2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Çok sevindim canım o rahatlama nasıldır çok iyi biliyorum, Allah hamileliğinin sonuna kadar bir daha sıkıntı yaşatmasın

Çok sevindim canım o rahatlama nasıldır çok iyi biliyorum, Allah hamileliğinin sonuna kadar bir daha sıkıntı yaşatmasın
Amiin canım çok teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın insan kanama gördüğünde resmen çıldırıyor bir daha Allah korusun olursa daha sakin olurum ama o anları insan unutamıyor

Çok dikkat edin ya ben sırf bu yüzden yapmıyorum domates
Çok çok kötü bi dönemdi tövbe bi daha böyle salaklık yapmam midem yıkandı o zaman da midem yaralandı acıdan ölüyorum sanmıştım rengim mosmordu Rabbim korudu

Hanimlar siddetli sirt ağrısı ceken oldu mu gebeligin ilk haftarinda
Bennn Aşırı bel ağrısı çekiyorum ilk öğrendiğimden beri ayakta 10 dk bile duramıyorum bugünlerde biraz azaldı ama canım yinede çok duramıyorum ayakta

Geçmiş olsun neyden zehirlendiniz

Burda bşr
Canım çok geçmiş olsun benim de gebelikten önce yüksekti şimdi sürekli doktor kontrolündeyim bugün bir tanıdığım kehribar kolye den bahsetti iyi geliyor tiroid rahatsızlıklarına daha önce de duymuştum ama gerçeğini falan bulamam diye hiç uğraşmadan şimdi alacağım ama kullanıp da hemen tiroidi düzelen bir çok kişi okudum sitelerde sana da tavsiye ederim

O kolyeyi sonra koy kenara bebişin takar . Büyüme ataklarında , diş çıkma dönemlerinde çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…