2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Canım ben de seni merak etmiştim. Zaten sen de umutlu değildin, kürtaja gerek kalmaz umarım. En kısa zamanda sağlıklı bir bebekle dolsun kucağın inşallah. Allah yardımcın olsun, ne zaman konuşmak istersen birşeye ihtiyacın olursa ulaşabilirsin.

Kizlar ağzim sulaniyor başim dönuyor acayip halsizim kusamiyorumda fobim var valla atsam ölürüm heralde canim su bile istemiyor ay cok fenayim

Canım doktora mı gitsen bir serum verseler toparlanır mısın acaba?

of canım salatalık çekti şimdi de
Allah bulantısı olan arkadaşlara kolaylık versin, umarım en kısa zamanda geçer.
Hahah bi an yazmasam mı acaba dedim sonra dedim bulunan bişe yaz gitsin canları çeksin yesin onlar da
Uyyyyy canım çekti tuzlayıp yedim deyince
Yapın yapın yeyin ben büyük bi hazla yedim akşam hemi de üç tene
İnşallah canım inan hevesle bekliyorum o enerjik hallerimi
Ben dee
Kuruyemiş aldım ama onları da canım almıyo. Sen salatalık deyince o düştü aklıma. Eve giderken alayım da yiyeyim bari :)
Ye canım ye :) ferah ferah güzel oluyo tuzlayınca hiç bulandırmıyor mideyi

Allah sabrını veriyor, verecek. hiç üzülme yeniden nasip eder Allah..

dün aksam benmde cnm salatalık cekti resmen koktu burnuma allahtan bi tane badem salatalık vardı evde tuzladım yedim

Yemin ederim aklımdan geçti yine canı lokum çekecek dedim kendi kendime nickimi değiştirmeye çalıştım bi süreliğine isim değiştiremiyoruz.. Napayım ben sana lokum mu göndereyim ne edeyim
Valla bunu okuyunca benim de canım lokum çekti neyseki vardı evde. Attım ağzıma bi tane
nasıl ya kışlık domatesten nasıl zehirleniliyo hava filan kaçırıp asitlenmişmi gecmiş olsun bu arada
Hava kaçıranların üstü kapak kısmı küfleniyo ya da kararıyo benim bi tanesi olmuştu öyle . Ben de yapmıştım yiyoruz bi sıkıntı olmadı şükür. Ama hava kaçıranlar olabiliyo dikkat edin kızlar kapağından belli oluyor. Küf tutuyo kararıyo

Üzüldüm canım hayırlısı buymuş demekki. İnşAllah kendiliğinden düşecek ve kürtaja gerek kalmayacak. Rabbim yerini tekrar sağlıklı bi bebekle doldursun kuzum
İlaç vermedi mi daha kolay düşsün diye. Maydanoz kürü kekik felan yapsan bi zararı olur mu ki acaba

Ilac vermedi o kürler de hic aklima gelmedi belki zararı olur bilemedim arastirmak lazim.

Ilac vermedi o kürler de hic aklima gelmedi belki zararı olur bilemedim arastirmak lazim.
Adetin rahat gelmesini sağlıyorlar ama sen doktora sormadan içme gene de. Çok geçmiş olsun canım. Konuşmak istersen istediğin zaman yazabilirsin dikkat et kendine

Canım ben aldım bileklik ilaç içmemek için takıyorum sanki azaldı gibi ama psikolojik de olabilir tabi

Cok gecmis olsun agrisiz sizisiz bu sureci atlatirsin umarim, insallah en kisa surede saglikla nasip olur bebis

Benimde ayni agri vs olmuyo gaz olayi mahvediyor:) karnim o kadar siski aaa hamilemisin yoksa diyorlar 2 aylik demeye utaniyorum:)

Adet kanamasindan farki olmuyor merak etme sadece biraz daha uzun suruyor hayirlisi olsun senin icin enfeksiyon icin dikkat et lutfen zatrn antibiyotik verecektir doktorun

Ah canım akkım sendeydi.Hakkında hayırlıdı olsun çok metanetlisin tebrik ederim.Yeniden başlamak için kabullenmek çok önemli umarım en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirir bizede gelir haber verirsin.

Geçmiş olsun canım benim. Allah tekrar sağlıklı bebişler nasip etsin bu süreçtete kolaylık ve sabırlar versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…