2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sizin orda var mıdır bilmiyorum. İstanbul’da hiç görmedim, ama nette belki bulunabilir. Tabi fiyatı baya tuzludur bu mevsimde. Geçen benimde canım çekmişti erik.

Nette de yok burda Türkiyeden buraya da kargolamazlar nasip ne yapalım mevsimini beklicem

Istersen icin rahat edicekse 1- 2 hafta daha bekle oda eziyet oluyor insana ama ben kendi dusune kadar beklemistim tabi doktor kontrolunde

Bayağı bir mesaj birikmiş. Daha önce cevaplananlari cevaplayabilirim kusura bakmayın şimdiden.

Şuanda kordon boyu kısa olduğu için bebek plesantaya yakın olur dediğin gibi köşede olur hafta geçtikçe büyüdükçe ortalara kayar.
Ay o plan bendede vardı sürpriz gebelik olunca kaldı benimde
Valla normal doğurmak için doktor doktor geziyorum kimse risk almak istemiyo diğer ikisi sezeryan diye buda sezeryan olursa 23 eylülde falan alırlar
Bulunduğun şehri araştır canım nette ssvd yapan doktorlar var.
Hahahahha yok yok kendi kilom eminim ama şimdiden 49 oldum
Hayatımda ilk kez 60ları göreceğim inşallah
Pek sevinmesenmi acaba bende zayıftım sonra gebelikten kaynaklı aldığım kiloları veremedim bı türlü. Ama bakalım belkide daha iyisi olur bilemeyiz
Muhtemelen ultrasondaki tarihi yazılmıştır
Ben yedim hatta aşerdim de yediğimde bı sorun yaşamadım. Ama tabi doktorunuzu dinleyin ben özel durumunuzu bilemem.zararli olabilir.
Kese gorunme konusu biraz kişiden kişiye değişiyor enzim 741 di değerim karından kese göründü doktorda şaşırdı 1500 lerde görünür normalde dedi
Benim değer 3000 uzeriydi kese gorunmemisti. Bundan bı hafta sonra keseyi görebildik sadece
Yanindaki asistan bana bakti. Bebegimi gosterdi kalbinin atisini gosterdi. Pit pit atiyordu kurban oldugum. Rabbim bana bagislar insallah kizlar
Maşallah ne güzel işte bebeğin sağlıklı kalp atışını duymuşsun Allah'tan ümit kesilmez sağlıkla kavuşursun endişelenme annesi hissediyor bebiş
Daha once dusuk tehlikem oldugunda bana da igne yaparlardi ama bu doktir hic birşeyle ilgilenmedi
Baska bir doktora gidicem zaten ama bi hafta sonrami ne zamn yeniden randevu almaliyim onu sordum
Mutlaka doktoru değiştir. Yeni gideceğin doktor durumuna göre yönlendirir seni
Canım benim inşallah gönlünden geçen gerçekleşir. Haberini sabırsızlıkla bekliyorum

Doktorlar ayni seyi soyluyor Allahin izniyle daha kolay gebe kaliniyor diyorlar bana 1 adet donemi bekle demislerdi

taze kaşar şu zamanda en güvenilmez Peynir aslında eritip eritip paketliyor çok fazla katkı maddesi içeriyor bence sert peynirlerden ye

Istersen icin rahat edicekse 1- 2 hafta daha bekle oda eziyet oluyor insana ama ben kendi dusune kadar beklemistim tabi doktor kontrolunde
Kacinci haftaya kadar beklemistin? 7+6 iken 6+0 gozukuyordu bebek gelisimi durmus. Su an 8+1 olmasi gerekiyor. Doktorlar kaça kadar bekliyor riski var midir?

Canim tahmindir hiçbiri kesin diğil yane teori adı ustunde hayirlisi ile sağlikli olsunlarda kiz erkek rabbim ne nasip ederse benim ultrason cin takvimi falan erkek ama senin teori tutcak mi merak ettim

benimde oğlumda göğüslerim çok aşırı hassaslaşmıştı ve şişmişti . Ben o hassasiyeti adet öncesi hassasiyet olarak düşünüp adet olacağım diye beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim

Benimde ilk belirtim meme ağrisi idi hayirlisi olsun

Kızlar benimkine de bakabilir misini ramiz teorisine göre?

6+4 Karından ultrason

İnşallah düzelir durumun bebeğin olması gereken zamanı yakalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…