- 8 Nisan 2011
- 2.024
- 2.057
- 333
Ah keske :) ama iyi ki bekledim psikolojik olarak hazirladim kendimi her duruma insallah hayirlisi olurHayat mucizeler ve sürprizlerle dolu. Rabbim hakkında hayırlısını versin yüzünü güldürsün
Sizin orda var mıdır bilmiyorum. İstanbul’da hiç görmedim, ama nette belki bulunabilir. Tabi fiyatı baya tuzludur bu mevsimde. Geçen benimde canım çekmişti erik.
Istersen icin rahat edicekse 1- 2 hafta daha bekle oda eziyet oluyor insana ama ben kendi dusune kadar beklemistim tabi doktor kontrolundeKızlar aliskanlik olmus kopamiyorum buradan hala okuyorum arada yazdiklarinizi. Hosuma gidiyor ben de heyecanlaniyorum sizinle kendi cocugum gibi
Ben hala bekliyorum kürtaj olmadım, progestanı biraktim leke veya kanamam da yok. Kendiliginden dusmeyecek heralde zaten kalbi hala atiyordu cok cok az da olsa. Kiyamadim, yarin sabah kontrolde yine o sekilde atmaya devam ediyorsa ne yapacagim bilmiyorum. Diyorum ki keşke mucize olsa da gittigimizde kalbi gümbür gümbür atıyor olsa gelisimi hizlanmis olsa ama tabi mumkun degil 6.haftada kalmıs. Kendimi alistirdim kürtaj fikrine cok korksam daEğer kalbi tamamen durmuş derse doktor hemen alın diyecegim. Bakalim Allah ne gosterecek.
Şuanda kordon boyu kısa olduğu için bebek plesantaya yakın olur dediğin gibi köşede olur hafta geçtikçe büyüdükçe ortalara kayar.Ben daha fasulyeyi öğrenebildim sadece muhtemelen sırf onu bildiğimden ona benzetmeye çalışıyor olabilirim12. haftayı da bir atlatsak da daha az sarsak keseydi sağdaydı soldaydı diye :) o kadar yer varken köşede durması da bana çok komik geliyor ama bakıyorum çok kişi var öyle olan
Ay o plan bendede vardı sürpriz gebelik olunca kaldı benimdebn kiloluydum zayıfladım hamile kaldım normal kilo aldım sonra yavaş yavaş yine kilo aldım yarın drun karşısına nasıl çıkıcam onu düşünüyorum stresten 2 kilo verdmzayıflayıp hamile kalıcaktm palanım öyleydii abalm doğumdan sonra zayıflarsın bidaha uğraşmazsın diyor :)
Bulunduğun şehri araştır canım nette ssvd yapan doktorlar var.Valla normal doğurmak için doktor doktor geziyorum kimse risk almak istemiyo diğer ikisi sezeryan diye buda sezeryan olursa 23 eylülde falan alırlar
Pek sevinmesenmi acabaHahahahha yok yok kendi kilom eminim ama şimdiden 49 oldum
Hayatımda ilk kez 60ları göreceğim inşallah
Muhtemelen ultrasondaki tarihi yazılmıştırÖ
satlar aynı olmasına rağmen tahmini doğum tarihi arasında nasıl fark oluyor o kısmı anlayamadım ben benim de 9 Ocak ama tahmini Doğum 15 ekim
Listede de farklılıklar var sata göre hesaplatmıyor sanırım herkes
Ben yedim hatta aşerdim de yediğimde bı sorun yaşamadım. Ama tabi doktorunuzu dinleyin ben özel durumunuzu bilemem.zararli olabilir.iyiki ciğere değindin onu söylemekte yarar var tüm hamişler okusun inş.prof.dr Bülent Tıraş ın sayfasında okudum ilk 3 ay yememek lazımmış ciğerde yüksek oranda A vitamini varmış bi sebepten zararlıymış.( sebze meyvedeki a vitamini sakıncalı değilmiş bu arada o farklı ) bebekte kusurlara sebep olablrmiş amaa bir kere yemek ile olacak şey deilmiş bu hergün yersen abartırsan bebeğe zarar verirmiş.ben mesela 1 hafta önce yemiştim.bir kere yediniz diye endişelenmeyin diyor.ilk 3 aydan sonra da çok az miktarda yenilebilrmiş sınırlı amadoğurana kadar yemem ben artık
Benim değer 3000 uzeriydi kese gorunmemisti. Bundan bı hafta sonra keseyi görebildik sadeceKese gorunme konusu biraz kişiden kişiye değişiyor enzim 741 di değerim karından kese göründü doktorda şaşırdı 1500 lerde görünür normalde dedi
Maşallah ne güzel işte bebeğin sağlıklı kalp atışını duymuşsun Allah'tan ümit kesilmez sağlıkla kavuşursun endişelenme annesi hissediyor bebişYanindaki asistan bana bakti. Bebegimi gosterdi kalbinin atisini gosterdi. Pit pit atiyordu kurban oldugum. Rabbim bana bagislar insallah kizlar
Daha once dusuk tehlikem oldugunda bana da igne yaparlardi ama bu doktir hic birşeyle ilgilenmedi
Mutlaka doktoru değiştir. Yeni gideceğin doktor durumuna göre yönlendirir seniBaska bir doktora gidicem zaten ama bi hafta sonrami ne zamn yeniden randevu almaliyim onu sordum
Canım benim inşallah gönlünden geçen gerçekleşir. Haberini sabırsızlıkla bekliyorumKızlar aliskanlik olmus kopamiyorum buradan hala okuyorum arada yazdiklarinizi. Hosuma gidiyor ben de heyecanlaniyorum sizinle kendi cocugum gibi
Ben hala bekliyorum kürtaj olmadım, progestanı biraktim leke veya kanamam da yok. Kendiliginden dusmeyecek heralde zaten kalbi hala atiyordu cok cok az da olsa. Kiyamadim, yarin sabah kontrolde yine o sekilde atmaya devam ediyorsa ne yapacagim bilmiyorum. Diyorum ki keşke mucize olsa da gittigimizde kalbi gümbür gümbür atıyor olsa gelisimi hizlanmis olsa ama tabi mumkun degil 6.haftada kalmıs. Kendimi alistirdim kürtaj fikrine cok korksam daEğer kalbi tamamen durmuş derse doktor hemen alın diyecegim. Bakalim Allah ne gosterecek.
Doktorlar ayni seyi soyluyor Allahin izniyle daha kolay gebe kaliniyor diyorlar bana 1 adet donemi bekle demislerdiAslina bakarsan eşimde morfoloji sorunu var, bende polikistik over, biz ugrasmistik 2 sene kadar bu bebek icin :) biraz fazla uzulduk o yuzden ama bakalim dogal yoldan tekrar deniycez olmazsa aşılama düşünücez :) insallah en hayirlisini nasip eder Allah daha kolay olur bu sefer de saglikli bir evlada hamile kalırım siz dogurana kadar :)
Bana çiğ ete dokunma, tam pişmemiş et yeme, salam, sosis, pastırma, kavurma vs yeme sucuk canın çok çekerse önce haşla sonra tavada pişir ye dedi. Tatlıdır kızartmadır çok yeme dedi, peynirlere dikkat et dedi sert peynir ya da taze kaşar tüket dedi sanırım bir sonraki gidişimizde daha detaylı yasaklı listesi verecekler. Nar ye bol bol dedi
Sata göre 6+4 ama ultrasonda 5 hafta demişti doktor. Karından bakıldı
Kacinci haftaya kadar beklemistin? 7+6 iken 6+0 gozukuyordu bebek gelisimi durmus. Su an 8+1 olmasi gerekiyor. Doktorlar kaça kadar bekliyor riski var midir?Istersen icin rahat edicekse 1- 2 hafta daha bekle oda eziyet oluyor insana ama ben kendi dusune kadar beklemistim tabi doktor kontrolunde
Kiz benzettim ben canim
Onlarda kız bebekde daha fazla oluyordur ağrı siakinlik eminim çünkü imkansz bu .bı arkadasmda dediginz oldu ama kız bebeğinde daha fazlaymış. Lakin kadınların genelnde erkek bebekse gogusde hiç belirti olmaz 2 aydan sonra baslar
Canim tahmindir hiçbiri kesin diğil yane teori adı ustunde hayirlisi ile sağlikli olsunlarda kiz erkek rabbim ne nasip edersebenim ultrason cin takvimi falan erkek ama senin teori tutcak mi merak ettim
Benimde ilk belirtim meme ağrisi idi hayirlisi olsunbenimde oğlumda göğüslerim çok aşırı hassaslaşmıştı ve şişmişti . Ben o hassasiyeti adet öncesi hassasiyet olarak düşünüp adet olacağım diye beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim
Maşalahh ikiz değil dimiPeki kızlar göbeği benim kadar büyük olan var mı Çok şaşırıyorum bu kadar hızlı büyümesine
Tabiki ultrasonda teyidini bekliycez mecbur.Kiz benzettim ben canimbizimki tahmin tabi doktor daha iyi bilir
Öyle mi yakalar mı cidden tamam o zaman ben sata göre ayarlayayım tekrar sağ ol canım
EVET canım yakalıyor. Bem de 6 haftalıkken ultrason 4 haftalık dedi. Ama şimdi hem sat hem ultrason aynı gösteriyor :)Öyle mi yakalar mı cidden tamam o zaman ben sata göre ayarlayayım tekrar sağ ol canım
Başakşehir de mi oturuyorsunÖnceden de tanıdığın , seni tanıyan daha sürecini takip etmiş bir doktor en iyisi bence de. Ben de taa Başakşehir den Fulya ya gidiyorum kontrollere
İnşallah düzelir durumun bebeğin olması gereken zamanı yakalarKızlar aliskanlik olmus kopamiyorum buradan hala okuyorum arada yazdiklarinizi. Hosuma gidiyor ben de heyecanlaniyorum sizinle kendi cocugum gibi
Merhba kızlar drdan geldim kesem daha çok küçükmüş içinde bebek varkı yokmu belli değil dedi 10 gün sonra tekrar gidicem. Birde kist varmış ama önmli değilmiş. Eğer kesede bebek varsa 4haftlık fln dedi sanrm ekim annesi olamayacağım
Ona benzer yeşil zeytin , turşu çeşidi dene gözünü kapat ye hatta . Canın çekmiş halde kalmaNette de yok burda Türkiyeden buraya da kargolamazlarnasip ne yapalım mevsimini beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?