyorum
Canım bizde hastaneden çıktığımızda verdiler d vitaminiyle ikisini prematüre olduğu içindir belkide kansızlık oluyor prematürelerdeKan ilacını niye kullanıyorsun canım
Tamam canım çok sağol alayım bendeCanım sordum ben ablama ocean ın Demir ilacı leke yapmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?