2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tüp bebek ve aşılamada farklı progesteron sanırım kapsül değildi
şimdi baktımda ben bu iksinden kullanmışım biri 100mg küçük olan biride 200mg ikisinide vajinal aldım hiç ağızdan almamıştım aşılama ve klomen tedavilerinden sonra

Eklentiler

• 2439C75B-1D7F-45B8-986A-BED87A18F5BF.webp
    100,8 KB · Görüntüleme: 29
şimdi baktımda ben bu iksinden kullanmışım biri 100mg küçük olan biride 200mg ikisinide vajinal aldım hiç ağızdan almamıştım aşılama ve klomen tedavilerinden sonra
Bana 2 seferdirde 200 mg yazdi

Madem bu ilaç fitil gibi kullaniliyor neden doktor bana vajinal olanini daha önce farkli verdi bana dedi bu daha cabuk etki veriyor vajinal olduğu için ama hap falan diğildi yane şiringali idi

Madem bu ilaç fitil gibi kullaniliyor neden doktor bana vajinal olanini daha önce farkli verdi bana dedi bu daha cabuk etki veriyor vajinal olduğu için ama hap falan diğildi yane şiringali idi
Hiç görmedim şırıngalıyı iğne gibi mi degişik

Bana sabah akşam 200 mg demişti progestani bir dr, diğeri de reçeteyi görünce sabah kullanınca uzanamazsin evde değilsin akşamları 2 dozu birlikte kullan demişti. Şimdi yattığımda ikisini birlikte vajinal kullanıyorum. Daha önce tüp bebek tedavisinde crinone jel kullanmistim bu sefer paylastiginiz hap formunda olanı kullanıyorum.

Kızlar naber nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ben çok kötü bi hafta geçirdim kanamamı atlatamadan çok kötü zehirlendik ailecek 2 gündür hastanelerdeyiz o ara bebeği unutturacak kadar fazla ağrılarım oldu genel müayine de bebeğin 5+5 olduğu 8.7 mmye kadar büyüdüyünü gördük 4 günde rahimde hematom varmış geçici de ola bilir düşük te yapa bilirsin dendi ama ben zehirlendiğim için ilaçlarımı kesmek zorunda kaldım Salıya yine randevu verdiler bakalım hayırlısı daha zehiri vücudumdan tam atamadım hala çok halsizim kötüyüm

Ay okuyunca bu yazıyı ben mi yazdım dedim. Benim annemin de çok zor çocuğu olmuş 4. Senesinde tedaviyle olmuş. Ben de pkoyum. Seyrek ve düzensiz adet görüyordum. Çocuğum olmaz diye düşünürdüm ama nasip işte :)

Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Hassas dönemlerimiz bunlar. Tez vakitte toparlanırsın inşaallah Neden dolayı zehirlediniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…