2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Arkadaşlar şimdi doktordan çıktım Malesef ki bebeğimin kalp atışı durmuş Allahım sizlere hayırlı gebelik nasip etsin.
Çok üzüldüm cnm sağlıklı değilmiş demekki rabbim tez zmnda yine versin inşallah

Bulunduğun şehri araştır canım nette ssvd yapan doktorlar var.
Canım özeldeki doktorum yapmıyor İstanbulun en iyi Ssvd doktorları Zeynep Kamilde oraya gidiyorum ama orda doğum yapamam sanırım kardeşimin yanında refakatçi kalmıştım geçen sene devletteki doktorların hastalara davranışı beni katil eder.

Yok cnm Bi oğlum var Allah'ıma çok şükür 10 yıl sonra tüp bebekle olmuştu buda kendiliğinden olmuştu. Oğlum 16 aylık o süprizdi ama olmadı işte kısmet Allah olğuma can sağlığı versin
Amin canım ilk düşüğün mü demek istemiştim.Eğer öyleyse sebebini araştır pıhtılaşma vs vs

Bu arada benim bugün randevum vardı bütün işlerim ters gitti.Yanlış bölüme randevu almışım muayne olamadım.Cumaya almaya çalışıcam.

Başka gidebileceğiniz doktor yokmu. Vardır diye düşünüyorum ama

Kalp atışını duyduktan sonra doktorunuz ne zaman sonraya randevu verdi? 1 ay sonra gel dedi de bize

Progesteron kullanan kızlar baş dönmeniz varmı cuma günü başladım 200mg dünden beri başım dönüyor

Progesteron kullanan kızlar baş dönmeniz varmı cuma günü başladım 200mg dünden beri başım dönüyor
Canim bende bir zamanlar agizdan kullandim beni mafetmisti bas donmesi asiri uyku yapar.Simdi yine kullanmak zorundayim vajinal yolla kullaniyorum hic bir etki yapmadi bugun basladim

Canim bende bir zamanlar agizdan kullandim beni mafetmisti bas donmesi asiri uyku yapar.Simdi yine kullanmak zorundayim vajinal yolla kullaniyorum hic bir etki yapmadi bugun basladim
Yarın dr gideyim ozmn acayip uyku yaptı dün tansiyonumda düştü bide sağol canım

ben yemek yiyemediğim için ağrı oluyor.. doktorum 20. haftaya kadar parol arveles içebilirsin dedi ama içim rahat değil..

Canim yemek yenmedigi ve kusma olduğu zaman vücut su kaybeder, su ile birlikte de tuz. Vücutta tuz mineral dengesi bozulursa baş ağrısı olur. Bu nedenle basın agridiginda ilac almadan önce maden suyu tuz limon icmeni onerebilirim. Bazen bir iki şişe üst üste içtiğim olur benim, çoğunlukla da baş ağrım geçer. Migren varsa glütenden uzak durması öneririm ayrıca. Eski bir migrenli olarak nasıl bir ağrı olduğunu iyi biliyorum ama çok şükür artık yok

Kızlar canınınız deli gibi birşey çektiği oldu mu şimdiye kadar ? Benim aklıma birşey düştü şuan onu düşünüyorum ve bulamicam galiba burda
Bugün 3 şey birden çekti, birini aldım, birini komşuma sipariş ettim, birini de yapmaya üşendim, gider yeriz bir ara dedim Ama bu arada oyalanmak için bir sürü muz ve eve gelince de bolca pilav yedim

Hayırlı Cumartesi'n olsun canım benim, güzel haberler getirsin :)
Hayırlısı Allah'tan , sağlık sıhhat haberi olsun da
Yeşil erik aceba varmıdır mevsimi değil ama...
Zorlayınca bulunur muhakkak

Ben varim 39 :) daha eklenmedim
Ooo grubun ablası gelmiş, bayrağı devrediyorum

Başakşehir de mi oturuyorsun
Evet, Basaksehirdeyim

Yeşil eriği haberlere çıkardılar bu akşam 3 tanesi 50 tl
Kilosu 750 tl
Almak isteyen varsa buyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…