2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelikler ?
Ben bu ara uykuya çok düşkünüm. İşten gelir gelmez 2 saat kestiriyorum
İyiyiz hamdolsun Melodiam sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Ben de öyleyim bir çoğumuz öyle galiba eve gelir gelmez 2-3 saat uyuyorum ya da uzanıyorum senin az kalmış 12.haftada geçer diyolar
Bende Şanlıurfa dayım canım karaköprü de Urfalı mısın doktorun kim kime gidiyorsun
Çok yakınmışız bu arada. Sen hangi hastaneye doktora gidiosun canım

Çok fazla kusman varsa git hastaneye serum taktır bence vücudunun mineral dengesi fln bozulmasın . Yemek sepetinden fln hazır birşeyler söylemeyi dene istersen. Şuan bebeğine birşey olmaz senin vücudun yıpranır sadece çok zor bende diğer hamileliklerimde çok kusuyordum çözümüde yok o sürenin geçmesi gerekiyor

Kuruyemiş ye canım ben de öyleyim. Ama en azından badem ceviz fındık fıstık kuru kayısı yiyorum ara ara. Taze sıkılmış portakal suyu içiyorum evde iki limonla sıkıp içiyorum o geçiriyor biraz ve mideyi bulandırmıyor. Benim hafifledi biraz 2 gündür daha iyiyim. Vücut hamileliğe alışınca hafifliyormuş galiba. Yavaş yavaş da geçiyor. Ha bi de salatalık dün akşam üç tane tuzlayıp yedim çok güzeldi

yaa oyle mi oluyo bi tane oglum var gonlum kizdan yana ama oglum ve babasi 4 gozle erkek bekliyolar saglikli olsunda tsk ediyorjm canm

of canım salatalık çekti şimdi de
Allah bulantısı olan arkadaşlara kolaylık versin, umarım en kısa zamanda geçer.

Uyyyyy canım çekti tuzlayıp yedim deyince

Heh sen de yazdın şimdi lokum ve salatalık çekti canım. Allah'ım sen çocuğa sabır ver anasının canı ne görse okusa çekiyor
Yemin ederim aklımdan geçti yine canı lokum çekecek dedim kendi kendime nickimi değiştirmeye çalıştım bi süreliğine isim değiştiremiyoruz.. Napayım ben sana lokum mu göndereyim ne edeyim

Kuruyemiş aldım ama onları da canım almıyo. Sen salatalık deyince o düştü aklıma. Eve giderken alayım da yiyeyim bari :)

Merhabalar ben doktordan geldim ama iyi haberle gelmedimBebegimin kalbi durmuş tamamen. Ben kürtaj olurum diye düşünürken doktor gerek yok kendiliginden düsmesini bekleyelim dedi. Daha ilk gebelik oldugu icin kürtaj taraftari degilim, evet biraz agrin kanaman fazla olacak parca dusureceksin ama senin icin daha saglikli olacak dedi. 1 hafta sonra hala kanaman baslamazsa gel dedi. Zarari yokmus bana.

Durum bu bayanlar, herkese destekleri icin dualari icin cok cok tesekkür ederim, Allah saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin bebeklerinizi. Bana da en kisa zamanda yenideb saglikli bir bebek

Kizlar ağzim sulaniyor başim dönuyor acayip halsizim kusamiyorumda fobim var valla atsam ölürüm heralde canim su bile istemiyor ay cok fenayim

Yemin ederim aklımdan geçti yine canı lokum çekecek dedim kendi kendime nickimi değiştirmeye çalıştım bi süreliğine isim değiştiremiyoruz.. Napayım ben sana lokum mu göndereyim ne edeyim

Eve giderken alacam bir elime salatalık bir elime lokum, bir onu bir onu yicem

Canm benim nolur uzulme cok geçmiş olsun. Insallah en kisa zamanda saglikli bir bebege kavusursun. Hayırlısı boyleymis demekki. Dualarim sennle bu surecide agrisiz sizisiz atlatirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…