2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İyi geceler kızlar.bugun benim icin stresli bi gündü tedavi gorup ilaçlarımı duzenli kullanmama ragmen tsh degerim olması gerekenden 10 kat daha fazla cikti
Hemen ilaç yukseltti doktor ama bakalim hayirlisi düşecek ins degerler.sonra bi koşu bebek icin kontrole gittik tabi hersey yolunda mi diye cok sukur yolunda bebek iyi.doktora kanama alani var mi deyince evet bi yerde var dedi progestan yazdi.ben sormasam sanki bakmicakti o yuzden aklima takildi progestan kullanan arkadaşlar bu ilac dusuk koruma amacli mi

Şimdi ağri olmayan tarafa doğru yan bir şekilde uzan dinlen geccektir korkma normal bende de hep oluyordu halada oluyor
Canm iki kasigimda var bacaklarima vuruyor. Adet sancisinin en siddetli hali gbi belime vuruyor bi yandan yarim saattr siddetlendi

Evet canim korkma zararsiz bir ilaçtir bebişe zarar vermez

Evet canım düşük koruma bende kullanmaya başladım kist cıktı baş dönmesi ve uyku yaptı bende dikkat et yrn dr gidip vajinal isticem

Bende bugun kullanmaya basladim canm dusuuk tehlikesi olanlarda yada kanamasi olanlarda kullaniliyor. Kanamayi karindan ultrasonda mi gordu

Canm iki kasigimda var bacaklarima vuruyor. Adet sancisinin en siddetli hali gbi belime vuruyor bi yandan yarim saattr siddetlendi
Ayaklarini dik havaya biraz dinlen başka bir ağrida olabilir eğer dayanamaz hala gelirsen acile git derim canim geçmiş olsun dınlenince geçmiyorsa hemen git

Ayaklarini dik havaya biraz dinlen başka bir ağrida olabilir eğer dayanamaz hala gelirsen acile git derim canim geçmiş olsun dınlenince geçmiyorsa hemen git
Saol canm dinleniyorum anneme geldim ayaga kalkmiyorum hic. Gecmesse sabah hemen giderim doktora

Ya bayanlar bisey soracagim 12 kilo oglum var assada uyumus 1 kat yukari tasimak zorunda kaldim bütün ağırlığı kollarıma verdim . Bisey olmaz demi bebegime
Benimki 17 kilo gece wc ye kalkıyo ve bazen kucağıma atlıyo direk . Uyku sersemi düşer kafayı çarpar diye korkup mecbur taşıyorum tabi bu seferde karnımdaki için korka korka

Herkese merhaba. Boşuna korkmusum lab sonuçları doktorda farklı göründü bı sıkıntı yoktu bugün gördüm bebisimi kalbini dinledim ❤ çok rahatladım ya
Ay çok sevindim.E nasıl 1000 çıkmış ozaman hemde 3 4 gün arayla dimi yanlış hatırlamıyosam.

Sagol cnm doktor tamamen bi koruma degil ama veriyoruz gibi konustu anlam veremedim kanamam ya da lekelenmem yok cok sukur sadece kanama alani gordugu ve ben sordugum icin verdi kararsiz kaldim bende
Olabilir canim banada bakar bakmaz duşuk tehliken var dedi bende sormadim hocam nerden anladiniz diye o anki kalp atişini dinlerken ki hecandan dolayi

Sagol cnm doktor tamamen bi koruma degil ama veriyoruz gibi konustu anlam veremedim kanamam ya da lekelenmem yok cok sukur sadece kanama alani gordugu ve ben sordugum icin verdi kararsiz kaldim bende
Bende de diğer tarafında çok küçük var ama progestana gerek yok dedi

Ay vallahi önceden boyle diğildi ya hamilelikler daha iyi geciyordu şimdi havasindan suyundan mi beslenmesinden mi ne anlamadim ya
Inan ki bende anlamıyorum yani hamileligin tadini cikaramadim hic. Bisey oldu olacak korkusu. Hep bi agri sizi. Cogu insanda dusuj oluyor artik ne bu boyle

Inan ki bende anlamıyorum yani hamileligin tadini cikaramadim hic. Bisey oldu olacak korkusu. Hep bi agri sizi. Cogu insanda dusuj oluyor artik ne bu boyle
Bende anlam veremedim aynen dediğiniz gibi bende korkuyorum rabbim korusun inşallah

Bende bugun kullanmaya basladim canm dusuuk tehlikesi olanlarda yada kanamasi olanlarda kullaniliyor. Kanamayi karindan ultrasonda mi gordu
Evet canım karından bakarken gördü.dusuk tehlikesinden falan bahsetmedi cok sukur lekelenmem de olmayinca kararsiz kaldim doktora da ıısınamadımsanırım.eski doktoruma dönücem bu gidisle

Evet canım karından bakarken gördü.dusuk tehlikesinden falan bahsetmedi cok sukur lekelenmem de olmayinca kararsiz kaldim doktora da ıısınamadımsanırım.eski doktoruma dönücem bu gidisle
Ama kanama alani gormus onun icin vermistir. Icin raht etmediyse baska bir doktora da gorun tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…