2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Geç döllenmedir belki benimde şuan adet tarihimle uyumlu değil doğru düzgün bir ölçüm yok fk gördü sadece

Canım üzülme hemen bol su iç benimki de geriden geliyordu yakaladı belki de geç döllenmedir hemen olumsuz düşünme ben diğer takvimlere bakarken gördüm hiç tarihinde doğuran tok çoğu 10-15 gün önce doğum yapmış ekimde olur inşallah seninki de bir de kese ve tutunma için ananas ve avakado öneriyorlar onları dene istersen

Geçicek inş canım sabırlı ol.bende de bel ağrısı oluyor 10 dk dan fazla ayakta duramıyorum.doktoruna danış ama neden bu kdr fazla baş dönmen günlük hayatını etkileyecek kdr
Evet ya.Ben normal şartlarda da bazen böyle oluyordum.Hatta işe giderken bir kaç kere sabahları bayılmışlığım var.Bünyem zayıf.Ama şimdi hamilelikte hiç geçmiyor yemek yiyorum meyve suyu içiyorum kendime gelemiyorum yine de.3.ayda geçer inş

Kacinci haftaya kadar beklemistin? 7+6 iken 6+0 gozukuyordu bebek gelisimi durmus. Su an 8+1 olmasi gerekiyor. Doktorlar kaça kadar bekliyor riski var midir?
Ben 4 farkli doktora gittim beklemenin fiziksel olarak sana hic bi zarari yok dediler ama dusuk tam gerceklesmeyebilir yine kurtaj olmak zorunda kalabilirsin dediler 26 aralik ti sat o zaman dustugunde 28 subatti 9 .haftaya denk geliyo gibi

Kac günlüktü 6+6da gidecegim kontrole acaba kalp atislarini duyarmıyim

Ben 4 farkli doktora gittim beklemenin fiziksel olarak sana hic bi zarari yok dediler ama dusuk tam gerceklesmeyebilir yine kurtaj olmak zorunda kalabilirsin dediler 26 aralik ti sat o zaman dustugunde 28 subatti 9 .haftaya denk geliyo gibi
Hmm benimki de öyle olabilir o zaman yarin doktor soyleyecek bakalim ne yapacagimizi. Tesekkur ederim.

Hmm benimki de öyle olabilir o zaman yarin doktor soyleyecek bakalim ne yapacagimizi. Tesekkur ederim.
Rica ederim zor ama kendini fazla uzmemeye calis nasip en azindan hem gebe kalma olasiligin hemde sonraki gebeliginin saglikli olma ihtimali artiyor umarim en kisa zamanda saglikli gebeligin olur

Ona benzer yeşil zeytin , turşu çeşidi dene gözünü kapat ye hatta . Canın çekmiş halde kalma ❤

Bakalım eşim bir türk marketine göz atacak yoksa dediğin gibi yaparım instagramda da gözümün önüne çıkıp duruyor olsa da yesek diye sinir oldum

Canım bebek kaybetseydin ya da kaybeden bi yakının olsaydı anlardın neden saklandığını.O teselliler insanı berbat ediyor.Annen baban yıkılıyor heveslenmişken ve sen daha da kötü oluyorsun.Doktorlar bile ilk üç ay senin değildir diyor.İntte de bununla ilgili çok yazı var.Söylenmemesi daha makbul.

Kızlar canınınız deli gibi birşey çektiği oldu mu şimdiye kadar ? Benim aklıma birşey düştü şuan onu düşünüyorum ve bulamicam galiba burda
Bu hamileliğim de değilde bi önceki hamileliğim de gece aklıma bişey düşmüştü ama ben aşermenin bukadar zor bişey olabileceğini düşünmemiştim sabaha kadar. Aklımda fikrimde rüyamda aserdigim şey.. Allah yardımcın olsun inşallah bulursunuz..

Teşekkür ederim cnm tuhaf duygular içindeym sanrm hamilelik pisikolojisinden uzaklşmam lazm herşeye hazır olmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…