2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben academia hospital a gidiyorum doktorum Cuma Teker canım

Kızlar benim kese şekli uzun ince bişey. Değişik geldi bana.sormayı da unuttum onu bebek iyi diyince. Bişey olsa derdi ama dimi doktorum

İçini ferah tut korkma. Buradakiler bilir ben de ne korkular yaşadım. 7+3te gördüm ilk kez. Sabret.rabbşm hayırlısını versin :)
Birde beta çok yüksek dediler 6.haftada 21000 di .hastaneden çıktım tekrar aradılar hastaneye gelin ultrason ile bakalım, kürtaj olabilir diye daha da korktum yolk sac ta var aslında

Çatlak kremi ne zaman kullanacağız kızlar ben 12. haftada başlarım gibi
Evett ben de bunu merak ediyorum, gaz mı siskinlik mi bilmiyorum ama gobek cikti bile internette bi kac krem onerisi bakmistim hatta

Evett ben de bunu merak ediyorum, gaz mı siskinlik mi bilmiyorum ama gobek cikti bile internette bi kac krem onerisi bakmistim hatta

Ben şimdilik dalinin bebek yağını kullanıyorum :) göbeğime kalçama ve göğüslerime sürüyorum.

ama sadece banyodan sonra, sabahları zor uyanıyorum bir de bununla uğraşmak zor geliyor

Kizlar ağzim sulaniyor başim dönuyor acayip halsizim kusamiyorumda fobim var valla atsam ölürüm heralde canim su bile istemiyor ay cok fenayim
Kızlar bakın Banu çiftçi ne diyor tehlikeliymiş aslında bişey yiyemeyip sürekli kusmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…