İçini ferah tut korkma. Buradakiler bilir ben de ne korkular yaşadım. 7+3te gördüm ilk kez. Sabret.rabbşm hayırlısını versin :)Gördün mü canım bende 6 haftalığım ama kesede bebek görünmüyor çok korkuyorum
Benim doktorum demişti ki gebelik sağlamsa tır da itsen bişey olmaz :)Ya bayanlar bisey soracagim 12 kilo oglum var assada uyumus 1 kat yukari tasimak zorunda kaldim bütün ağırlığı kollarıma verdim . Bisey olmaz demi bebegime
Çok geçmiş olsunKızlar naber nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikben çok kötü bi hafta geçirdim kanamamı atlatamadan çok kötü zehirlendik ailecek 2 gündür hastanelerdeyiz o ara bebeği unutturacak kadar fazla ağrılarım oldu genel müayine de bebeğin 5+5 olduğu 8.7 mmye kadar büyüdüyünü gördük 4 günde rahimde hematom varmış geçici de ola bilir düşük te yapa bilirsin dendi ama ben zehirlendiğim için ilaçlarımı kesmek zorunda kaldım Salıya yine randevu verdiler bakalım hayırlısı daha zehiri vücudumdan tam atamadım hala çok halsizim kötüyüm
çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinKızlar naber nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikben çok kötü bi hafta geçirdim kanamamı atlatamadan çok kötü zehirlendik ailecek 2 gündür hastanelerdeyiz o ara bebeği unutturacak kadar fazla ağrılarım oldu genel müayine de bebeğin 5+5 olduğu 8.7 mmye kadar büyüdüyünü gördük 4 günde rahimde hematom varmış geçici de ola bilir düşük te yapa bilirsin dendi ama ben zehirlendiğim için ilaçlarımı kesmek zorunda kaldım Salıya yine randevu verdiler bakalım hayırlısı daha zehiri vücudumdan tam atamadım hala çok halsizim kötüyüm
Canım bebek kaybetseydin ya da kaybeden bi yakının olsaydı anlardın neden saklandığını.O teselliler insanı berbat ediyor.Annen baban yıkılıyor heveslenmişken ve sen daha da kötü oluyorsun.Doktorlar bile ilk üç ay senin değildir diyor.İntte de bununla ilgili çok yazı var.Söylenmemesi daha makbul.
Bi yanlışlık yok ilaç tek formdur iki yolla da kullanılır yanlış yönlendirmeyelim lütfen 100 mg ve 200 mg olmak üzere iki ürün çeşidi varCanimm bu ağiz yoluyla kullanilir vajinal boyle diğil sabah akşam mi yaziyor ustunde tok karna alman lazim eczaneci yannişlik yapmiş yada doktor
Çok çok geçmiş olsun inşallah salı günü güzel haberlerini alırız canım güzelce dinlenip bol sıvı tüketmeye çalışKızlar naber nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikben çok kötü bi hafta geçirdim kanamamı atlatamadan çok kötü zehirlendik ailecek 2 gündür hastanelerdeyiz o ara bebeği unutturacak kadar fazla ağrılarım oldu genel müayine de bebeğin 5+5 olduğu 8.7 mmye kadar büyüdüyünü gördük 4 günde rahimde hematom varmış geçici de ola bilir düşük te yapa bilirsin dendi ama ben zehirlendiğim için ilaçlarımı kesmek zorunda kaldım Salıya yine randevu verdiler bakalım hayırlısı daha zehiri vücudumdan tam atamadım hala çok halsizim kötüyüm
İstanbul da da
Senin de zormus durumun dedigin gibi rabbim kararlar nasibimizi ben guzel seyler olacagina inaniyorum. Ben de hem tahliller icin almistim devletten ama koronavirus korkusundan toplu yerlere gitmek istemiyorum birde zirp pirt ultrason ondan da korkuyorum ustelik kafami da karistirir yorumda bulunup dedim iptal ettim. 2 gun gec ogrenmeye raziyim. Zaten gun yaklastikca korku da basiyor. Tahlilleri de ozelde yaptiricam mecbur.Ben onu hiç denemedim. Ben genelde badem unu, tahin, keten tohumu unu, hindistancevizi unu , yer fıstığı unu vs ile ekmekler,kekler , pastalar yapıyorum. Karnabaharla kısır , çiğ köfte, içli köfte , poğaça, pizza.. Tatlandırıcı olarak doğal şeker alternatifi olan eritritol kullanıyorum. Şu an hala glutensiz şekersizim. Meyve yemiyordum yemeye başladım.
Benim de tüm geçmişimi bildiği için doktorum da çok şaşırdı ikinci keseye ve tek olması bizim için daha iyi dedi. Sonuçta yıllar sonra gerçekleşmiş bir gebelik benimki de. Ve ikiz her zaman için tek bebekten riskli. Geçen yıl miyom ameliyatı olduğum için zaten 37. Haftadan itibaren sancı çekmeden sezeryanla alınması gerekiyor bebeğin. İkiz olursa 37. Haftayı bile beklemek oldukça zor. Rabbim neylerse güzel eyler , bakalım cumartesiye az kaldı. Aslinalda çok merak ettiğim için devletteki doktorumdan da randevu almak istedim, ama ancak dün MHRS den bildirim geldi. Baktım ayın 6 Sina veriyor, onaylamadim ben de. Ha cuma ha cumartesi dedim geçtim.
Senin de zormus durumun dedigin gibi rabbim kararlar nasibimizi ben guzel seyler olacagina inaniyorum. Ben de hem tahliller icin almistim devletten ama koronavirus korkusundan toplu yerlere gitmek istemiyorum birde zirp pirt ultrason ondan da korkuyorum ustelik kafami da karistirir yorumda bulunup dedim iptal ettim. 2 gun gec ogrenmeye raziyim. Zaten gun yaklastikca korku da basiyor. Tahlilleri de ozelde yaptiricam mecbur.Ben onu hiç denemedim. Ben genelde badem unu, tahin, keten tohumu unu, hindistancevizi unu , yer fıstığı unu vs ile ekmekler,kekler , pastalar yapıyorum. Karnabaharla kısır , çiğ köfte, içli köfte , poğaça, pizza.. Tatlandırıcı olarak doğal şeker alternatifi olan eritritol kullanıyorum. Şu an hala glutensiz şekersizim. Meyve yemiyordum yemeye başladım.
Benim de tüm geçmişimi bildiği için doktorum da çok şaşırdı ikinci keseye ve tek olması bizim için daha iyi dedi. Sonuçta yıllar sonra gerçekleşmiş bir gebelik benimki de. Ve ikiz her zaman için tek bebekten riskli. Geçen yıl miyom ameliyatı olduğum için zaten 37. Haftadan itibaren sancı çekmeden sezeryanla alınması gerekiyor bebeğin. İkiz olursa 37. Haftayı bile beklemek oldukça zor. Rabbim neylerse güzel eyler , bakalım cumartesiye az kaldı. Aslinalda çok merak ettiğim için devletteki doktorumdan da randevu almak istedim, ama ancak dün MHRS den bildirim geldi. Baktım ayın 6 Sina veriyor, onaylamadim ben de. Ha cuma ha cumartesi dedim geçtim.
Z ZzeehhrraaaaSvltr sat aynı gunmus bizim
İnşallah burada hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alır daha ne heyecanlar yaşıcaz birlikte cinsiyetleri öğrenicez bebek arabası için indirim kovalıcaz vsAllah ın inşallah o zamanları görmeyi nasip eder hepimize
Benimki de bu ve iki türlü de kullanılıyorCanimm bu ağiz yoluyla kullanilir vajinal boyle diğil sabah akşam mi yaziyor ustunde tok karna alman lazim eczaneci yannişlik yapmiş yada doktor
Değil canımMaşalahh ikiz değil dimi
Arkadaslar hamileyken pihtilasma testini yaptırabiliyor muyuz acaba. Acaba yaptirsam mi oyle bisey varsa onceden onlem mi alsam diye dusunuyorum
GünaydınnGünaydın
Günaydınngunaydinnn
Gunaydin
Ben de ekim annesi olucam insallah. Herkese hayirli hamislikler diliyorum.
Mesajları okurken progestan in sırıngasi damı varmış dedimBöyle canim
bende senn gibiyim söylemeden duramadım sağır sultan bile duymusturbenim bahsettiklerim genel de aaa nazar olur diyenler o yüzden çok garibime gitti hanı burada ki üyelerde de mi aynı mantık var sorun bende mi diye düşünüyordum. tabi ki ailede travma olması apayrı bir konu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?