2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet ankarada özel hastane doktorlar 6 7 binden baslıyor magnet dediğim hastanede dogum yok öle rutin kan usg filan yaptırıyorsun ama hiç önermem bende 8bin civarında anlastım koru hastanesinde yapcak dogumu
Hangi koru sincandaki koru devlet destekli fiyatları uygun diye duydum ama doğru mu Bilmiyorum

Rahmine yerleştiği andan itibaren önceliğin o oluyor haha çok tatlısın yaa

Daha çok erken. Ben yarın gideceğim kalp atışı duymaya. 6+7 olacağım. Adet tarihime göre haftam normalde 7+5 ama ultrasona göre birkaç gün geriden geliyoruz. Ultrasondaki tarihi baz alıyorum.
Gördün mü canım bende 6 haftalığım ama kesede bebek görünmüyor çok korkuyorum

aa nerde oturuyosunuz ankarada 50ye özele gitmek imkansız
Şanlıurfadayım ben canlar . İlçesi ama merkezde aynı. Öğretmen indirimi de var ooo çokmuş ya oralarda haklısın valla o zaman beklemek daha iyi o parayla bebişe neler alınır aynen taydın süper güle güle okudum maşAllah ne güzel yoğun yoğun geçiyor günlerin az daha sabır az kaldı canım güzel haberler gelsin hep inşAllah

Ya bayanlar bisey soracagim 12 kilo oglum var assada uyumus 1 kat yukari tasimak zorunda kaldim bütün ağırlığı kollarıma verdim . Bisey olmaz demi bebegime

Ya asiri sancim var kizlar kahverengi akinti gelmiyor artik ama dayanamick gbi oluyorum napcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…