2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok büyük geçmiş olsunn dikkat et kendinee

Nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelikler ?
Ben bu ara uykuya çok düşkünüm. İşten gelir gelmez 2 saat kestiriyorum
Hamilelik iyi gidiyor sdece iki gündür kasıklarım çok ağrıyo ani batmalar oluyo o an hareket edemiyorum.bnde çok uyuyorum yüzüm gözüm şişti artık baharda geliyor onun da etkisi var bizim burası güneşli günlerdir tam bahar geldi resmen.senin nasıl gidiyor canım hamileliğin

Bende de oluyor ani kalkmalarda sancı giriyor.
Şükür ağrım bulantım yok gibi artık. Sadece yorgunlukla baş etmeye çalılşıyorum
Bir de ikili testi bekliyorum heyecanla

Bende Şanlıurfa dayım canım karaköprü de Urfalı mısın doktorun kim kime gidiyorsun

Bende de oluyor ani kalkmalarda sancı giriyor.
Şükür ağrım bulantım yok gibi artık. Sadece yorgunlukla baş etmeye çalılşıyorum
Bir de ikili testi bekliyorum heyecanla
Kaç haftalık senin. Bulantım benim de yok sadece tiksinme var bazı yemeklere tadlara karşı.ikili test ne zaman yapılıyor ?

Saol canm iyiyum simdilik bi sorun yok kanamada yok ama asiri kasik agrilarim var yarin icin randevu aldim tekrr bakalim sen nasilsin
Çok sevindim iyi olmana canım benim allah daha daha iyi etsin inş kasık ağrıları iki gündür bende de var bebek büyüyor rahim genişliyor ondan galiba.onun dışında iyiym bende çok şükür

Kaç haftalık senin. Bulantım benim de yok sadece tiksinme var bazı yemeklere tadlara karşı.ikili test ne zaman yapılıyor ?
yarın 9 olacak tam :)
İkili test 11-12 hafta gibi yapılıyor. Benim doktorum 11. haftada çağırdı

Çok sevindim iyi olmana canım benim allah daha daha iyi etsin inş kasık ağrıları iki gündür bende de var bebek büyüyor rahim genişliyor ondan galiba.onun dışında iyiym bende çok şükür
Insallah canm insan bin bir turlu sey dusunuyor agri olunca :)

Arkadaşlar günaydın 2 gün önce tam burada konuşurken ağrı ve kanamam oldu çok korktum Allah kimseye yaşatmasın. En yakın hastanede 2 gündür yatıyordum. Düşük önleyici tedavi aldım bugün çok şükür bebeğimi gördük Sesini duymasakta kalp atışı göründü. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler doğumlar nasip etsin

yarın 9 olacak tam :)
İkili test 11-12 hafta gibi yapılıyor. Benim doktorum 11. haftada çağırdı
Bende 6+6 yım normalde bu testi doktor mu istiyor yoksa sen mi istedin? Az önce Kısaca baktım ikili teste internetten.inş hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız allahım

Ben demedim canim doktor dedi progestanla ayni dedi bana duşuk engelleyici dedi bana bende onun için oyle dedim ne fark eder zaten ilacin resmini atttim merak edenler kafasi karişanlar baksin ordan
Kuzum sen beni yanlış anlıyorsun.. Ben senin bilgini sorgulamıyorum.. Doktor doğru söylemiş hepsi aynı ilaç kategorisine giriyor.. Bende öyle ilaçlar konusunda pek bilgi sahibi değilim sonuçta hiç birimiz doktor değiliz.. Ben progestan için yorum yaptım seni alintilarken onuda aradan çıkarayım dedim hata etmişim bi arkadaş vajinal kullanıp kullanmamakta tereddüte kalmıştı ona bilgi vermek için yazdım hatta onun mesajını alıntılara ekledim ama alintilamadim kafa gidik pardon

Bende 6+6 yım normalde bu testi doktor mu istiyor yoksa sen mi istedin? Az önce Kısaca baktım ikili teste internetten.inş hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız allahım
Tüm doktorlar ister. Ama yaptırıp yaptırmamak sana kalmış

Gecmis olsun canm allah evladini sana bagislasin insallah. Simdi nasilsin agrin var mi benimde senn gbi kanamam oldu ama su an iyiym birz agrim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…