2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok basim agriyor migrenim tuttu parol ictim iki saat gecti uzerinden ama agrida hic azalma yok
Migrende en iyi perdeleri falan kapatıp sıfır ışıkla uyumak diye biliyorum ama senin ufak çocuk var zor işin Allah bu analığı ondan bize vermiş adamın eline diken batsa yatak döşek yatıyo.

Öyle yapıcam canım napimm o kadar parayı 3 eriğe vereceğime gider beybime birşey alırım
Ay evet ya şimdiden o parayı ona vereceğime demeye başladık Ben de bu kadar beklemeye dayanamiycam başka doktora da gideyim dedim. Sonra anormal birşey yok olsa zaten kendi doktoruna gideceksin, sırf meraktan ne diye para harcayacaksin deyip frenledim kendimi

Çok basim agriyor migrenim tuttu parol ictim iki saat gecti uzerinden ama agrida hic azalma yok
Canım geçen öğretmenler odasında konuşuldu. Parol aslında çok masum bi ilaç değil kuzum. Otizmi arttırdığına dair bilimsel araştırmalar var. Bol su iç karanlık ışıkta yat dinlen azalıyor bende de var ve parol kullandıkça fayda etmemeye başlıyor sürekli kullanınca
Ben olsam çoktan gitmiştim bi özele nasıl dayanıyorsun kuzum ya seni etkilemek istemem ama 50 lira için o stresi yaşamam gidip bakarım ben olsam

aa nerde oturuyosunuz ankarada 50ye özele gitmek imkansız

İstanbul'da 50 liraya doktor mu var gebelik testi için bile sora sora 100 lira fiyat aldım, kızdım sağlık ocağının sonucunu bekledim.
Nasıl mi dayaniyorum, her gün kendime oyalanacak birşeyler buluyorum Bugün sabah kargo bekledim öğlen ofise geçtim birkaç işimi halledip yeni butik açan arkadaşımın yanına hayırlı olsuna gittim, gobisim çıktığında giyeceğim bı penye tunik bı de askılı yelek tarzı içine body giyip giyebilecegim birşey aldım, eve geldim akşam oldu zaten. Dün de öğleden sonra ofise gidicem demiştim, anneme gittim kahvaltıya uykum geldi bı yattım 4 ye kalktım Yarın sabah bı görüşme , öğleden sonra bi görüşme, akşamüstü de bı toplantı var. Cuma da sabah sağlık ocağına gidip kan vericem, öğleden sonra da buluruz birşeyler. Ohh bitti gitti

Aynen bende pkoyum 2 3 ayda Bi adet olurdum cocugum zor olur benm derdim hep o kafayla gittiğim için evliliği 7 ayında denemeye baslayalım nasılsa anca olur dedik 2. Denemede kendiliğinden oldu ne kür ne Baska bsy bende sok oldum desem yeridir Allah işte

Ya ilk defa duydum orayı o kadar çok hastane aradım ki en son sorduğum doktor sadece doğuma 8 bin dedi abartmışlar iyice ya
Evet ankarada özel hastane doktorlar 6 7 binden baslıyor magnet dediğim hastanede dogum yok öle rutin kan usg filan yaptırıyorsun ama hiç önermem bende 8bin civarında anlastım koru hastanesinde yapcak dogumu

Kızlar torch (Toksoplazma) testini yaptıran var mı aranızda bu zamanlarda yapılıyormuş sanırım
Ben ilk gittiğimde yapmıslar Dı hemen kan testini 6 haftalık tı ilk muayenede yapılır zaten onlar test dediğiniz kana bakılması değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…