2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
tsk ederm hemen deniycem isallah faydasi olur ❣

beni yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum. hani söylenmiyor ya kötü bir şey olursa diye Allah korusun zaten kötü bir durumda herkes öğrenmeyecek mi?
Biz eşimle ikimizde ailemizden ayrı şehirde devlet memuruyuz eğer olumsuz bi durum olursa ailemize haber vermeden tüm işlemleri gerçekleştirip konuyu kimseye duyurmucaz çünkü kasımda yaptığım düşükte herkes çok üzülüp ağlamıştı onları tekrar üzmek istemiyorum

beni yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum. hani söylenmiyor ya kötü bir şey olursa diye Allah korusun zaten kötü bir durumda herkes öğrenmeyecek mi?

Her ailede dinamikler farklı oluyor malesef ben de söyleyemedim çünkü teyzem birkaç kez düşük yapmıştı sonra denemeyi bıraktı o bizim ailede bir travma senelerdir. Kimseyi üzemem, o günlere götüremem Allah korusun ne teyzem ne anneannem ne annem kaldıramaz, zaten anneannem çok hasta

Umarım içimiz rahat olarak söyleyebileceğimiz günler de gelir.

ben yemek yiyemediğim için ağrı oluyor.. doktorum 20. haftaya kadar parol arveles içebilirsin dedi ama içim rahat değil..
Evet yemek yemeyincede oluyor demişti doktor ama bana sadece parol iç dedi .ben haftada sadece 1 adet alıyorum .cok artınca uyuyorum canım

Kızlaaaaar ben geldim. Kontrolden şimdi çıktım. Allah’a şükür kalp atışlarını duyduk. ☺☺☺
Ramzi teorisini anlayan var mı? Bende gösterim bakim fotoyu. ☺☺☺
Maşallah canım rabbim arttırsın mutluluğunuzu Tam Ne kadar olmuş dedi doktor sizin

İnşallah benimde söylenmeyeceğim 3 Aydan sonra söylerim Allah’ın izniyle bakalım

Kızlar canınınız deli gibi birşey çektiği oldu mu şimdiye kadar ? Benim aklıma birşey düştü şuan onu düşünüyorum ve bulamicam galiba burda

[/QUOTE] Çok geçmiş olsun masalperest_anne . Biz de seni merak ediyoruz bizi habersiz bırakma.Yarın bakalım nasıl olacak Allah'tan ümit kesilmez. Allah her zaman hayırlısını versin bize

bu durumda anlarım evet insanları üzmemek adına tehlikeli süreç geçinceye kadar beklenir. teyzemin gelini benden 3-4 hafta önce hamileymiş fakat devlet sırrı gibi sakladılar ortada bir neden yoktu :) ben öğrendim annem söyleme bi dedi ama bana (uç noktada olaylar olmadığı için) çok saçma geldi ve herkese söyledim. zaten Allah korusun ters bir durumda herkes öğrenecek..

çok geçmiş olsun sanırım ben bu tür şeyler yaşamadığım için bilmiyorum ama saklayamazdım her şeye rağmen söylerdim ağzım durmaz

inşallah bebeğinizi sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

Kızlar canınınız deli gibi birşey çektiği oldu mu şimdiye kadar ? Benim aklıma birşey düştü şuan onu düşünüyorum ve bulamicam galiba burda
Ay benim önceki gebelikte düşmüştü hemde bulamayacağım bişey. Sonra bir hf sonra tesadüf tamamen rast geldim nası sevindim aldım hemen. Ve midemi mahvetti sonra da o şeyden tiksindim uzunca zaman yiyemedim

Canım ya inşallah bir mucize olurda sen gelip anlatırsın bize burda. Allahtan hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…