Kızlar naber nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ben çok kötü bi hafta geçirdim kanamamı atlatamadan çok kötü zehirlendik ailecek 2 gündür hastanelerdeyiz o ara bebeği unutturacak kadar fazla ağrılarım oldu genel müayine de bebeğin 5+5 olduğu 8.7 mmye kadar büyüdüyünü gördük 4 günde rahimde hematom varmış geçici de ola bilir düşük te yapa bilirsin dendi ama ben zehirlendiğim için ilaçlarımı kesmek zorunda kaldım Salıya yine randevu verdiler bakalım hayırlısı daha zehiri vücudumdan tam atamadım hala çok halsizim kötüyüm
bende senn gibiyim söylemeden duramadım sağır sultan bile duymustur bi tek eşimin ailesine gec söledik oda onun kendi kararıydı uzaktalar bide o yuzden saklamak zor olmadı ama kalp atısından sonra onlarda öğrendi :)
biz 2,5 yıldır uğraşıyorduk olmuyordu. bir kaza yaptık baya dağıldık falan 2-3 gün sonra ablamın ısrarları üzerine test yapıp hepsini ağlaya ağlaya aramıştım :)))
biz 2,5 yıldır uğraşıyorduk olmuyordu. bir kaza yaptık baya dağıldık falan 2-3 gün sonra ablamın ısrarları üzerine test yapıp hepsini ağlaya ağlaya aramıştım :)))
ooo cok güzel ben bile 2.denememde olmasına ragmen şoka girdim inanmadım filan heycanlandım sizleri hiç düşünemiyorum inanılmaz bi duygudur bi süreden sonra hamile oldugunu öğrenmek :)
Yapılıyor canım bir hematologa git bence, ben de 12. hafta gideceğim, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bırakıp bırakmama kararını hematolog verecekmiş.
Evet randevu alip gideyim diyorum yani belki bana simdilik bir kan sulandirici verirler testin sonucuna gore devm ederim yada etmem. Herkes pihtilasma olabilcegini soyluyor bende bu yuzden bebeklerimi kaybetmis olabilirm
Mesajları okurken progestan in sırıngasi damı varmış dedim kuzum bu crinone jel buda düşük için kullanılıyor.. progestan hapı da hem alttan hem üstten kullanabiliyoruz.. Ben aynı progestani iki şekildede kullandım vajinal kullanım hem bana daha iyi geldi hemde kanamami durdurmustu..
Mesajları okurken progestan in sırıngasi damı varmış dedim kuzum bu crinone jel buda düşük için kullanılıyor.. progestan hapı da hem alttan hem üstten kullanabiliyoruz.. Ben aynı progestani iki şekildede kullandım vajinal kullanım hem bana daha iyi geldi hemde kanamami durdurmustu..
Ilaçin Ne olduğunu biliyorum doktorum bana anlatti bende kullandim benzetme olarak şiringa gibi dedim yapisi gereği ilaçin ne olduğunu biliyorum canim aciklama yapmişsin ginede sagol
İnşallah burada hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alır daha ne heyecanlar yaşıcaz birlikte cinsiyetleri öğrenicez bebek arabası için indirim kovalıcaz vs Allah ın inşallah o zamanları görmeyi nasip eder hepimize
ooo cok güzel ben bile 2.denememde olmasına ragmen şoka girdim inanmadım filan heycanlandım sizleri hiç düşünemiyorum inanılmaz bi duygudur bi süreden sonra hamile oldugunu öğrenmek :)
Ilaçin Ne olduğunu biliyorum doktorum bana anlatti bende kullandim benzetme olarak şiringa gibi dedim yapisi gereği ilaçin ne olduğunu biliyorum canim aciklama yapmişsin ginede sagol
Tabiki biliyorsun kullanmissin sonuçta. Benim demek istediğim ikisi de aynı amaç için kullanılsa da progestan başka bu başka ilaç sen progestan jel diyince çözemedim ne olduğunu çünkü progestanin bi hap olanı var bide iğne olanı.. ondan afalladim..
Canım ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için o süreçte bir takım genetik testler yapıldı orda pıhtılaşma sorunu çıktı, genetiğe hiç gitmedim ama tüp bebek doktoru vermişti testi.
Sonra tüp bebekle alakası olmayan bir doktora gittim o da beni hematologa yönlendirdi. O ilk tahlil için genetiğe gitmen gerekebilir belki normal süreç için, bilen arkadaşlar daha iyi aydınlatır benim olaylar biraz karışık kafanı karıştırmış olabilirim
Biliyorum canım çok kullandım crinone jel tam açıklamadan yazdım aslında hem tutunma için hemde düşük riskini minimuma indirmek için kullanılıyor.. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum
Canım ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için o süreçte bir takım genetik testler yapıldı orda pıhtılaşma sorunu çıktı, genetiğe hiç gitmedim ama tüp bebek doktoru vermişti testi.
Sonra tüp bebekle alakası olmayan bir doktora gittim o da beni hematologa yönlendirdi. O ilk tahlil için genetiğe gitmen gerekebilir belki normal süreç için, bilen arkadaşlar daha iyi aydınlatır benim olaylar biraz karışık kafanı karıştırmış olabilirim
Tabiki biliyorsun kullanmissin sonuçta. Benim demek istediğim ikisi de aynı amaç için kullanılsa da progestan başka bu başka ilaç sen progestan jel diyince çözemedim ne olduğunu çünkü progestanin bi hap olanı var bide iğne olanı.. ondan afalladim..
Ben demedim canim doktor dedi progestanla ayni dedi bana duşuk engelleyici dedi bana bende onun için oyle dedim ne fark eder zaten ilacin resmini atttim merak edenler kafasi karişanlar baksin ordan
Ben demedim canim doktor dedi progestanla ayni dedi bana duşuk engelleyici dedi bana bende onun için oyle dedim ne fark eder zaten ilacin resmini atttim merak edenler kafasi karişanlar baksin ordan
Herkes kendi yaşadığını deneyimlerini paylaşıyor bildiğimizi düşündüklerimiz doğru da olabiliyor yanlış da bu formun güzelliği de burada ben de şaşırmıştım çünkü prospektüste sadece ağız diyor ilaç firmasının sıkıntısı iki türlü de yazması gerekiyor ben de eczaneye geri dönüp sormuştum hafta tatmin olmayıp internette de bayağı araştırdım. Çok yanıltıcı bir durum
Ama böyle durumlarda kimse kimseye yüklenmesin hepimizin hormonlar dengesiz boş yere kırmayalım birbirimizi