2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok çok kötü bi dönemdi tövbe bi daha böyle salaklık yapmam midem yıkandı o zaman da midem yaralandı acıdan ölüyorum sanmıştım rengim mosmordu Rabbim korudu
Gecmiş olsun çok şükür ikinizde iyisiniz Allah bir daha gostermesin

O kolyeyi sonra koy kenara bebişin takar . Büyüme ataklarında , diş çıkma dönemlerinde çok iyi geliyor
Evet öyle yapıyorlar değil ki, hayırlısıyla o günler gelsin de seve seve kolyemi paylaşırım

doktordan çiktm bende kizlar bugun kalp atişini duyduk gecen hafta gormuştuk ama duyulmiyodu bu hafta cok sukur duydukdarisi bekleyen hamişlerimize isallah
Maşallah gözünüz aydın bir de masalperest_anne bugün doktora gidecektin ne oldu canım İnşallah hayırlı haberler vardır

Bende haşimato var gebelik öncesi antikorlar yüksek çıktığı için diyet, takviye ve lazer tedavisine başlamıştım. Kehribar kolyeyi de bir arkadasim söyledi, Instagram da doğal taş satan bir yer biliyormuş, ordan bana aldı gönderdi takiyorum şimdi.

Yaa kızlar siz böyle kasığım ağrıyor, belim ağrıyor vs dedikçe ben kendimi dinlemeye başladım. Öyle çok hissedilir birşey yaşamıyorum. En belirgin halim aşırı gaz ve göğüs hassasiyeti. Herşey yolunda mı acaba o kadar merak ediyorum ki

Eki Görüntüle 2600556 kizlar 7 haftalik vajinal usg bizi de yorumlarmisnz

Hayırlı olsun canım. Ramzi teorisine göre vajinalde sağda gözüküyorsa erkek

Canım hiç endişelenme, geçen bizde endişelenmiştik ya, hepimiz doktora gittik herşey yolundaydı. Benimde tek belirtim sabah bulantım, bir de sadece sabaha karşı göğüs hassasiyeti. O da sabahtan sonra hiç kalmıyo. Başka bişeyim yok. He bi de mide yanması. Herkes farklı yaşıyo.

Ben de ilk hamileliğimde cok sık zehirlendim hic tarihine bakmadan yiyip iciyormusum herşeyi Allahın izniyle bişi olmaz bebişine bol yoğurt ye zehiri atar

Merak etme canım benim de kasığımda Belim de ağrı yok herkeste aynı olmuyor bütün muayene oldum herşey normal yolunda

Kızlar bana yardım edin, bilenler tecrübeli olanlar ben bir haftadır mide bulantısı dan bişey süremiyorum ağzıma. Tek kalıyorum görev gereği. Eşim dahi başka şehirde. Mutfağın kapısından geçemiyorum. Aklıma gelen her yiyecekten tiksiniyorum.yiyemedikçe başım dönüyor. Midem boş olduğu halde kusuyorum. Ne yapsam iyi gelir fikri olan var mı. Tuzlu kraker felan aldım ama onları bile içim çekmiyor. Yediğim leblebiyi dahi çıkarıyorum. Bu bulantı bileklikleri felan çare olur mu acaba?

Ne güzel işte sorun yok demek benimde belim kasığım ağrıyordu son birkaç gündür geçti çok şükür..

Gecmiş olsun.. Ben ilk hamileliğim de ilk üç ay hiç bişey yemedim sadece su içtim kusma yoktu ama midem hiç bişey almıyordu kraker ve ekşi şeyler iyi geliyordu arada.. Bu konuda fazla bilgim yok annem en azından şu iç diyordu sadece bi çözüm bulamadım bende..

Çubuk kraker yiyebilirsen en azında bir kaç tane ara ara, ve su iç bol bol. Hiç bişey olmaz merak etme. Çocuğum nasıl beslenecek diye hiç endişelenme. Dün doktorum bana 3-4 ay iştahsızlık olmasında bi sorun olmaz, bebek henüz zaten anneden beslenmiyor dedi.

Taze zençefil öneriyorlar ama arada küçük parçalar halinde de yiyebilirsin bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…