2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Badger çatlak kremini çok öneriyorlar kuzum, ben onu alacağım sanırım.
Banyodan sonra bebe yağı sürüyorum ne olur ne olmaz
benmde öle düğmeleri kapatamıyorum :)
Ben şimdilik dalinin bebek yağını kullanıyorum :) göbeğime kalçama ve göğüslerime sürüyorum.

ama sadece banyodan sonra, sabahları zor uyanıyorum bir de bununla uğraşmak zor geliyor

Ben de bi kac marka arastirdim, pazartesi gunu kontrolum var doktoruma soracagim bakalim ama iki uc hafta icinde baslarim gibi en gec

Çatlak kremi ne zaman kullanacağız kızlar ben 12. haftada başlarım gibi
En iyisi hangisi acaba. Benim şimdiden başlamam lazım sanki. Basenimde kırmızı şekilde belirmiş bikaç çizgi. Annemde de olmuş çünkü

Belirtilerinizin azaldığı veya kaybolduğu oluyor mu? Benim bulantım, koku hassasiyetim, meme hassasiyetin yok. Akşamları uykum erken geliyordu, bel ağrım ve mide yanmam vardı. Ama bugün mide yanması hiç yaşamadım. Dün de bir 8 gibi uyku bastırmışken 10'da bir dinçlik geldi. Belim de ağrımıyor. Bir terslik mi var yoksa arada böyle "normal" günler oluyor mu?

Ben de bi kac marka arastirdim, pazartesi gunu kontrolum var doktoruma soracagim bakalim ama iki uc hafta icinde baslarim gibi en gec
Ben lierac çatlak kremi kullanmayı düşünüyorum.genel vücut nemlendirmesi için de bebe yağı alacağım cildim acaip kuruyor bildiğiniz önerdiğiniz güzel bir bebe yağı var mı kızlar

Normal kuzum belirtilerin gelip gitmesi kanaman ve şiddetli ağrın yoksa tabi. Benim de geçen öyle oldu diğer gün soluğu hastanede aldım şükür sıkıntı yokmuş. İçin rahat olsun normal

Ben lierac çatlak kremi kullanmayı düşünüyorum.genel vücut nemlendirmesi için de bebe yağı alacağım cildim acaip kuruyor bildiğiniz önerdiğiniz güzel bir bebe yağı var mı kızlar
Evet instagramda da o markayi cok oneriyorlar buyuk ihtimalle ben de ona baslamayi dusunuyorum. Bebe yagi hic kullanmadim ama

En iyisi hangisi acaba. Benim şimdiden başlamam lazım sanki. Basenimde kırmızı şekilde belirmiş bikaç çizgi. Annemde de olmuş çünkü
Flo uygulamasında bugün bildirim olarak çatlak kremleri konusu vardı. İçinde centella asiatica, alphastria ve hyaluronic acid olan kremlerin işe yarayabileceğini söylüyordu. Ama bunlar hangi kremlerde var daha araştırmadım.

Bende lierac düşünüyorum kullanıcı yorumlari güzel geçen hamileliğimde kullanmadığıma pişman oldum basenlerde eski çatlaklar duruyor benim çok şükür göbekte hiç yok daha kötü olmasin diye erkenden baslayacagim..

Çok geçmiş olsun sana da, ben de gebelik öncesi değerlerime baktırmak için gitmiştim o şekilde öğrendim. Sayfanın ismi nedir acaba ben de güvenilir bir yer arıyorum sahtesi çok malum bu tür şeylerin.

geçen gün bende buna benzer bir soru sormuştum.

ama yeniden koku hassasiyetim başladı hala halsiz ve uykuluyum. 2 gün önce hiç koku almazken 2 gündür sürekli burnum kapalı geziyorum.. sanırım böyle böyle geçecek

Aynen benim de midem falan da bulamıyor, iştahım da yerinde uyku düzenim de aynı gebelik öncesi halimden tek farkım göğüslerde büyüme ve hassasiyet bir de gaz olayı, onlarda olmasa iyice aklımdan çıkacak hamile olduğum

İçeriklerine bakmak lazım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…