2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok geçmiş olsun Biran önce toparlanirsin inşallah

çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
neden zehirlendiniz

benim bahsettiklerim genel de aaa nazar olur diyenler o yüzden çok garibime gitti hanı burada ki üyelerde de mi aynı mantık var sorun bende mi diye düşünüyordum. tabi ki ailede travma olması apayrı bir konu..

Canimm bu ağiz yoluyla kullanilir vajinal boyle diğil sabah akşam mi yaziyor ustunde tok karna alman lazim eczaneci yannişlik yapmiş yada doktor
Bi yanlışlık yok ilaç tek formdur iki yolla da kullanılır yanlış yönlendirmeyelim lütfen 100 mg ve 200 mg olmak üzere iki ürün çeşidi var
Bide iğnesi var ampul formundadır o da

Çok çok geçmiş olsun inşallah salı günü güzel haberlerini alırız canım güzelce dinlenip bol sıvı tüketmeye çalış

Günaydın.of kızlar ne kaynatmışsınız oku oku bitiremedim.Progesteron aslında bi ilaç değil hamilelikte salgılanan ve bebeğin rahime tutunmasını sağlayan bi hormon.O yüzden vajinadanda kullanılıyo ve yan etkisi daha az oluyo.Zehirlenen arkadaşa geçmiş olsun.Ne yediğimize
dikkat etmek lazım ama benimde canım normalde hiç yemediğim şeyler çekiyo ya.Vallaha yanlışlıkla midye dolmacıya falan rastlarsam bi tepsi yerim diye korkuyorum

Senin de zormus durumun dedigin gibi rabbim kararlar nasibimizi ben guzel seyler olacagina inaniyorum. Ben de hem tahliller icin almistim devletten ama koronavirus korkusundan toplu yerlere gitmek istemiyorum birde zirp pirt ultrason ondan da korkuyorum ustelik kafami da karistirir yorumda bulunup dedim iptal ettim. 2 gun gec ogrenmeye raziyim. Zaten gun yaklastikca korku da basiyor. Tahlilleri de ozelde yaptiricam mecbur.

Senin de zormus durumun dedigin gibi rabbim kararlar nasibimizi ben guzel seyler olacagina inaniyorum. Ben de hem tahliller icin almistim devletten ama koronavirus korkusundan toplu yerlere gitmek istemiyorum birde zirp pirt ultrason ondan da korkuyorum ustelik kafami da karistirir yorumda bulunup dedim iptal ettim. 2 gun gec ogrenmeye raziyim. Zaten gun yaklastikca korku da basiyor. Tahlilleri de ozelde yaptiricam mecbur.

taydin senin mesajına cevap vermeye çalıştm canım da neden böyle oldu anlamadım

Arkadaslar hamileyken pihtilasma testini yaptırabiliyor muyuz acaba. Acaba yaptirsam mi oyle bisey varsa onceden onlem mi alsam diye dusunuyorum

Arkadaslar hamileyken pihtilasma testini yaptırabiliyor muyuz acaba. Acaba yaptirsam mi oyle bisey varsa onceden onlem mi alsam diye dusunuyorum

Yapılıyor canım bir hematologa git bence, ben de 12. hafta gideceğim, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bırakıp bırakmama kararını hematolog verecekmiş.

Mesajları okurken progestan in sırıngasi damı varmış dedim kuzum bu crinone jel buda düşük için kullanılıyor.. progestan hapı da hem alttan hem üstten kullanabiliyoruz.. Ben aynı progestani iki şekildede kullandım vajinal kullanım hem bana daha iyi geldi hemde kanamami durdurmustu..

benim bahsettiklerim genel de aaa nazar olur diyenler o yüzden çok garibime gitti hanı burada ki üyelerde de mi aynı mantık var sorun bende mi diye düşünüyordum. tabi ki ailede travma olması apayrı bir konu..
bende senn gibiyim söylemeden duramadım sağır sultan bile duymustur bi tek eşimin ailesine gec söledik oda onun kendi kararıydı uzaktalar bide o yuzden saklamak zor olmadı ama kalp atısından sonra onlarda öğrendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…