2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet ben bi kaç kez kullandım.şiddetli baş ağrılarım olmuştu.zaten doktorum verdi çok kötü olursa kullan dedi sakıncası yok.bana parol verdi

bende migren olduğu için sormuştum, parol arveles hatta geçmezse majezik bile içebilirsin ama sadece 20. haftaya kadar dedi

Ay benim önceki gebelikte düşmüştü hemde bulamayacağım bişey. Sonra bir hf sonra tesadüf tamamen rast geldim nası sevindim aldım hemen. Ve midemi mahvetti sonra da o şeyden tiksindim uzunca zaman yiyemedim

Eşim bir bakacak var mı diye ama sanmıyorum belkide aynı şeydir bahsettiğimiz

Kızlar canınınız deli gibi birşey çektiği oldu mu şimdiye kadar ? Benim aklıma birşey düştü şuan onu düşünüyorum ve bulamicam galiba burda
Merhaba canım ben afyondayım burda bulacağım bir şeyse sana alır yollarım tüm kalbimle söylüyorum cidden.

Merhaba canım ben afyondayım burda bulacağım bir şeyse sana alır yollarım tüm kalbimle söylüyorum cidden.

Merhaba kuzum Allah razı olsun düşünmen dile getirmen bile nasıl sevindirdi bir bilsen ama malesef Türkiyede yaşamıyorum çok teşekkür ederim canımmm

Tabii normalde çok mutlu bir haber keşke ailede böyle şeyler yaşanmamış olsa benim de kanamam olmamış olsa da söylesem o kadar özeniyorum ki söyleyenlere, bu bir yük çünkü. Neyseki az kaldı inşallah o günler de gelecek canım

Hayırlı Cumartesi'n olsun canım benim, güzel haberler getirsin :)

inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alabiliriz

ben de ilk hamileliğimi baya sakladım kalp atışı alıncaya kadar yani. benim annem direk hasta oluyo bi olumsuzluk durumunda çünkü biz de ablamda da teyzemde de çok üzülmüştük bazı olumsuzluklardan dolayı yani bizimkiler içinde travmatik bir durum. Aksi bir durumda, insan o üzüntünün üstüne bide teselli vermeye güçlü durmaya çalışıyo o beni çok yoruyor. Olumsuzluk durumunda da önce kendim yüzleşip kabullenip sonra paylaşmak isterim böyle bişey yaşadım diye. Sanırım mizaçla da alakalı. Ben o yüzden anlıyorum A anidefteri ni.

Merhaba kuzum Allah razı olsun düşünmen dile getirmen bile nasıl sevindirdi bir bilsen ama malesef Türkiyede yaşamıyorum çok teşekkür ederim canımmm
Ben de küçük yerdesindir falan diye ilk sayfaya bir bakayım dedim bir de ne göreyim Anamm sen Fransa daymışsn olsun yine de elimden ne geliyorsa yaparım Vallahi

Ben de tutamadım, test yaptığım gün söyledim. Ama sadece yakınlarıma. Sonra da korku kapladı içimi, ya bişey olursa falan diye. Kalp atışlarını da duydum ikinci kez ama, insan yine de tedirgin oluyo. Hele ki ailesinde öyle bi durum yaşanmışsa, gerçekten çok daha zor olur. İnşallah bugünlerimizi çok güzel atlatıcaz hepimiz canım. Kucağımızda bebişlerimizle fotoğraf paylaşacağımız günleri de nasip etsin Allah inşallah hepimize

Çok geçmiş olsun masalperest_anne . Biz de seni merak ediyoruz bizi habersiz bırakma.Yarın bakalım nasıl olacak Allah'tan ümit kesilmez. Allah her zaman hayırlısını versin bize
[/QUOTE]
Tesekkur ederim haber verecegim

Hayat mucizeler ve sürprizlerle dolu. Rabbim hakkında hayırlısını versin yüzünü güldürsün

Ben de küçük yerdesindir falan diye ilk sayfaya bir bakayım dedim bir de ne göreyim Anamm sen Fransa daymışsn olsun yine de elimden ne geliyorsa yaparım Vallahi

Evet malesef kayınvalidemin bahçesinde erik ağacı var ama mevsimi değil bulamazsam da beklicem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…