2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bana da vajinal yazdi canım ama icinde kullanim da agiz yoluyla kullanim icindir yaziyo kafam karisti yaa
Yok canım iki türlü de kullanılıyor ben de eczaneye geri gitmiştim ağız yoluyla yazıyor bana vaginal verdi diye kapsülü ikisi için de uygunmuş fitil olarak da kullanılıyormuş sonra internette baktım öyleymiş

Bilemiyorum banada doktor yazdi bende aczaneye sordum vajinal verdi doktor bu ağizdan alinir dedim evet bu vajinal olmaz doktor yannişlik yapmiş dedi git değistir dedi sonra bende gitmedim doktora sordum yan etki yapmiyorsa bunu kullan dedi bilemedim şimdi numarasi varsa doktorun bir ara sor

Cok tuaf bu hapın hem vajinal hem agızdan kullanılması

Yarın dr gidicem sorucam nette okudugum kadarıyla kullanılıyomus

Bir kutu bitti bende sonra yenisini yazdi doktor bu daha ufak geldi bana bide pakette renk varki vardi öncekine göre anlamadim bişey bende sorcam cuma günü

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.dogrusunu yapalim hersey yolunda gitsin derken valla ne akıl kalıyo ne moral.kafamızın karışmasıyla kalıyoruz valla

Hem vajina hem agızdan alınıyormus arkadasa sordum yrn dr ne dicek bakalım yumusak kapsül çünkü hap değil rengi krem gibi

Kullanıcı yorumlarıda vajinal agız cogu vajinal kullanmıs yan etkisi olmuyormus cok

Canimm bu ağiz yoluyla kullanilir vajinal boyle diğil sabah akşam mi yaziyor ustunde tok karna alman lazim eczaneci yannişlik yapmiş yada doktor
Yok bi yanlışlık .banada çok etki ediyordu bu ilaç doktor vajinal Al dedi fitil gibi .bende sordum Ve 3 haftadır o şekil kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…