- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Merhabalar ben doktordan geldim ama iyi haberle gelmedimBebegimin kalbi durmuş tamamen. Ben kürtaj olurum diye düşünürken doktor gerek yok kendiliginden düsmesini bekleyelim dedi. Daha ilk gebelik oldugu icin kürtaj taraftari degilim, evet biraz agrin kanaman fazla olacak parca dusureceksin ama senin icin daha saglikli olacak dedi. 1 hafta sonra hala kanaman baslamazsa gel dedi. Zarari yokmus bana.
Durum bu bayanlar, herkese destekleri icin dualari icin cok cok tesekkür ederim, Allah saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin bebeklerinizi. Bana da en kisa zamanda yenideb saglikli bir bebek
Kizlar ağzim sulaniyor başim dönuyor acayip halsizim kusamiyorumda fobim var valla atsam ölürüm heralde canim su bile istemiyor ay cok fenayim
Hahah bi an yazmasam mı acaba dedim sonra dedim bulunan bişe yaz gitsin canları çeksin yesin onlar daof canım salatalık çekti şimdi de
Allah bulantısı olan arkadaşlara kolaylık versin, umarım en kısa zamanda geçer.
Yapın yapın yeyin ben büyük bi hazla yedim akşam hemi de üç teneUyyyyy canım çekti tuzlayıp yedim deyince
Ben deeİnşallah canım inan hevesle bekliyorum o enerjik hallerimi
Ye canım ye :) ferah ferah güzel oluyo tuzlayınca hiç bulandırmıyor mideyiKuruyemiş aldım ama onları da canım almıyo. Sen salatalık deyince o düştü aklıma. Eve giderken alayım da yiyeyim bari :)
Merhabalar ben doktordan geldim ama iyi haberle gelmedimBebegimin kalbi durmuş tamamen. Ben kürtaj olurum diye düşünürken doktor gerek yok kendiliginden düsmesini bekleyelim dedi. Daha ilk gebelik oldugu icin kürtaj taraftari degilim, evet biraz agrin kanaman fazla olacak parca dusureceksin ama senin icin daha saglikli olacak dedi. 1 hafta sonra hala kanaman baslamazsa gel dedi. Zarari yokmus bana.
Hakkında hayırlısı olsun kısmet böyleymiş inşallah kendi kendine düşürürsün temizlenir icin. Ya acaba eskiler ne yapıyordu böyle durumda hic yok mu kür filan
Durum bu bayanlar, herkese destekleri icin dualari icin cok cok tesekkür ederim, Allah saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin bebeklerinizi. Bana da en kisa zamanda yenideb saglikli bir bebek
nasıl ya kışlık domatesten nasıl zehirleniliyo hava filan kaçırıp asitlenmişmi gecmiş olsun bu aradaÇok dikkat edin ya ben sırf bu yüzden yapmıyorum domates
dün aksam benmde cnm salatalık cekti resmen koktu burnuma allahtan bi tane badem salatalık vardı evde tuzladım yedimKuruyemiş ye canım ben de öyleyim. Ama en azından badem ceviz fındık fıstık kuru kayısı yiyorum ara ara. Taze sıkılmış portakal suyu içiyorum evde iki limonla sıkıp içiyorum o geçiriyor biraz ve mideyi bulandırmıyor. Benim hafifledi biraz 2 gündür daha iyiyim. Vücut hamileliğe alışınca hafifliyormuş galiba. Yavaş yavaş da geçiyor. Ha bi de salatalıkdün akşam üç tane tuzlayıp yedim çok güzeldi
Valla bunu okuyunca benim de canım lokum çekti neyseki vardı evde. Attım ağzıma bi taneYemin ederim aklımdan geçti yine canı lokum çekecek dedim kendi kendimenickimi değiştirmeye çalıştım bi süreliğine isim değiştiremiyoruz.. Napayım ben sana lokum mu göndereyim ne edeyim
Hava kaçıranların üstü kapak kısmı küfleniyo ya da kararıyo benim bi tanesi olmuştu öyle . Ben de yapmıştım yiyoruz bi sıkıntı olmadı şükür. Ama hava kaçıranlar olabiliyo dikkat edin kızlar kapağından belli oluyor. Küf tutuyo kararıyonasıl ya kışlık domatesten nasıl zehirleniliyo hava filan kaçırıp asitlenmişmi gecmiş olsun bu arada
dün aksam benmde cnm salatalık cekti resmen koktu burnuma allahtan bi tane badem salatalık vardı evde tuzladım yedim
Aşermede pişti olmuşuzdün aksam benmde cnm salatalık cekti resmen koktu burnuma allahtan bi tane badem salatalık vardı evde tuzladım yedim
Üzüldüm canım hayırlısı buymuş demekki. İnşAllah kendiliğinden düşecek ve kürtaja gerek kalmayacak. Rabbim yerini tekrar sağlıklı bi bebekle doldursun kuzumMerhabalar ben doktordan geldim ama iyi haberle gelmedimBebegimin kalbi durmuş tamamen. Ben kürtaj olurum diye düşünürken doktor gerek yok kendiliginden düsmesini bekleyelim dedi. Daha ilk gebelik oldugu icin kürtaj taraftari degilim, evet biraz agrin kanaman fazla olacak parca dusureceksin ama senin icin daha saglikli olacak dedi. 1 hafta sonra hala kanaman baslamazsa gel dedi. Zarari yokmus bana.
Ilac vermedi o kürler de hic aklima gelmedi belki zararı olur bilemedim arastirmak lazim.Üzüldüm canım hayırlısı buymuş demekki. İnşAllah kendiliğinden düşecek ve kürtaja gerek kalmayacak. Rabbim yerini tekrar sağlıklı bi bebekle doldursun kuzum
İlaç vermedi mi daha kolay düşsün diye. Maydanoz kürü kekik felan yapsan bi zararı olur mu ki acaba
Adetin rahat gelmesini sağlıyorlar ama sen doktora sormadan içme gene de. Çok geçmiş olsun canım. Konuşmak istersen istediğin zaman yazabilirsin dikkat et kendineIlac vermedi o kürler de hic aklima gelmedi belki zararı olur bilemedim arastirmak lazim.
Canım ben aldım bileklik ilaç içmemek için takıyorum sanki azaldı gibi ama psikolojik de olabilir tabiKızlar bana yardım edin, bilenler tecrübeli olanlarben bir haftadır mide bulantısı dan bişey süremiyorum ağzıma. Tek kalıyorum görev gereği. Eşim dahi başka şehirde. Mutfağın kapısından geçemiyorum. Aklıma gelen her yiyecekten tiksiniyorum.yiyemedikçe başım dönüyor. Midem boş olduğu halde kusuyorum. Ne yapsam iyi gelir fikri olan var mı. Tuzlu kraker felan aldım ama onları bile içim çekmiyor. Yediğim leblebiyi dahi çıkarıyorum. Bu bulantı bileklikleri felan çare olur mu acaba?
Cok gecmis olsun agrisiz sizisiz bu sureci atlatirsin umarim, insallah en kisa surede saglikla nasip olur bebisMerhabalar ben doktordan geldim ama iyi haberle gelmedimBebegimin kalbi durmuş tamamen. Ben kürtaj olurum diye düşünürken doktor gerek yok kendiliginden düsmesini bekleyelim dedi. Daha ilk gebelik oldugu icin kürtaj taraftari degilim, evet biraz agrin kanaman fazla olacak parca dusureceksin ama senin icin daha saglikli olacak dedi. 1 hafta sonra hala kanaman baslamazsa gel dedi. Zarari yokmus bana.
Benimde ayni agri vs olmuyo gaz olayi mahvediyor:) karnim o kadar siski aaa hamilemisin yoksa diyorlar 2 aylik demeye utaniyorum:)Yaa kızlar siz böyle kasığım ağrıyor, belim ağrıyor vs dedikçe ben kendimi dinlemeye başladım. Öyle çok hissedilir birşey yaşamıyorum. En belirgin halim aşırı gaz ve göğüs hassasiyeti. Herşey yolunda mı acaba o kadar merak ediyorum ki
Adet kanamasindan farki olmuyor merak etme sadece biraz daha uzun suruyor hayirlisi olsun senin icin enfeksiyon icin dikkat et lutfen zatrn antibiyotik verecektir doktorunMerhabalar ben doktordan geldim ama iyi haberle gelmedimBebegimin kalbi durmuş tamamen. Ben kürtaj olurum diye düşünürken doktor gerek yok kendiliginden düsmesini bekleyelim dedi. Daha ilk gebelik oldugu icin kürtaj taraftari degilim, evet biraz agrin kanaman fazla olacak parca dusureceksin ama senin icin daha saglikli olacak dedi. 1 hafta sonra hala kanaman baslamazsa gel dedi. Zarari yokmus bana.
Ah canım akkım sendeydi.Hakkında hayırlıdı olsun çok metanetlisin tebrik ederim.Yeniden başlamak için kabullenmek çok önemli umarım en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirir bizede gelir haber verirsin.Merhabalar ben doktordan geldim ama iyi haberle gelmedimBebegimin kalbi durmuş tamamen. Ben kürtaj olurum diye düşünürken doktor gerek yok kendiliginden düsmesini bekleyelim dedi. Daha ilk gebelik oldugu icin kürtaj taraftari degilim, evet biraz agrin kanaman fazla olacak parca dusureceksin ama senin icin daha saglikli olacak dedi. 1 hafta sonra hala kanaman baslamazsa gel dedi. Zarari yokmus bana.
Geçmiş olsun canım benim. Allah tekrar sağlıklı bebişler nasip etsin bu süreçtete kolaylık ve sabırlar versin inşaallahMerhabalar ben doktordan geldim ama iyi haberle gelmedimBebegimin kalbi durmuş tamamen. Ben kürtaj olurum diye düşünürken doktor gerek yok kendiliginden düsmesini bekleyelim dedi. Daha ilk gebelik oldugu icin kürtaj taraftari degilim, evet biraz agrin kanaman fazla olacak parca dusureceksin ama senin icin daha saglikli olacak dedi. 1 hafta sonra hala kanaman baslamazsa gel dedi. Zarari yokmus bana.
Hmm antibiyotik icin bisey demedi hicAdet kanamasindan farki olmuyor merak etme sadece biraz daha uzun suruyor hayirlisi olsun senin icin enfeksiyon icin dikkat et lutfen zatrn antibiyotik verecektir doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?