Canım üzülme hemen bol su iç benimki de geriden geliyordu yakaladı belki de geç döllenmedir hemen olumsuz düşünme ben diğer takvimlere bakarken gördüm hiç tarihinde doğuran tok çoğu 10-15 gün önce doğum yapmış ekimde olur inşallah seninki de bir de kese ve tutunma için ananas ve avakado öneriyorlar onları dene istersen
Geçicek inş canım sabırlı ol.bende de bel ağrısı oluyor 10 dk dan fazla ayakta duramıyorum.doktoruna danış ama neden bu kdr fazla baş dönmen günlük hayatını etkileyecek kdr
Evet ya.Ben normal şartlarda da bazen böyle oluyordum.Hatta işe giderken bir kaç kere sabahları bayılmışlığım var.Bünyem zayıf.Ama şimdi hamilelikte hiç geçmiyor yemek yiyorum meyve suyu içiyorum kendime gelemiyorum yine de.3.ayda geçer inş
Kacinci haftaya kadar beklemistin? 7+6 iken 6+0 gozukuyordu bebek gelisimi durmus. Su an 8+1 olmasi gerekiyor. Doktorlar kaça kadar bekliyor riski var midir?
Ben 4 farkli doktora gittim beklemenin fiziksel olarak sana hic bi zarari yok dediler ama dusuk tam gerceklesmeyebilir yine kurtaj olmak zorunda kalabilirsin dediler 26 aralik ti sat o zaman dustugunde 28 subatti 9 .haftaya denk geliyo gibi
Az kalmış senin hadi hayırlı haberler duyuralım hep inşAllah.
Geçen cuma gittim kalp atışını dinledim. Haftaya salı gitmeyi düşünüyordum hem de iğne kullanıyorum onun için rapor çıkartacaktım ama bu gidişle salıya kadar sabredemicem sanırım
Ben 4 farkli doktora gittim beklemenin fiziksel olarak sana hic bi zarari yok dediler ama dusuk tam gerceklesmeyebilir yine kurtaj olmak zorunda kalabilirsin dediler 26 aralik ti sat o zaman dustugunde 28 subatti 9 .haftaya denk geliyo gibi
Rica ederim zor ama kendini fazla uzmemeye calis nasip en azindan hem gebe kalma olasiligin hemde sonraki gebeliginin saglikli olma ihtimali artiyor umarim en kisa zamanda saglikli gebeligin olur
Canım bebek kaybetseydin ya da kaybeden bi yakının olsaydı anlardın neden saklandığını.O teselliler insanı berbat ediyor.Annen baban yıkılıyor heveslenmişken ve sen daha da kötü oluyorsun.Doktorlar bile ilk üç ay senin değildir diyor.İntte de bununla ilgili çok yazı var.Söylenmemesi daha makbul.
Bu hamileliğim de değilde bi önceki hamileliğim de gece aklıma bişey düşmüştü ama ben aşermenin bukadar zor bişey olabileceğini düşünmemiştim sabaha kadar. Aklımda fikrimde rüyamda aserdigim şey.. Allah yardımcın olsun inşallah bulursunuz..
Canım üzülme hemen bol su iç benimki de geriden geliyordu yakaladı belki de geç döllenmedir hemen olumsuz düşünme ben diğer takvimlere bakarken gördüm hiç tarihinde doğuran tok çoğu 10-15 gün önce doğum yapmış ekimde olur inşallah seninki de bir de kese ve tutunma için ananas ve avakado öneriyorlar onları dene istersen
Beklediğim bi hamilelik değildi ama evlat hasretini çok çektim hayrlısı olur inşallah umudum kalmadı.drdan önce kesin hamileyim diyordum ama sağlıklı değil sanki senin son adet tarihn ne zmn